Home Cuplu Dragoste si Sex Luxury Studio explica - ce trebuie sa stii daca vrei sa te angajezi ca model in videochat

Luxury Studio explica - ce trebuie sa stii daca vrei sa te angajezi ca model in videochat

Luxury Studio explica - ce trebuie sa stii daca vrei sa te angajezi ca model in videochat
Andreea Marinescu
Luni, 10.09.2018
Domeniul videochatului a castigat treptat tot mai multa popularitate, iar acest lucru nu este nicidecum o surpriza. Atrase de castigurile consistente, tot mai multe tinere aleg jobul de model in videochat. La fel de multe sunt insa si cele care au intrebari, nelamuriri legate de acest domeniu, de acest job.

Reprezentantii unui renumit studio de videochat din Bucuresti ofera astfel cateva raspunsuri. Este vorba despre Luxury Studio, un nume cunoscut pe piata de profil, care a reprezentat pentru numeroase modele sansa de a obtine independenta din punct de vedere financiar. Iata care sunt si cele mai frecvente nelamuriri ale tinerelor care se gandesc la alternativa de a se angaja ca model in videochat.

Legal sau nu?

Numeroasele controverse asociate cu videochat-ul pot pune un semn de intrebare asupra legalitatii acestui domeniu. Cele care sunt insa interesate trebuie sa stie ca activitatea se desfasoara 100% legal.

Videochat la studio sau videochat de acasa?

Avand in vedere castigurile care se pot obtine, multe dintre tinere sunt tentate sa aleaga varianta de a face videochat de acasa. Exista insa o serie de beneficii care nu pot fi contestate si care ajuta considerabil tinerele aflate la inceput de drum in acest domeniu, in momentul in care iau decizia de a lucra de la studio.
Este vorba despre echipamente, despre pregatire si instruire, despre sfaturi si recomandari care nu pot fi gasite altundeva decat in cadrul studioului, fara a uita de conditiile de lux in care se desfasoara activitatea. Cele interesate pot sa verifice beneficiile de a lucra din cadrul studioului pe luxurystudio.ro.

Afla cineva cu ce ma ocup?

In cadrul studiourilor de videochat care se respecta si care isi respecta la randul lor angajatele, confidentialitatea si discretia sunt avantaje asigurate pentru modele. La Luxury Studio se respecta acest principiu - modelele pot sa aleaga platformele pe care vor fi vizibile, iar identitatea lor este mereu protejata.

Pot sa lucrez daca mai am un alt job sau daca fac si facultate?

Problema in acest caz se refera de fapt la programul de lucru. Intra acesta in contradictie cu alte activitati sau poate fi adaptat in functie de preferinte? Luxury Studio vine in intampinarea celor interesate cu un program de munca flexibil, care permite alegerea turelor de munca si a zilelor in care va fi desfasurata activitatea. In acest fel, modelele vor putea sa continue si proiectele personale, cursurile la facultate, vor putea sa se ocupe si de alte aspecte ce nu tin efectiv de job.

Cat pot sa castig?

La aceasta intrebare raspunsul oferit este surprinzator: "Tu decizi cat castigi!". Explicatia este una destul de simpla, dupa cum se poate vedea si pe luxurystudio.ro. Castigurile medii lunare ale unui model sunt situate intre 1500 si 10.000 dolari, insa acestea pot fi mult mai mari in conditiile in care modelul este motivat si dedicat misiunii de a obtine intr-un timp cat mai scurt independenta financiara.

  

Nu am deloc experienta. Am vreo sansa?

Cele care au aceasta nelamurire pot sta fara griji, dupa cum mentioneaza reprezentantii Luxury Studio. Trainingul este asigurat tuturor modelelor, inca din primele zile, indiferent daca acestea au sau nu experienta in domeniu. Sprijinul este oferit in acest sens din toate punctele de vedere, pentru ca oricare angajata sa reuseasca sa obtina performantele si rezultatele asteptate.
Odata lamurite aceste chestiuni, cele interesate de un job in videochat trebuie sa mai cunoasca o serie de aspecte. In cadrul unui studio de videochat renumit, precum este si Luxury Studio, vor avea parte de conditii de lux, de camere amenajate elegant, de suport tehnic, aparatura performanta pentru desfasurarea discutiilor online si de sprijinul intregii echipe. Plata efectuata in fiecare zi poate fi de asemenea destul de atractiva - studioul mentionat ofera si aceasta modalitate de plata.
Avand in vedere toate cele mentionate de reprezentantii Luxury Studio, nu e de mirare faptul ca tot mai multe tinere sunt atrase de anunturile de angajari videochat. Castiguri peste asteptari, conditii de lux, confidentialitate si discretie, bonusuri atractive, plata la zi - acestea sunt doar cateva dintre beneficiile de care pot avea parte modelele care aleg Luxury Studio. Cele interesate pot sa afle mai multe detalii accesand luxurystudio.ro.

 

Newsletter