Home STIRI STIRI Elis Pavaje a donat 90.000 euro Spitalului Municipal Sebes. Unitatea spitaliceasca are acum o noua fatada

Elis Pavaje a donat 90.000 euro Spitalului Municipal Sebes. Unitatea spitaliceasca are acum o noua fatada

Elis Pavaje a donat 90.000 euro Spitalului Municipal Sebes. Unitatea spitaliceasca are acum o noua fatada
Ioana Marinescu
Luni, 16.05.2022

Elis Pavaje , liderul pietei pavajelor din Romania a facut cea mai mare donatie de pana acum in scopul renovarii spitalului Municipal sebes. Valoarea totala a investitiei se ridica la 90.000 euro. Fondurile primite de spital au fost investite in repararea fatadei corpului principal.

 

Anul trecut, in contextul pandemiei, compania Elis Pavaje a luat decizia de a aloca fonduri pentru a sprijini sectorul sanatatii. atunci, primarul Dorin Nistor a multumit companiilor care doneaza sume importante pentru spitalul Municipal Sebes:

„Eforturile administratiei locale pentru a imbunatati serviciile medicale oferite la sebes au gasit ecou favorabil si in randul companiilor care au ales sa investeasca o parte din profitul lor in beneficiul comunitatii. Le multumesc in mod public companiilor star assembly, star transmission, Elis Pavaje si Elit pentru acest parteneriat de incredere pe care ni l-au oferit si imi doresc sa facem cunoscute aceste finantari pe care le fructificam pentru a imbunatati confortul pacientilor si serviciile de sanatate oferite de spitalul Municipal Sebes".

Aceasta nu este prima actiune caritabila a companiei, Elis Pavaje avand deja o traditie in a sprijini comunitatea prin actiuni concrete. Emil Gota, directorul general Elis Pavaje a vorbit despre implicarea companiei in proiecte sociale:

 

„Nu am uitat nici o clipa comunitatea in care afacerea noastra a prins aripi si suntem alaturi de oameni prin investitii menite sa le schimbe in bine viata. Donatia pe care am facut-o pentru spitalul Municipal a fost un gest firesc pentru noi. Nu este nimic mai important decat sanatatea si avem un profund respect pentru toti cei care muncesc in fiecare zi ca sa salveze vieti."
Cladirea spitalului are 112 ani si o lunga istorie in tratarea bolnavilor din regiune. Constructia spitalului a inceput in anul 1910 sub conducerea arhitectului Ludwig Gabany. Restaurarea fatadei era o urgenta, ea nefiind reparata niciodata in totalitate. in lucrarile de renovare s-a respectat arhitectura istorica si s-au folosit materiale de ultima generatie pentru a conserva cat mai bine structura originala.

Anca Franchini, Managerul spitalului Municipal Sebes a declarat:

„Prin contributia Elis Pavaje am reusit sa finalizam un proiect esential pentru functionarea spitalului. Parteneriatele public - private ne ajuta sa oferim conditii mai bune pacientilor spitalului si un mediu in care angajatii spitalului sa se simta respectati si valorizati. Multumim companiei Elis Pavaje pentru ca a dat o noua fata si un viitor acestei cladiri istorice in care functioneaza spitalul nostru de peste 110 ani."

Proiectul renovarii a fost finalizat, iar noua fatada poate fi admirata deja. Receptia lucrarilor a fost facuta in luna aprilie.

Elis Pavaje s-a implicat anul acesta si in renovarea scolilor din mediul rural si a donat materiale in valoare de 60.000 euro catre asociatia Bookland, asociatie care isi doreste sa imbunatateasca conditiile de studiu pentru copiii din zonele defavorizate ale Romaniei.

Despre Elis Pavaje

Elis Pavaje este un business de familie fondat in 1991 in Petresti, judetul alba, care a inceput cu 2 angajati si a ajuns astazi liderul pietei pavajelor din Romania. Elis Pavaje ofera servicii complete pentru amenajari exterioare din beton vibropresat. Elis Pavaje produce pavele, dale, borduri, rigole, boltari, blocheti si produse din beton pentru amenajarea gradinii. Compania ofera si servicii de la consultanta si proiectare, pana la transport, montaj si intretinere, precum si antrepriza generala pentru lucrari de infrastructura si amenajari exterioare. Compania are in prezent 4 unitati de productie, cu o capacitate de 20.000 mp pavaj/zi si peste 150 de parteneri in intreaga tara.

Contact Elis Pavaje
Bianka Dobre - Director Marketing Elis Pavaje
Email: biankadobre@elis.ro
Contact PR
Ruxandra Vasile - Managing Partner
Email: ruxandra.vasile@puremedia.ro

 

 

Newsletter