Home Cuplu Psihologia cuplului Ce fac zodiile cand sunt nefericite intr-o relatie

Ce fac zodiile cand sunt nefericite intr-o relatie

Ce fac zodiile cand sunt nefericite intr-o relatie
Ioana Marinescu
Joi, 11.05.2023

Fiecare zodie se comporta diferit, atunci cand se confrunta cu nefericirea intr-o relatie. Afla cum reactioneaza fiecare nativ, atunci cand mai este implinit in cuplu, si identifica la timp semnele care arata ca relatia voastra este in pericol.

 

Berbec

Cand Berbecul este nefericit intr-o relatie, isi va canaliza energia catre alte aspecte ale vietii sale. Poate deveni foarte preocupat de cariera, prieteni sau hobby-uri, incercand sa umple golul pe care il simte in viata sentimentala. De asemenea, Berbecul poate deveni impulsiv, asa ca va lua decizii fara a se gandi la consecintele acestora.

Taur

Taurul este un semn care se ataseaza profund, iar atunci cand este nefericit in dragoste, are tendinta de a se retrage in propria carapace. S-ar putea inchide emotional, pentru a evita discutiile despre sentimente, iar in unele cazuri ar putea chiar sa se afunde in mancare sau alte placeri materiale pentru a-si gasi alinarea.

Gemeni

Gemenii sunt semne comunicative, iar atunci cand sunt nemultumiti intr-o relatie, vor incerca sa-si gaseasca alinarea in conversatii cu alte persoane. S-ar putea sa-si faca noi prieteni sau sa reia legatura cu persoane din trecutul lor, in dorinta de a gasi sprijin emotional.

Rac

Racul este un semn sensibil, iar atunci cand este nefericit, se va retrage in siguranta caminului sau. S-ar putea sa petreaca mult timp singur, reflectand asupra problemelor din relatie si cautand solutii. Racul va evita conflictele si va incerca sa pastreze aparentele de dragul partenerului.

Leu

Cand Leuul este nefericit intr-o relatie, isi va cauta validarea in exterior. Acesta poate incepe sa flirteze cu alte persoane sau sa devina mai preocupat de propria imagine. Acest nativ va incerca sa-si ascunda nefericirea in spatele unui zambet larg si a unei atitudini pline de incredere.

Fecioara

Fecioarele sunt semne analitice, iar atunci cand sunt nefericite intr-o relatie, vor incerca sa-si identifice problemele si sa le rezolve. Vor analiza fiecare detaliu al relatiei si vor incerca sa gaseasca solutii practice pentru a imbunatati situatia. De asemenea, Fecioara ar putea sa se arunce in munca sau sa devina mai preocupata de sanatate si stilul de viata.

Balanta

Balantele sunt semne diplomatice si armonioase, iar atunci cand sunt nefericite intr-o relatie, vor incerca sa pastreze echilibrul. Vor evita conflictele si se vor stradui sa mentina o atmosfera placuta, chiar daca acest lucru inseamna sa-si ascunda propriile sentimente. Balanta poate deveni mai indecisa si sa caute sfaturi din partea celor apropiati.

Scorpion

Cand un Scorpion este nefericit intr-o relatie, emotiile sale intense pot deveni greu de controlat. Scorpionul poate deveni gelos, posesiv sau chiar vindicativ. Acest semn va incerca sa-si mascheze nefericirea si s-ar putea sa devina secretos sau sa-si testeze partenerul, pentru a-si verifica loialitatea.

Sagetator

Sagetatorul este un semn liber si aventuros, iar atunci cand se simte nefericit intr-o relatie, va incerca sa-si recapete libertatea. Poate deveni mai distant si va dori sa petreaca mai mult timp singur sau cu prietenii. Sagetatorul se va arunca in noi experiente si va cauta o evadare din rutina.

Capricorn

Capricornul este un semn ambitios si responsabil, iar atunci cand este nefericit intr-o relatie, isi va canaliza energia spre atingerea obiectivelor personale. Se va concentra pe munca, pe dezvoltarea personala si pe realizarea unor proiecte importante. Capricornul poate deveni nervos si retras, evitand discutiile despre problemele din relatie.

Varsator

Varsatorul este un semn independent si nonconformist, iar atunci cand este nefericit intr-o relatie, isi va cauta alinarea in creativitate si inovatie. Poate deveni mai preocupat de proiecte personale, de activism sau de descoperirea unor noi idei. Varsatorul va incerca sa evite conflictele si sa mentina aparentele de armonie in relatie.

Pesti

Pestii sunt semne emotive si sensibile, iar atunci cand acesti nativi sunt nefericiti intr-o relatie, isi vor canaliza emotiile in arta, spiritualitate sau in visare. Pestii pot deveni mai retrasi si melancolici, gasind refugiu in lumea imaginatiei si a fanteziei. Acest semn va evita sa discute despre problemele din relatie, preferand sa se refugieze in propriile ganduri.

Fiecare zodie reactioneaza diferit, atunci cand este nefericita intr-o relatie. Identificarea semnelor de nemultumire ale partenerului tau poate ajuta la rezolvarea problemelor inainte ca acestea sa se agraveze.

Newsletter