Home Cuplu Psihologia cuplului 5 zodii de barbati care mint constant

5 zodii de barbati care mint constant

5 zodii de barbati care mint constant
Ioana Marinescu
Joi, 08.09.2022

Relatiile nu sunt mereu usoare, mai ales cand nu ai langa tine o persoana onesta. Afla care sunt cei mai mincinosi barbati din zodiac si tine-i departe.

 

Scorpionul

Scorpionul se pricepe de minune la manipulare si stie cum sa intoarca lucrurile in favoarea sa de fiecare data cand este intr-o situatie neplacuta. Nu este, deci, de mirare ca se afla in topul celor mai mincinoase zodii. Nimeni nu este la fel de priceput ca el la a spune lucruri care nu sunt tocmai adevarate, dar cel putin minte frumos. Poti sa ai toate dovezile din lume, daca acest nativ va dori sa crezi altceva, nu vei avea nicio sansa.

Gemeni

Nativul Gemeni nu este deloc la fel de inselator ca Scorpionul, dar are un talent aparte, cand vine vorba de minciuni. Nu manipuleaza cu aceeasi usurinta, dar va cosmetiza intotdeauna adevarul, pentru a obtine ce isi doreste. Barbatul Gemeni este amuzant si foarte creativ, asa ca s-ar putea sa ii ierti aceste scapari. Ai, insa, grija sa nu il lasi sa creada ca ii va merge de fiecare data. Da-i de inteles ca exista o limita pana la care are voie sa mearga, dupa care te pierde pentru totdeauna.

Pesti

Nativul Pesti este iubitor si sensibil, asa ca este greu sa crezi ca ar putea sa minta si sa manipuleze. Barbatul nascut in aceasta zodie este sensibil si bun, dar sub aceasta latura luminoasa se afla si una intunecata. Nu o scoate la iveala decat atunci cand nu poate avea ce isi doreste si este capabil sa recurga la orice in astfel de momente.

Un partener in zodia Pesti este mult mai intuiti decat orice alta zodie, asa ca stie ce sa spuna in orice situatie si are grija sa iasa cu fruntea sus intotdeauna.

Balanta

Barbatul Balanta are tone de farmec, dar este, in acelasi timp, si foarte manipulator, iar daca vrea sa minta, nu vei suspecta nicio secunda. Nu obisnuieste, insa, sa minta de placere, o face doar pentru a iesi din situatii neplacute sau pentru a obtine ceva ce isi doreste foarte tare.

Partea buna este ca nativul Balanta este si foarte indecis,iar asta il face sa uite deseori minciunile pe care le spune. Nu va trebui sa sapi prea mult, pentru a afla adevarul, pentru ca se da de gol de fiecare data.

Rac

Cine ar fi crezut ca cel mai sensibil barbat din zodiac este si cel mai mincinos? Cei nascuti in aceasta zodie nu isi doresc sa minta, dar deseori o fac, pentru ca durerea provocata de adevar ar fi prea mare. In plus, barbatul Rac are obiceiul sa minta si atunci cand realitatea nu este exact cum si-ar dori. Nu raneste, de obicei, cu minciunile sale, dar ajunge sa te scoata din sarite, pentru ca nu mai stii ce e real si ce nu.

Acum, ca ai aflat care sunt cei mai mincinosi barbati din zodiac, nu iti ramane decat sa te feresti de ei.

Newsletter