Home Cuplu Psihologia cuplului 6 lucruri care ar trebui sa se gaseasca in casa oricarui cuplu

6 lucruri care ar trebui sa se gaseasca in casa oricarui cuplu

6 lucruri care ar trebui sa se gaseasca in casa oricarui cuplu
Andreea Marinescu
Luni, 10.09.2018
V-ati mutat impreuna si acum redecorati si va echipati casa cu tot ce o poate face confortabila. Ca sa fiti siguri ca nu ati uitat nimic, aruncati o privire si peste lista noastra cu spatiile si lucrurile care nu ar trebui sa lipseasca din locuinta unui cuplu.

1. Un hol de intrare prietenos amenajat

De obicei, cuplurile primesc mai multi vizitatori decat persoanele singure, iar holul este spatiul caruia toti musafirii ii vor trece mai intai pragul. Holul de la intrare poate fi transformat simplu, vopsind peretii intr-o culoare indrazneata, dar nu stridenta - oliv, violet sau gri antracit.

2. O masa si scaune de bar

Amenajarea unui mic bar in bucatarie sau in living, cu masuta de bar si scaune inalte ii va impresiona pe vizitatori, dar este si pentru voi doi o idee foarte buna: puteti lua rapid masa aici, de exemplu, in serile cand nu aveti timp decat pentru o gustare.

3. O masina de spalat vase

Daca v-ati impartit responsabilitatile dar nu ati putut decide cine sa spele vasele, este mai bine sa lasati totul pe seama unei masini de spalat vase care poate spala pana la 10, 13 sau 14 seturi de vase odata, in functie de model. Spalarea si uscarea nu dureaza mult, iar consumul de energie este mic, daca masina aleasa face parte din clasa energetica A+ sau A++, asa cum poti gasi aici.

4. Un birou

Daca pana acum te puteai instala cu laptopul oriunde in casa, acum, ca sunteti doi, amenajarea unui spatiu de lucru in locuinta este o idee mult mai buna. Daca nu exista suficient spatiu pentru un birou adevarat, o masa de lucru si cateva rafturi instalate in living sau in dormitor vor compensa fara probleme.

5. Spatii de depozitare

Fiecare dintre voi vine cu un bagaj, la propriu. Multe bagaje, de fapt, asa ca este important sa existe numeroase spatii de depozitare - in dormitor, baie, debara, balcon.

6. Cateva piese decorative care va reflecta personalitatea

Fie ca este vorba despre fotografii, alte amintiri din vacante sau obiecte care vorbesc despre pasiunile voastre, este important sa decorati in asa fel incat locuinta voastra sa reflecte ceea ce aveti in comun, dar si personalitatea fiecaruia, separat.

Newsletter