Home STIRI STIRI Grigor Dimitrov este noul brand ambasador global Vitamin Well

Grigor Dimitrov este noul brand ambasador global Vitamin Well

Grigor Dimitrov este noul brand ambasador global Vitamin Well
Georgiana V Popa
Luni, 14.01.2019
Vitamin Well, producatorul suedez de bauturi functionale, are placerea sa anunte numele celui mai recent membru al echipei sale de brand ambasadori - jucatorul profesionist de tenis Grigor Dimitrov.

Vitamin Well continua angajamentele din domeniul sportului prin anuntarea lui Grigor Dimitrov ca membru al echipei de brand ambasadori globali. Incheierea acordului cu sportivul de 27 de ani marcheaza un pas important pentru consolidarea pozitionarii in lumea tenisului.

Dimitrov

"Cand l-am intalnit pe Grigor, am fost fascinati de personalitatea sa. Pasiunea si devotamentul pentru sport, incununate de rezultatele sale bine-meritate, arata ca munca si implicarea dau roade. Personalitatea puternica si profesionalismul lui Grigor, combinate cu faptul ca el este un fan al produselor noastre, il recomanda ca ambasadorul global perfect pentru Vitamin Well", spune Catharina Carlsdotter, Head of Marketing Vitamin Well.

Grigor Dimitrov este cel mai de succes tenisman bulgar din toate timpurile. El are in palmares 8 titluri single ATP, dintre care primul a fost cel cucerit la Stockholm Open, in 2013. In prezent, acesta ocupa locul al 3-lea in clasamentul mondial, pozitie obtinuta in noiembrie 2017, dupa castigarea turneului Nitto ATP Finals.

Ca brand ambasador, Dimitrov va participa la activitati corelate cu cele mai importante evenimente din tenis si va fi implicat in activitati din social media alaturi de Vitamin Well. Dupa victoria de la Stockholm Open in 2013 si dupa stabilirea in Suedia pentru o perioada, decizia lui Dimitrov de a colabora cu binecunoscutul brand suedez a venit natural.

"Vitamin Well este un lider constant pe piata bauturilor functionale, care indrazneste sa inoveze, valori cu care ma identific. Am fost tot timpul un mare fan al acestor bauturi. De asemenea, este o senzatie extraordinara sa reprezint o companie din Suedia, mai ales ca ma leaga multe amintiri frumoase de aceasta tara. Privesc cu incredere catre noul sezon competitional alaturi de Vitamin Well", spune Grigor Dimitrov.
Grigor Dimitrov se pregateste in prezent pentru Australian Open, primul mare turneu de Grand Slam al anului, care se va desfasura intre 14 si 27 ianuarie.
Go Dimitrov!

Despre Vitamin Well

In 2008, fondatorii Vitamin Well au constatat un gap major pe piata suedeza de soft vitamin drinks, astfel au dezvoltat o alternativa moderna, sanatoasa si gustoasa la sucurile si bauturile carbonatate.
Dupa 9 ani de la debut, succesul bauturii suedeze este evident, iar Vitamin Well continua sa dezvolte si produca bauturi complexe, cu un grad ridicat de functionalitate si de hidratare.

Mai multe informatii:https://www.vitaminwell.ro/ &https://www.facebook.com/vitaminwellromania /https://www.instagram.com/vitaminwellro/

Newsletter