Home Astrologie Ce putere supranaturală ai în funcție de zodie

Ce putere supranaturală ai în funcție de zodie

Ce putere supranaturală ai în funcție de zodie
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Vineri, 19.04.2024

Fiecare persoană se naște cu o putere aparte. Deși poate trece o viață fără să ne cunoaștem puterile speciale pe care le-am primit de la naștere, darurile și harurile cu care am fost investiți de către Divinitate există! 

Din punct de vedere astrologic există câte o trăsătură specifică, o putere supranaturală acordată de astre fiecărui semn zodiacal în parte. Care sunt, așadar puterile nebănuite ale zodiilor?

Berbec

berbec

Ești mereu la locul potrivit și la momentul potrivit

Un Berbec are o Intuiție ieșită din comun și puterea lui supranaturală constă în faptul că se află la momentul potrivit și la locul potrivit, făcând uneori descoperiri remarcabile dintr-o pură întâmplare. Berbecul este un magnet pentru momentele potrivite și descoperirea oportunităților în devenire.

Taur

Simți pericolul și nu depășești niciodată barierele personale ale celuilalt

Taurul simte pericolul și tensiunea prin intuiția cu care a fost înzestrat de către astre. Totodată, nativii pot simți atunci când sunt mințiți sau când cineva încearcă să depășească barierele personale și nu se tem să se confrunte cu acești interlocutori, înainte ca tensiunile să devină prea adânci. Cu alte cuvinte, Taurii simt persoanele viclene și știu cum să se protejeze în fiecare situație.

Gemeni

Înțelegi și cunoști adevărul dinainte de a fi rostit

Gemenii sunt foarte conectați la cele cinci simțuri, atât de conectați încât un al șaselea simț nu este necesar. Gemenii sunt foarte atenți la mediul înconjurător și pot observa, înțelege și deduce din spusele oamenilor ceea ce aceștia vor să exprime nonverbal. Gemenii sunt maeștri ai artei comunicării și pot „mirosi” necazurile de la distanță.

Rac

Ești foarte empatic

Empatia ieșită din comun a Racului este supraputerea nativilor. Nativii Rac sunt sensibili din punct de vedere emoțional și capabili să simtă ceea ce simt și ceilalți, uneori putând comunica chiar telepatic cu persoanele dragi. Puterea supranaturală a nativilor este conectarea la nivel emoțional și mental profund cu persoanele dragi.

Leu

Ai o energie pozitivă și un optimism ieșit din comun

Nativii Leu au o energie pozitivă și un optimism ieșit din comun, ceea ce scoate la iveală ce e mai bun în ceilalți și le lasă un efect calmant în suflet. Atunci când Leul apare la o petrecere plictisitoare, dintr-o dată totul începe să se anime. Nativii știu să se conecteze la ceilalți, să le ofere dragoste, vindecare, speranță și căldură.

Fecioară

fecioara

Simți atât oportunitățile, cât și pericolele

Capacitatea Fecioarei de a cunoaște informațiile înainte de acestea a fi lansate, de a ști ceea ce vrea celălalt să spună sau care este următoarea lui acțiune este superputerea nativilor. Fecioara știe când trebuie să acționeze, care este momentul potrivit când trebuie să își caute un alt serviciu, care este persoana care are nevoie de ajutor și cine doar se preface. Capacitatea Fecioarei de a percepe oportunitățile și riscurile îi transformă în persoane sensibile pe care ceilalți se pot baza.

Balanța

Înțelegi intențiile și dorințele celorlalți mai bine decât pe ale tale

Capacitatea supranaturală a Balanței este aceea de a citi printre rânduri, de a înțelege motivele ascunse și de a ști care va fi următoarea mișcare a celuilalt. Practic. Balanța intuiește și înțelege ceea ce vrea celălalt să transmită, dar din păcate nu se cunoaște suficient de bine pentru a-și putea înțelege propriile nevoi într-un mod corect. Adesea Balanțele se îndoiesc de propria lor judecată.

Scorpion

Intuiești pasiunea fiecărui om în parte

Scorpionul este una din cele mai intuitive zodii, caracterizată de misticism care înțelege oamenii fără a fi nevoie de prea multe cuvinte. Superputerea zodiei Scorpion este abilitatea nativilor de a citi pasiunea fiecărui om în parte, de a simți sentimentele pe care ceilalți le nutresc și de a-și da seama când cineva le este prieten sau când doar se preface.

Săgetător

Rezistența ta în atingerea scopurilor

Săgetătorul, aventurierul zodiacului are o capacitate incredibilă ieșită din comun, un optimism nemaipomenit și nu lasă niciodată eșecurile să îl doboare. Săgetătorul profită de orice posibilitate care îi iese în cale și nu se lasă până când nu-și atinge scopurile, fie că este vorba de afaceri sau de dragoste.

Capricorn

Pășește prin viață în ritmul potrivit, cu pași mărunți, dar siguri

Capricornii cunosc ritmul vieții nu se grăbesc niciodată când vine vorba de decizii importante de luat. Capricornii muncesc mult, dar nu se grăbesc, fac schimbări radicale la momentul potrivit și urcă pe scara succesului într-un ritm constant.

Vărsător

Ieși ușor din situații dificile

Vărsătorul alunecă întocmai precum peștele în apă atunci când lucrurile devin dificile și poate să găsească scăparea ușor. Vărsătorii sunt extravaganți, atipici, iubitori ai activităților provocatoare, dar foarte greu de manipulat. Nativii știu să se oprească la momentul potrivit și nu rămân blocați într-o situație care nu le aduce niciun beneficiu.

Pești

pesti

Ai puterea de a vedea în viitor

Deși pare imposibil, Peștii văd ceea ce se întâmplă în viitor. Intuiția lor ieșită din comun îi ajută să dea un răspuns clar anumitor situații care, deși par negative, se pot transforma ușor în situații pozitive.

Astrele se pare că au fost foarte generoase cu fiecare semn zodiacal în parte, oferindu-le nativilor puteri nebănuite, ieșite din comun, importante în viața de zi cu zi.

Surse foto: pixabay.compixabay.com

Surse articol: themindsjournal.com

Newsletter