Home STIRI STIRI Vitamin Well, votat produsul anului 2018 in Romania

Vitamin Well, votat produsul anului 2018 in Romania

Vitamin Well, votat produsul anului 2018 in Romania
Irina Marinescu
Marţi, 05.06.2018
Vitamin Well, liderul european al bauturilor premium cu vitamine si minerale, a fost desemnat "Produsul Anului 2018", in categoria "Bauturi vitaminizante", din cadrul celei de a noua editii a galei cu acelasi nume desfasurata in Romania.

Inregistrat la OSIM din 2008, marca "Produsul Anului" este un concept international, prezent in peste 40 de tari, care premiaza produsele si serviciile inovatoare, ce se remarca prin calitate si prin know-how-ul unui business de success.

Inovatie, atractivitate, satisfactie. Vitamin Well.


Vitamin Well a fost desemnat castigator in urma unui studiu realizat online pe http://produsulanului.com, ce a cuprins 29 de categorii si s-a desfasurat pe un esantion de 7100 de consumatori din Romania, reprezentativ pentru populatia din mediul urban cu varsta intre 18 si 54 de ani, ce sunt utilizatori de internet in mod frecvent.
Pana pe 15 martie, brand-uri importante active pe piata din Romania s-au inscris si au trecut de evaluarea realizata de catre profesionisti din industrie precum media, comunicare si protectia consumatorului. Procesul a continuat in perioada 16 aprilie - 21 mai 2018, cu un studiu realizat de catre Exact Business Solutions si a urmarit elemente cheie precum inovatia, atractivitatea produsului, dar si nivelul de satisfactie pentru consumatorii din Romania.
Dedicata atat adultilor, cat si copiilor, Vitamin Well este o bautura cu apa naturala de izvor si zahar obtinut din fructe, ce a fost dezvoltata in Suedia incepand cu anul 2008.
"Ne bucuram de recunoasterea la nivel de inovatie, atractivitate, satisfactie si functionalitate, acum si in Romania, a brandului Vitamin Well, si dorim sa oferim in continuare cele mai bune produse celor ce prefera bauturile premium cu vitamine. Vitamin Well reprezinta o alternativa la bauturile racoritoare indulcite cu zahar, un produs care raspunde cerintelor europene in materie de alimentatie sanatoasa, dezvoltata de specialisti in nutritie si metabolism. Pentru noi, Vitamin Well apropie oamenii, tocmai de aceea, vrem sa continuam sa satisfacem dorintele consumatorilor din Romania care apreciaza calitatea unui brand forward thinking. Prin castigarea acestui premiu, consideram ca fiecare client este din acest moment un Brand Ambasador Vitamin Well", a declarat Razvan Iancau, Managing Partner, Healthy Drinks&Foods, distribuitor si detinator al drepturilor brandului Vitamin Well in Romania.

Despre Vitamin Well


O alternativa moderna, sanatoasa si gustoasa la sucurile si bauturile carbonatate. In 2008, fondatorii Vitamin Well au constatat ca ceva lipseste de pe piata suedeza de soft vitamin drinks. Acestia au gasit o alternativa si pentru pietele externe si au decis sa produca propria bautura functionala, cu un continut redus de zahar, de numai 4g la 100 ml. Dupa 9 ani de la debut, succesul bauturii suedeze este evident, iar Vitamin Well continua sa dezvolte si produca bauturi complexe, cu un grad ridicat de functionalitate si de hidratare.

Newsletter