Home Astrologie 5 zodii experte în dragoste. Au doar relații sănătoase

5 zodii experte în dragoste. Au doar relații sănătoase

5 zodii experte în dragoste. Au doar relații sănătoase
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Miercuri, 27.03.2024

Relațiile romantice sănătoase aduc stabilitate și fericire în viața partenerilor. Din punct de vedere astrologic, cinci sunt semnele zodiacale care aleg să se implice în legături amoroase sănătoase, evitând partenerii toxici.

Din punct de vedere astrologic, semnele zodiacale pot fi caracterizate de anumite trăsături, în special în relațiile amoroase. Unii nativ sunt foarte timizi, foarte reținuți, visători, idealizează persoana iubită, în timp ce alții sunt manipulatori, fixați pe ideea de a-și construi o familie sau de a-și găsi sufletul pereche. Este foarte important modul în care sunt portretizate semnele zodiacale, pentru că astfel ne putem da seama care sunt nativii experți în dragoste și care aleg relațiile sănătoase și ce semne zodiacale sunt adesea prinse în relații toxice.

Data nașterii și semnul tău zodiacal oferă indicii clare despre trăsăturile de personalitate, caracteristici și despre ce fel de iubit/ iubită ești într-o relație. Dacă nu îți place să lași compatibilitatea la voia întâmplării, inspiră-te din astrologie pentru a avea mai mari șanse de reușită în amor.

Leu

leu

Caracterizat de Soare în astrologie, Leul este nativul care caută plăcerea sub toate formele, căruia îi place să iubească și să fie iubit, pasional și care cu siguranță nu se simte complet fără iubire. Leii sunt foarte atrași de independență, dar se sacrifică de dragul iubirii și petrec foarte mult timp alături de persoana dragă atunci când o găsesc. Leul nu se dă bătut și, dacă îi place cu adevărat o persoană, o poate convinge într-o clipită să se topească în brațele lui puternice. De asemenea, nativii din zodia Leu au nevoie constantă de atenție și de afecțiune, cer mai mult decât pot oferi, dar își răsplătesc partenerul/a cu daruri și surprize atunci când se așteaptă mai puțin.

Berbec

Reprezentanți ai elementului foc, Berbecii sunt pasionali, se îndrăgostesc ușor, reprezintă masculinitatea, fiind guvernați de planeta Marte. Aceasta este una din cele mai focoase zodii, care se aprinde repede atât la mânie, cât și în ceea ce privește pasiunea. Berbecii, atât bărbații, cât și femeile, se folosesc de natura lor competitivă pentru a-și atinge obiectivele în dragoste, unde nu se lasă bătuți și încearcă să își cucerească persoana care le-a aprins focul lăuntric care îi mistuie. În relații, Berbecul face cele mai bune alegeri, are dorințe ascunse, dar și o nevoie acută de iubire, înțelegere și îmbrățișări, este spontan și foarte sensibil și cu siguranță uită toate supărările atunci când primește o îmbrățișare din partea celui drag.

Pești

pesti

Peștii sunt romanticii zodiacului, foarte interesați de aspectul amoros, dar sunt timizi și retrași, trăsături care nu îi lasă să exceleze pe plan romantic, fiind mereu în căutarea jumătății lor. Peștii sunt un semn zodiacal mutabil, schimbător, țin foarte mult la libertatea lor și le este teamă să nu o piardă, dar în același timp tânjesc după acea conexiune reală ideală, atât fizică, dar mai ales spirituală.

În cazul Peștilor, nativii sunt foarte receptivi și emotivi și așteaptă sentimente similare din partea celeilalte persoane. Dacă iubesc cu adevărat, își copleșesc sufletul pereche cu atenții, romantism, tandrețe, cadouri, gesturi romantice exprimate prin artă și sunt foarte receptivi la nevoile celeilalte persoane atât pe plan emoțional, cât mai ales pe plan amoros.

Gemeni

Alături de un Geamăn te poți simți în al nouălea cer. Dacă începi o relație cu acest nativ dual, dar foarte comunicativ și convingător, vei avea parte de discuții profunde. Atât bărbatul, cât și femeia din zodia Gemeni pune preț pe conexiunea intelectuală, sufletească, mai mult decât pe intimitate și pasiune. Atunci când Gemenii consideră că nu îi mai împlinește o relație, preferă să pună punct și să se retragă amical, căutând adevărata iubire. Această zodie este a mișcării, a comunicării, a instabilității ai cărei nativi sunt deschiși, amuzanți și foarte distractivi, se implică în relații de dragoste sănătoase, menite să îi împlinească.

Săgetător

sagetator

Aventurierul zodiacului, cel care are mereu bagajele pregătite pentru următoarea călătorie, Săgetătorul este foarte pasional în dragoste, romantic, onest și loial, empatic și plin de surprize. Reprezentanți ai elementului foc, Săgetătorii pun mare accent pe conexiunea intelectuală și pe compatibilitățile între pasiunile a două persoane, mai degrabă decât pe aspectul fizic.

Trebuie să fii o persoană foarte hotărâtă, care adoră distracția și ești gata mereu de plecare dacă vrei să intri într-o relație cu un Săgetător, fiind mare amator de distracții și mici aventuri. Fiind o zodie mutabilă, Săgetătorul este ușor de cucerit, așa că poate trece foarte rapid de la o relație la alta, fiind extrem de sociabil și veșnic înconjurat de prieteni. Nativul interesat de cel sau cea cu care are pasiuni comune, cu care poate purta o conversație interesantă și alături de care să crească, să se dezvolte personal, emoțional și spiritual.

Aceste cinci semne zodiacale au o viață sentimentală pe care o duc la extreme, sunt nativi care au nevoie de apreciere de conexiuni adevărate în viața lor și care intră adesea în relații sănătoase, evitându-le pe cele toxice.

Surse foto: pixabay.compixabay.compixabay.compixabay.com

Surse articol: vogue.in

Newsletter