Home STIRI STIRI Elis Pavaje doneaza materiale in valoare de 60.000 euro si continua procesul de reabilitare a scolilor din Romania

Elis Pavaje doneaza materiale in valoare de 60.000 euro si continua procesul de reabilitare a scolilor din Romania

Elis Pavaje doneaza materiale in valoare de 60.000 euro si continua procesul de reabilitare a scolilor din Romania
Ioana Marinescu
Luni, 28.03.2022

In acest an, situatia globala isi pune amprenta asupra fiecaruia dintre noi si ne face sa realizam ce este cu adevarat important: necesitatea unui mediu sigur si primitor pentru noi si copiii nostri. Acest lucru se transpune in toate aspectele vietii, deoarece locul in care ne desfasuram activitatea influenteaza productivitatea, dar si starea de confort pe care o simtim in acel mediu.

 

Pentru cei mici, scoala constituie locul in care isi petrec cea mai mare parte a timpului, iar conditiile oferite de mediul de invatamant nu se ridica mereu la cele mai inalte standarde, pentru a dezvolta creativitatea copiilor si a le oferi acel sentiment de siguranta si dorinta de dezvoltare. Astfel, Elis Pavaje  doreste sa schimbe acest lucru, si, alaturi de Asociatia BookLand , continua proiectul de reabilitare a curtilor pentru 21 de scoli din mediul rural.

elis pavaje 

„Ce poate fi mai important pentru dezvoltarea sanatoasa a copiilor nostri daca nu accesul la o educatie de calitate? Peste 80% dintre scolile romanesti nu au beneficiat de lucrari esentiale de reabilitare, asa ca si in acest an, sprijinim initiativa Asociatiei BookLand, continuand proiectul „Paseste cu incredere in scoala" ce a avut rezultate foarte bune anul trecut, cand am amenajat 11 scoli. Copiii au avut parte de cea mai frumoasa surpriza si s-au putut bucura de curtile nou amenajate. Anul acesta vom suplimenta contributia si vom reabilita spatiile exterioare a 21 de noi scoli din mediul rural. Cresterea implicarii este un pas firesc, iar in parteneriat cu BookLand vom aduce anul acesta bucurie pentru mii de copii. " - a declarat Emil Gota, Director General Elis Pavaje.

Suma de 60.000 euro reprezinta contravaloarea a 4000 mp si 2500 metri liniari de pavele si borduri si va fi livrata catre 21 de scoli primare si gimnaziale rurale. Produsele Elis Pavaje vor schimba complet zonele de acces in scoli, spatiile de joaca si relaxare destinate elevilor si profesorilor. Cu aceste imbunatatiri, mersul la scoala va fi, de acum, o placere.

Echipa BookLand, initiatoarea proiectului de reamenajare a scolilor din mediul rural, si-a propus sa creasca an de an numarul de scoli renovate, iar Elis Pavaje sustine cu bucurie aceasta initiativa.

Elis Pavaje a fost infiintata in 1991, in Petresti, judetul Alba. Ofera un sistem complet de produse si servicii, acoperind toate etapele procesului de amenajare, de la productie prefabricate din beton vibropresat, consultanta si proiectare, pana la transport, montaj si intretinere pavaj. Din 2017, compania ofera si servicii de antrepriza generala pentru lucrari de infrastructura si amenajari exterioare. Compania 100% romaneasca are in prezent 4 unitati de productie, cu o capacitate de 20.000 mp pavaj/zi. Produsele Elis Pavaje - pavele, dale, borduri, rigole, boltari, blocheti, produse din beton pentru amenajarea gradinii, elemente de canalizare din beton vibropresat - sunt disponibile in retelele de bricolaj, intr-o retea vasta de distribuitori, precum si in showroom-urile proprii din Petresti (Alba), Stoenesti (Prahova), Secuienii Noi (Neamt) si Vintu de Jos (Alba). Incepand cu 2019, compania a devenit si producator de pavele si borduri din andezit transilvanean.

Contact Elis Pavaje
Bianka Dobre - Director Marketing Elis Pavaje
Email: biankadobre@elis.ro

Contact PR
Andreea Preda - PR Specialist
Email: andreea.preda@puremedia.ro

Newsletter