Home Nunta Organizare nunta Top 5 Cele mai avantajoase pachete de nunta de la agentii

Top 5 Cele mai avantajoase pachete de nunta de la agentii

Top 5 Cele mai avantajoase pachete de nunta de la agentii
Alexandra Negreanu
Luni, 24.09.2012
Toamna este anotimpul in care se numara bobocii, dar si sezonul in care au loc cele mai multe nunti. Un eveniment de asa amploare este costisitor si necesita planificare si organizare in detaliu. Si cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, agentiile sunt cea mai buna optiune pentru bugetul tau de nunta. O agentie de planificare iti pune la dispozitie in 2012 pachete promotionale pentru organizarea nuntii tale exact asa cum ai visat.

Oferte promotionale 2012 pentru aranjamentele de nunta

1. Agentia de organizare nunti Dream Mariage

Agentia de planificare evenimente Dream Mariage are ca misiune principala eliberarea viitorilor soti de griji si emotii inutile pentru crearea unei nunti asa cum si-au imaginat-o. Cea mai avantajoasa oferta pentru bugetul unei nunti de toamna in 2012 o reprezinta pachetul Gold.

Costul acestuia variaza intre 2625 lei pentru 75 de persoane, pana la 5510 lei pentru o nunta cu 200 de persoane. In acest pachet oferit de agentie sunt incluse: aranjamente huse scaun saten/crepsaten/tafta, esarfa saten/crepsaten, tull, organza; aranjament masa de prezidiu cu decor cu luminite; aranjament floral masa de prezidiu; arcada din fier forjat plus aranjament floral la intrare in restaurant; inima din fier forjat si aranjament floral; fuste de mese saten/crepsaten; marturii.
aranjamente masa nunta

2. Agentia de organizare nunti Coral Weddings& More

O problema pentru miri atunci cand isi organizeaza nunta este intotdeauna numarul de invitati. Niciodata oamenii nu iti vor spune la timp daca vor fi prezenti la restaurant sau nu, asadar nu ai cum sa comanzi meniurile exact. Agentia de planificare evenimente Coral, in colaborare cu Restaurantul Calise, ofera mirilor posibilitatea de a plati doar meniurile pentru invitatii prezenti. In plus, Agentia Coral Weddings & More, avand un portofoliu de peste 1000 de evenimente in cei 8 ani de experienta, a creat pachete promotionale "la preturi decente", dupa cum spun ei.

Pachetul Platinium ni se pare si noua cel mai avantajos: 100 de huse si fuste mese, arcada de fier forjat cu 3 aranjamente florale, perdea de lumini, 50 de baloane cu heliu, 100 de marturii, 60 carduri de masa, aranjament floral prezidiu, 10 aranjamente florale mese invitati. Toate acestea vor fi personalizate in functie de dorintele mirilor la pretul de 1750 lei. 

decor prezidiu miri

3. Agentia de organizare nunti Magic Angels

Daca doresti sa adaugi un strop de magie, o nota de originalitate, eleganta si rafinament Agentia Magic Angels este deschisa la noi provocari, transformand fiecare eveniment intr-o frumoasa poveste de vis. Si originalitatea in conceperea pachetelor de nunta o reprezinta aranjamentele florale sau.... neflorale ci pe baza de baloane.
Pachetele promotionale cele mai avantajoase oferite de agentia de nunti Magic Angels in opinia naostra sunt pachetele Gold Flowers si Gold Balloons.

Primul poate fi achizitionat la pretul de 1680 ron si beneficiati de: huse scaune + esarfe (brocard si organza sau tafta); fete mese invitati (brocard); naproane mese (organza sau tafta); decor masa prezidiu (fata masa brocard, fald organza/tafta, pietre decorative, fluturi, etc); aranjament floral masa prezidiu; aranjament floral mese invitati ; suport sticla sau fier forjat cu 3 lumanari; arcada ornata cu flori si drapaj (tul, organza, etc.); covor rosu intrare; cufar/casuta pentru dar decorata cu flori naturale. De asemenea primiti si un Bonus: decor masa primire si suport decorativ cu aranjament floral, boluri sticla cu flori, lumanari plutitoare si pietre decorative 2 bucati. 


