Home STIRI STIRI Magazinul online Mobino.ro aniverseaza un an pe piata din Romania!

Magazinul online Mobino.ro aniverseaza un an pe piata din Romania!

Magazinul online Mobino.ro aniverseaza un an pe piata din Romania!
Ioana Marinescu
Luni, 27.06.2022

Mobino.ro implineste un an de la lansarea magazinului online si sarbatoreste alaturi de comunitatea sa cu super oferte. Pentru Prima Aniversare sarbatorim ofertele impreuna! In perioada 22 - 28 iunie Mobino a pregatit nenumarate reduceri si surprize dar si un concurs cu premii, unde clientii vor castiga casti in Ear JBL Tune 110.

De ce Mobino?

Mobino.ro a fost lansat in iunie 2021 si este un magazin online ce cuprinde o gama variata de produse electronice si electrocasnice la preturi avantajoase, sustinute de solutii rapide de livrare si o experienta placuta de shopping online.

"Totul a inceput cu o viziune - aceea de a avea o directie focusata catre client. Consumatorii isi doresc o experienta de shopping online personala, iar toate actiunile, experienta si resursele noastre au ca scop cunoasterea si intelegerea clientilor. Pasiunea ne defineste ca echipa, ne motiveaza si ne dorim ca activitatea sa se reflecte in rezultatele Mobino.
Suntem pasionati de rolul pe care ni l-am asumat. Valorile Mobino se reflecta zilnic in dinamismul echipei, pasiune si gandire antreprenoriala.

Acum sarbatorim prima aniversare Mobino. Dar maine? Suntem nerabdatori pentru evolutie, si, in continuare, an de an, sa ne mandrim de amprenta pe care Mobino o lasa in urma. Mobino va multumeste pentru ca ne sunteti alaturi in acest frumos prim pas. Ne bucura enorm ca am putut aduce mai multa fericire prin fiecare produs pe care il oferim", a declarat Sinziana Rusu, Digital Marketing Manager Mobino.

In oferta magazinului se regasesc mii de repere, telefoane, audio si accesorii, conectica, jucarii, produse din categoria home care & gradina dar si aparate electrocasnice.

Mobino este un brand aproape de clienti, ce pune la dispozitie produse de calitate, selectate cu grija, la cele mai competitive preturi. Promotiile de pe site se schimba zilnic, astfel incat sa acopere o plaja cat mai larga de interes.

Un atu pentru clientii Mobino, este timpul de livrare, de maximum 24-48 ore de la plasarea comenzii, iar returul este gratuit.
Acum este momentul comenzilor pe Mobino.ro, profiti de toate avantajele si in plus poti castiga unul dintre premiile aniversare. Petrecerea e la Mobino, cadourile sunt pentru clienti!

Newsletter