Home Cuplu 15 sfaturi în dragoste din cântecele lui Taylor Swift

15 sfaturi în dragoste din cântecele lui Taylor Swift

15 sfaturi în dragoste din cântecele lui Taylor Swift
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Luni, 20.05.2024

Cele mai frumoase melodii ale artistei pop Taylor Swift,  îndrăgită în întreaga lume, oferă adevărate lecții de viață fanilor ei. Artista oferă numeroase sfaturi în amor atât personelor în relații, celor singure sau trădate, cu inima rănită sau fluturi în stomac. 

Taylor Swift este una din cele mai cunoscute cântărețe la momentul actual, un superstar pop care a influențat numeroși alți muzicieni cu discografia ei extinsă. Cântăreața a inspirat mulți artiști prin muzica ei, dar și fanii, să fie deschiși, să se îndrăgostească, să-și urmeze visurile.

Multe din versurile acestei celebre cântărețe sunt despre dragoste, cântecele ei conțin sfaturi despre relații pentru aproape orice situație romantică care există. Iar sfaturile sănătoase pe care Taylor Swift le-a adunat în cântece de-a lungul anilor merită analizate și apreciate.

1. Taylor Swift ne reamintește să ne asigurăm că partenerii ne apreciază la adevărata noastră valoare

Și când mă întâlnesc cu trupa, ei mă întreabă „ai un iubit?”, totuși aș putea spune „nu-mi amintesc”, Bejeweled

Taylor Swift reamintește tuturor femeilor prin aceste versuri că partenerii trebuie să depună efort și timp în relație dacă doresc ca ele să rămână aproape de ei. Acesta este un sfat neprețuit, pentru că femeile care își cunosc adevărata valoare sunt mai puternice și nu este nimic rău în a-și face partenerii conștienți de faptul că, dacă nu le tratează cu respectul pe care îl merită, există altcineva care o va face mai bine.

2. Versuri care ne amintesc să nu lăsăm relațiile anterioare să le afecteze negativ pe cele actuale

M-am pregătit pentru adio pentru că asta este tot ce am știut vreodată, apoi m-ai luat prin surprindere și mi-ai spus nu te voi lăsa niciodată”, Mine.

Întâlnirile cu o nouă persoană după o despărțire dureroasă și pregătirea pentru noi sentimente, noi fiori ai dragostei, sunt chestiuni foarte dificile. Dar aceste versuri din melodia Mine a lui Taylor Swift ne amintesc că, dacă ceva s-a întâmplat într-o relație din trecut, nu este o regulă să se repete. Așadar, este important să nu proiectăm greșelile altor oameni asupra celor care nu au făcut nimic rău. Taylor Swift ne îndeamnă să lăsăm trecutul deoparte și să nu ne așteptăm ca istoria să se repete, ci să fim deschiși numai la lucruri bune.

3. Prin melodiile ei, cântăreața ne amintește că trebuie să lăsăm lucrurile negative în urmă

În ceea ce mă privește, ești doar o altă poză care va fi arsă”, Picture to Burn

În această melodie, Taylor Swift îndeamnă femeile să își revină după relațiile romantice eșuate și să își dea seama că nu fiecare fost partener este destinat să fie un suflet pereche. Unele relații mai bine rămân în trecut și cel mai bine este ca reprezentantele sexului frumos să scoată din viața lor oamenii fără a se uita în urmă, fără regrete și fără resentimente.

4. Prin versurile ei, Taylor Swift ne învață că trebuie să ne cerem scuze atunci când greșim într-o relație

De ce ar trebui să distrug ceea ce iubesc atât de mult? Se vede pe fața ta, și eu sunt de vină. Trebuie să spun că eu sunt cea care ne-a distrus, dar nu am vrut! Îmi pare rău că te-am rănit!” Afterglow.

Unul din cele mai importante lucruri într-o relație este atunci când partenerul care a greșit recunoaște acest lucru și își cere iertare, mai ales dacă cealaltă persoană este rănită intenționat. În melodia Afterglow, Taylor Swift renunță la mândrie și  își cere scuze pentru că a făcut lucruri care i-au rănit partenerul. Artista și-a asumat răspunderea pentru acțiunile ei.

5. Taylor Swift ne îndeamnă să fim cu un pas înainte în jungla relațiilor moderne

Ar fi o propunere bună dacă nu aș fi o fată inteligentă, dar dragă, nu sunt excepția nimănui, asta am învățat până acum”, Girl at home

În această melodie, Taylor Swift amintește tuturor bărbaților care obișnuiesc să se uite și după alte femei că au partenere acasă și femeilor că trebuie să fie cu un pas înaintea bărbaților. Pentru toți, are un sfat valoros: să nu se implice în situații care știu că sunt greșite sau ar putea provoca răni.

6. Taylor Swift ne învață că relațiile pline de pasiune și fluturi în stomac nu sunt cele mai sănătoase

Odată am crezut că dragostea are culoarea focului roșu, dar este aurie ca lumina zilei”. Daylight

Probabil unul din cele mai faimoase versuri ale lui Taylor Swift face referire la toxicitatea relațiilor pline de pasiune care nu sunt întotdeauna cele mai bune. Artista ne învață că este important să ne simțim împliniți special și magici, mai degrabă decât pasionali.

