Home STIRI STIRI Donatii de 60.000 lei la evenimentul Cupa Elis organizat de compania Elis Pavaje

Donatii de 60.000 lei la evenimentul Cupa Elis organizat de compania Elis Pavaje

Donatii de 60.000 lei la evenimentul Cupa Elis organizat de compania Elis Pavaje
Ioana Marinescu
Joi, 01.09.2022

Turneul de Golf Cupa Elis" a avut loc pe data de 27 august la Theodora Golf din localitatea Teleac, judetul Alba. La eveniment au participat 150 de invitati, colaboratori, jucatori de golf si reprezentanti ai ONG-urilor. Editia cu numarul XiV Cupa Elis s-a desfasurat sub egida Elis Routes", un proiect pentru marcarea traseelor de ciclism si drumetii cu scopul dezvoltarii turistice. actiunea este sustinuta de compania Elis Pavaje si realizata in colaborare cu ONG-uri.

In cadrul evenimentului, invitatii au contribuit cu donatii de 20.000 lei care vor merge catre asociatia La Pas din Alba. Elis Pavaje a oferit dublul acestei sume, cu o donatie proprie care va fi impartita mai multor asociatii. in total, 60.000 lei s-au adunat in favoarea cauzei.

"Ne dorim ca impreuna cu partenerii nostri sa aducem o schimbare concreta, durabila in Romania. suntem o echipa nu doar din ratiuni de business, ci si pentru ca impartasim aceleasi valori pentru viitor. Obiectivul de anul acesta al Cupei Elis este inca un pas in directia dezvoltarii unor zone mai putin cunoscute din Romania si introducerea lor in circuitul turistic. suntem considerati deschizatori de drumuri in domeniul nostru si vrem sa fim deschizatori de drumuri si in ceea ce priveste proiectele pentru comunitate. Elis Routes are deja realizari in alba si Prahova si, cu sustinerea partenerilor nostri, vom pune pe harta noi trasee de ciclism si drumetii pentru turismul romanesc," a declarat Emil Gota, Director General Elis Pavaje.

trofee cupa elis

A XIV-a editie a Cupei Elis a adus nu doar un scop caritabil si experiente memorabile, dar si premii sau cadouri pentru participanti oferite de sponsorii evenimentului: OTP Bank Romania, Royal Carribean prin reprezentantul World travel, Vitis Metamorfosis, Birra Peroni, samdam Romania, Julius Meinl Romania albasportVision.

Pentru evenimentul desfasurat in acest an, Elis Pavaje a avut onoarea de a sponsoriza traducerea bestseller-ului 'Golful nu este un sport al perfectiunii" scris de Dr. Bob Rotella si l-a oferit tuturor participantilor, pasionati de acest sport.

Seara s-a incheiat cu festivitatea de premiere a celor mai buni jucatori de golf din competitie si un spectacol oferit de Luca Valentin, multiplu campion mondial in bartending.

Despre Elis Pavaje

Elis Pavaje produce pavele, dale, borduri, rigole, boltari, blocheti si alte produse din beton vibropresat. Compania ofera totodata servicii de consultanta si proiectare, transport, montaj si intretinere, precum si antrepriza generala pentru lucrari complexe de infrastructura si amenajari exterioare. Elis Pavaje detine in prezent 4 unitati de productie.

Newsletter