Cel de-al doilea pachet de nunta poate fi achizitionat la pretul de 1552 ron si contine: huse scaune + esarfe (brocard si organza); naproane mese (organza); decor masa prezidiu (fata masa brocard, fusta tul sau organza, fald organza, pietre decorative, fluturi, etc); aranjament masa primire; jumbo cu 100 baloane si confeti; 2 inimi din baloane sau inima ornata cu flori si drapaj (tul, organza, etc.) arcada din baloane sau arcada ornata cu flori si drapaj (tul, organza, etc.) 7m; 50 baloane heliu sau card pentru bani cu mesaj de intampinare; marturii; aranjament floral masa prezidiu. De asemenea primiti ca bonus artificii tort, suport decorativ baloane 2 bucati sau suporti decorativi cu ornamente florale si drapaj (tul, organza, etc.) 2 bucati.

arcada intrare restaurant

4. Agentia de organizare nunti Nunta Ideala

NuntaIdeala este o agentie specializata in organizari de evenimente unice. Scopul principal al agentiei de nunti este de a satisface toate nevoile, dorintele si cerintele cuplurilor care doresc sa se casatoreasca si care vor sa fie siguri ca vor obtine servicii de o calitate superioara, profesionale si o organizare perfecta. Cea mai avantajoasa oferta pentru mirii ce aleg sa faca nunta in toamna anului 2012 este pachetul clasic oferit de nuntaideala.ro.

Acesta ajunge la un cost total de 2.650 ron/ 100 Persoane si include: huse scaune + esarfe (culoare la alegere); decor masa prezidiu cu falduri pentru 4 persoane; aranjament floral masa prezidiu din trandafiri; 10 bucati aranjamente florale mese invitati din trandafiri; buchet mireasa; buchet nasa; lumanari cununie; casuta / cufar dar; 6 bucati stalpisori decor intrare (material, aranjamente florale artificiale ); arcada din baloane; 2 inimi cu verigheta din baloane; balon exploder (jumbo); 2 bucati pe fiecare masa - naproane la culoarea esarfelor.

dansul mirilor

5. Agentia de organizare nunti Artavenue

Pentru ca de cele mai multe ori este nevoie de servicii pentru evenimente, cum sunt nuntile, iar bugetul alocat este si el important, agentia de nunti Artavenue a creat special pentru mirii 2012 cateva pachete de servicii pentru nunta din care acestia il pot alege pe cel care se potriveste cel mai bine cerintelor. Iata o oferta avantajoasa: pachetul de decoratiuni Clasic ART la pretul de 15 lei/persoana.

In componenta acestui pachet beneficiezi de: huse scaun(alb) decorate cu esarfe de satin (violet, bordo, auriu, verde mar, turquoise, orange, roz, ciocolatiu); fete de masa (alb) decorate cu napron de satin (violet, bordo, auriu, verde mar, turquoise, orange, roz inchis, ciocolatiu); decor masa prezidiu - fata de masa satin alb, fusta de masa in culorile mai sus precizate, perdea de lumini (optional fusta de masa se poate inlocui cu decor din organza); decor fundal masa prezidiu - suport fundal decorat/arcada fundal decorata (satin, voal, organza), perdea de lumini; aranjament floral masa prezidiu - puteti alege dintr-o gama variata de flori; aranjamente florale mese invitati - 15 aranjamente (vaza sau sfesnic inclus); suporti pahare sampanie invitati (la intrarea in restaurant); balon jumbo; tunuri de confetti - 2 buc; arcada intrare restaurant - decorata cu satin, organza, 3 aranjamente florale (flori naturale); covor rosu intrare restaurant; decor intrare restaurant - stalpisori cu aranjamente floarale (6 buc)/decor intrare (balustrade); aranjament floral auto miri - 1 buc; decor Biserica: covor rosu, aranjamente florale 6 buc/ stalpisori cu aranjamente florale 6 buc; lumanari de cununie - 2 buc miri, 2 buc nasi, casuta dar miri.

aranjament prezidiu miri


Tu ce parere ai despre ofertele agentiilor de nunti pentru 2012?

Newsletter