7. Taylor Swift ne învață să ne asumăm responsabilitatea pentru propriile acțiuni atunci când avem o relație

Îmi dau seama că vina este a mea pentru că știam că îmi vei cauza probleme de cum ai intrat în viața mea, așa că să-mi fie mie rușine acum”. I knew you were trouble

O altă melodie în care Taylor Swift îndeamnă toate reprezentantele sexului frumos să se uite înapoi la propriile greșeli se referă la reflectarea asupra unei relații despre care femeile știau că nu poate fi sănătoasă de la bun început. Artista pune accent pe faptul că toți facem greșeli în lumea relațiilor și în dragoste, dar uneori este bine să reflectăm la ceea ce a mers prost și să îmbunătățim situația pentru a nu repeta același greșeli.

8. Taylor Swift ne învață că uneori trebuie să faci greșeli și să treci printr-o despărțire dureroasă pentru a-ți găsi dragostea adevărată

Inima mea a fost împrumutată și a ta a fost albastră… Totul e bine când se termină cu tine”. Lover

Prin versurile acestei melodii, Taylor Swift ne reamintește faptul că durerea în urma unei despărțiri este doar o parte a procesului de regăsire de sine și de găsire a persoanei cu care ar trebui să fim, a sufletului pereche. Taylor Swift vorbește despre poveștile de dragoste prin care a trecut și nu au funcționat doar pentru a găsi persoana pe care o iubea cu adevărat, realizând că uneori inima frântă, oricât de îngrozitor ar fi acel sentiment, duce la relația cu persoana potrivită.

9. Taylor Swift ne învață să depunem efort în relații doar dacă primim înapoi efortul partenerului

A pune pe cineva pe primul loc în viața ta funcționează doar atunci când ești în topul lor 5”, Bejeweled

Artista ne reamintește în versurile cântecelor ei că, pentru a depune efort într-o relație trebuie să obținem efort și dovezi din partea partenerului. Fiecare merită să fie tratat cu respect și cu aceeași dragoste și grijă pe care o acordă.

10. Artista ne sugerează să nu ignorăm stegulețele roșii, semnalele de alarmă

Privesc înapoi și regret că am ignorat când mi-au spus alerg cât de repede pot”, Dear John

Semnalele de alarmă sau stegulețele roșii apar pentru un motiv anume. Versurile artistei ne învață să fim mai cumpătați în ceea ce privește alegerile noastre în lumea întâlnirilor și a relațiilor, mai ales dacă primim avertismente despre un potențial partener. Desigur că pot exista și semnale false și nu toate sfaturile trebuie luate în considerare, dar nu este niciodată o idee rea să ne gândim de două ori la motivul pentru care cineva a încercat să ne avertizeze cu privire la un potențial iubit.

11. Comunicarea este cheia unei relații împlinite, sfatul artistei pentru toate femeile

„Ceea ce părea a fi o simplă complicație, comunicarea greșită are consecințele ei”, The story of us

În această melodie, Taylor Swift oferă o perspectivă asupra modului în care o problemă simplă poate fi deveni foarte complicată, atunci când nu există comunicare între parteneri. Indiferent de stadiul relației, este important ca partenerii să comunice clar și sincer.

12. O relație eșuată nu este un capăt de lume, ne asigură Taylor Swift

S-au întors pagini, s-au ars poduri, tot ceea ce pierzi este un pas înainte”, You”re on your own, kid

Eseul unei relații în care unul din partenerI a depus prea multe efort nu este un pas înapoi în viață, iar Taylor Swift, prin aceste versuri, ne confirmă faptul că fiecare sfârșit marchează un nou început, iar pierderea unui iubit nu trebuie să fie neapărat un lucru rău.

13. Să nu ne implicăm prea mult în relații, pentru că oricând partenerul poate deveni infidel, ne sfătuiește cântăreața

Știi că există multe moduri prin care poți să îl distrugi pe cel pe care îl iubești, iar cel mai lent mod este să nu îl iubești niciodată suficient”, High Infidelity

Melodia lui Taylor Swift vorbește despre înșelat și despre trădarea așteptărilor și continuă un mesaj important prin care determină toate reprezentantele sexului frumos să nu se mulțumească într-o relație și nici să nu se implice prea mult. Este vital ca partenerii să încerce amândoi să își păstreze dragostea vie, depunând continuu eforturi pentru a face ca și cealaltă persoană să se simtă specială, altfel romantismul poate dispărea cu ușurință.

14. Taylor Swift ne spune exact cum ar trebui să ne simțim atunci când suntem îndrăgostiți de cineva

Îmi plac lucrurile strălucitoare, dar m-aș căsători cu tine cu inele de hârtie”, Paper Rings

Artista ne sugerează în versurile acestei melodii că nu este nevoie de lucruri materiale pentru ca o relație să meargă și nici nu este nevoie de eforturi constante pentru a arăta că ai o relație perfectă celor din exterior, ca ea să fie perfectă.

15. Nu ai nevoie de o altă persoană pentru a fi fericită

Va fi fericire și după relația cu tine, dar a fost fericire și în relația cu tine”, Happiness

Poate cea mai cel mai important sfat al artistei este că nu avem nevoie de o altă persoană pentru a ne simți fericite. O relație nu ar trebui să definească întreaga viață a cuiva și fericirea nu stă într-un anumit partener sau într-o poveste de dragoste.

Dacă am ține cont de sfaturile cântăreței Taylor Swift, cu multe recomandări pentru femeile tinere și mai puțin tinere, pentru toate persoanele implicate în relații sau care trec printr-o despărțire, poate că nu ar mai exista atâta suferință cauzată de dragoste neîmplinită, sentimente neîmpărtășite, trădări înșelări și femeile ar învăța că cel mai mult contează să fie fericite în pielea lor, cu viața lor.

Surse foto: instagram.com

Surse articol: women.com

Newsletter