Home Nunta Organizare nunta Torturi de nunta inspirate din filme

Torturi de nunta inspirate din filme

Torturi de nunta inspirate din filme
Florentina Ionescu
Luni, 27.01.2014
Alegerea tortului de nunta este o etapa foarte importanta in ceea ce priveste organizarea nuntii. Nu este intotdeauna simplu pentru un cuplu sa aleaga acel tort de nunta care sa ii reprezinte pe amandoi, in egala masura, sa se incadreze cu tema si cu stilul petrecerii. Insa daca mireasa si mirele sunt ceva mai nonconformisti si nu tin sa respecte anumite traditii, isi pot alege tortul de nunta dintr-un univers care le ofera nenumarate surse de inspiratie: cinematografia - cu alte cuvinte, filmele preferate ale cuplului.

Fara indoiala, tortul de nunta este vedeta deserturilor de la acest gen de petrecere. In vreme ce dulciurile si prajiturile pot fi servite pe mesele invitatilor ca orice alt fel de mancare, tortul de nunta trebuie sa fie piesa de rezistenta, neaparat prezentat asa cum se cuvine, adica in lumina reflectoarelor; iar asta inseamna ca tortul de nunta are nevoie sa isi faca intrarea intr-un stil propriu, deoarece taierea lui reprezinta un moment-cheie de la petrecere, un moment ce va fi imortalizat de fotograf si apoi pus la loc de cinste in albumul foto al cuplului.

Tortul de nunta: caracteristici

Tortul este dulcele care se ofera invitatilor la finalul petrecerii. Glazura tortului se imparte in mai multe categorii: * fondant - o glazura foarte fina, ea ofera un aspect foarte ingrijit tortului; * crema de unt - este amestec de unt, frisca, zahar si arome; este cea mai simpla si mai gustoasa glazura in opinia multor bucatari; * glazura de bezea - este folosita in general ca element sculptural; * martipan - un produs obtinut dintr-un amestec de zahar si de miez de migdale. Puteti opta, de asemenea, pentru o bijuterie de tort - un termen relativ recent care se refera la orice fel de decoratiune asemantoare unei podoabe stralucitoare.

Insa pentru miri, cel mai important este designul tortului, deoarece forma si culoarea vor da petrecerii de nunta acel element inedit si o va incheia intr-o nota vesela, iar invitatii vor fi cu atat mai uimiti daca vor vedea un tort de nunta nonconformist precum aceste modele de torturi de nunta care au fost inspirate de anumite filme.

Torturi de nunta inspirate din filme

Cum spuneam si mai sus, una dintre pasiunile cuplului poate fi cu usurinta transpusa in realitate; cuplul cinefil isi poate alege filmul preferat, o secventa, un personaj ori doua personaje care vor prinde viata cu ajutorul blatului, glazurii si martipanului.

Asa ca astazi ne-am gandit sa iti oferim cateva sugestii pentru a te ajuta sa alegi tortul de nunta potrivit pentru o petrecere nonconformista; in plus, iti vom da mai multe exemple de filme sau seriale care au stat la baza acestor torturi, pentru ca tu sa iti alegi preferatul in functie de ele.

Galerie foto: torturi de nunta inspirate din filme


Tort de nunta rosu - serialul "Game Of Thrones"

Tort de nunta cu macarons - filmul "Up" (2009)

Tort de nunta colorat - filmul care l-a inspirat "The Nightmare Before Christmas"

Tort de nunta simplu - filmul de inspiratie: "Edward Scissorhands"

Tort de nunta din doua parti - filmul de inspiratie: "The Corpse Bride"

Tort de nunta rosu, nonconformist - filmul de inspiratie: "The Nightmare Before Christmas"

Tort de nunta cu mai multe personaje - filmul de inspiratie: "Alice in Wonderland"

Tort de nunta albastru - filmul de inspiratie: "The Corpse Bride"

Tort de nunta ca din povesti - filmul de inspiratie: "Beauty and The Beast"

Tort de nunta cu auriu si negru - filmul de inspiratie: "The Great Gatsby"

Tort de nunta cu lebede negre - filmul de inspiratie "Black Swan"

Tort de nunta pentru pasionatii filmelor de actiune - filmul de inspiratie: "Inception"

Tort de nunta pentru pasionatii de seriale SF - serialul care a inspirat modelul: "Doctor Who"

Tort de nunta cu lebede - filmul de inspiratie "Black Swan"

Tort de nunta pentru pasionatii de filme SF - pelicula care a inspirat modelul: "Star Wars"

Tie ce torturi de nunta inspirate din filme ti-au placut?

Newsletter