Home Cuplu Psihologia cuplului 7 lucruri pe care sa le faceti impreuna de Ziua Indragostitilor

7 lucruri pe care sa le faceti impreuna de Ziua Indragostitilor

7 lucruri pe care sa le faceti impreuna de Ziua Indragostitilor
Ioana Marinescu
Miercuri, 09.02.2022

Indiferent ca sunteti proaspat logoditi sau ati spus deja "Da", Ziua Indragostitilor este o zi speciala pentru orice cuplu. Nu te arunca, insa, la activitati extravagante, care ar putea pune presiune pe situatia voastra financiara si ar putea declansa tensiuni in cuplu. Vezi ce poti face de Valentine's Day fara sa cheltuiesti o avere.

 

1. Mergeti la Spa

Daca vreti sa petreceti Ziua Indragostitilor relaxandu-va, atunci o zi la Spa este alegerea potrivita. Poti merge intr-un loc luxos sau accesibil, in functie de cum te simti confortabil, important este sa va simtiti bine impreuna. Alege masajul in cuplu, pentru ca veti pleca de acolo intr-o stare de bine, sau opteaza pentru tratamentele speciale de Valentine's Day, multe astfel de centre pun la dispozitie asa ceva.

2. Stati acasa si uitati-va la filme

Daca tocmai ati avut nunta, Ziua Indragostitilor este un moment bun sa stati acasa si sa va uitati la filmul de la petrecerea voastra. Daca nu il aveti, faceti un maraton de filme, uitati-va la poze cu voi din vacanta, aminti-va de momentele frumoase dintre voi. Folositi ziua pentru a va intari relatia si a va reaminti de ce v-ati indragostit unul de altul si ce va tine impreuna.

3. Faceti o lista cu activitati pe care sa le faceti impreuna

Traim vieti ocupate si deseori uitam sa avem grija de lucrurile care conteaza. Ziua Indragostitilor este un moment bun sa stati de vorba si sa faceti o lista cu activitati pe care sa le faceti impreuna in urmatorul an: vacantele in care vreti sa mergeti, inalniri romantice, organizate o data pe saptamana, petreceri aniversare, seri de cuplu, in care sa stati pur si simplu de vorba la un pahar de vin.

4. Retraiti prima voastra intalnire

Daca vreti sa va intoarceti la inceputul relatiei, atunci puteti sa retraiti prima intalnire de Ziua Indrgostitilor. Va puteti imbraca la fel si chiar puteti sa va comportati ca si cum v-ati cunoaste pentru prima data. Va fi, cu siguranta, un joc interesant, care va va amuza si va va re-aminti de ce v-ati indragostit de prima oara de celalalt.

5. Mergeti intr-o scurta vacanta

Daca vreti sa petreceti cateva zile impreuna de Valentine's Day, puteti organiza o scurta iesire in afara orasului. Mergeti undeva unde va puteti relaxa si puteti face lucruri care va plac.

6. Luati o pauza de la tehnologie

Nu exista metoda mai buna de a te reconecta cu partenerul decat renuntarea la tehnologie pentru o zi. De Ziua Indragostitilor va puteti opri Internetul de la telefoanele mobile si puteti pleca undeva unde sa fiti doar voi doi. Vizitati un muzeu, mergeti la teatru, la o cina romantica, important este sa va uitati ochi in ochi si deloc la ecrane.

7. Organizati o petrecere intre prieteni

Daca vreti sa petreceti Ziua Indragostitilor alaturi de prietenii vostri, atunci puteti gazdui o cina relaxanta. Gatiti impreuna si apoi bucurati-va de compania celor dragi.

Ziua Indragostitilor este un prilej bun sa peteceti timp cu partenerul, dar nu este obligatoriu sa faceti gesturi marete. Cata vreme ii veti oferi toata atentia celuilalt, lucrurile vor decurge foarte bine.

Newsletter