Home Nunta Organizare nunta Nunta cu destinatie: locatii perfecte din Romania

Nunta cu destinatie: locatii perfecte din Romania

Nunta cu destinatie: locatii perfecte din Romania
Iuliana Moraru
Duminică, 30.10.2011
Totdeauna v-ati dorit ca nunta sa fie cu totul si cu totul deosebita. Si ce poate fi mai original decat organizarea unei nunti departe de locul unde locuiti, intr-un loc nou, reprezentativ pentru relatia voastra de iubire.
Un inconvenient este faptul ca trebuie sa dispuneti de o suma de bani mai mare pentru a completa transportul si cazarea voastra si a invitatilor. Asa ca ar fi indicat ca din punct de vedere material sa va pregatiti din timp. Bineinteles ca o astfel de nunta poate sa se bazeze si pe bugetul invitatilor, un fel de escapada de week-end pentru doritori.

Romania este una din cele mai spectaculoase tari din Europa in ceea ce priveste patrimoniul natural si cultural, dar si din punct de vedere al ospitalitatii si a serviciilor oferite asa ca orice locatie alegeti, cu siguranta invitatii vor fi incantati.

Echipa Karena va face mici sugestii de locatii care, fara doar si poate, va vor atrage atentia si, de ce nu, sa va hotarati asupra lor ca si destinatie de nunta.

Sibiu

Unul dintre cele mai impresionante orase ale Romaniei, un oras cultural, cu o istorie foarte bine conservata si valorificata, un adevarat centru turistic reprezentativ la nivel international, un muzeu in aer liber. Nu intamplator acest oras a fost ales Capitala Culturala Europeana.

Cu adevarat original este sa realizati un tur al celor mai importante ansambluri turistice din oras, precum Muzeul Brukenthal, Muzeul de Istorie a Farmaciei, Muzeul de Arme si Trofee de Vanatoare, Biserica Franciscanilor de pe Strada Selarilor, Pasajul Scarilor, Piata Mare, Piata Mica, Turnul Sfatului, Turnul Scarilor, Podul Minciunilor.

Recomandat este ca receptia sa fie organizata in cadrul hotelului ales pentru a gazdui invitatii. In acest fel veti obtine o reducere de pret semnificativa. Cele mai importante hoteluri din Sibiu, renumite pentru calitatea serviciilor sunt: Hotel Forum Continental 4*, Hotel Ramada Sibiu 4*, Hotel Ibis Sibiu 3*, Hotel Parc 3*, Hotel Silva 3*, Casa Ivan 3*.


Lacul Snagov

Locatia ideala pentru o nunta organizata nu foarte departe de Bucuresti, intr-o atmosfera linistita si special amenajata pentru astfel de evenimente. Puteti opta pentru o nunta intr-unul din numeroasele restaurante de pe malul lacului Snagov sau puteti solicita chiar amplasarea unui cort pe pontonul acestuia.

De asemenea, pentru cununia religioasa, puteti alege Manastirea Snagov, ce adaposteste mormantul lui Vlad Tepes.

Recomandam sa organizati receptia in restaurante precum Snagov Club, Complex Astoria Snagov, Complex Flamingo, Restaurant Vanatorul, Complex Muntenia.


Sinaia

Iubiti muntele si cultura? Atunci Sinaia este orasul ce se potriveste cel mai bine personalitatii voastre ca si cuplu, asa ca alegerea acestuia ca si loc de desfasurare a nuntii este, fara doar si poate, cea mai buna. La poalele muntilor Bucegi, acest mic orasel de munte devine important din punct de vedere turistic in special prin imbinarea sporturilor de iarna, a drumetiilor, a ambientului cultural impregnat de renumitul Castel Peles, poate unul dintre cele mai impresionante castele din Europa, Castelul Pelisor, Manastirea Sinaia, Casa Memoriala George Enescu, Cazinoul Sinaia.

Preotii de la Manastirea Sinaia vor fi incantati sa oficieze cununia religioasa, in timp ce receptia se poate desfasura in cadrul restaurantelor frumos decorate din cadrul unor hoteluri de renume precum Hotel Sinaia, Hotel Palace, Hotel New Montana, Hotel International, Hotel Rowa Dany, Hotel Cota 1400.

Portul turistic din Mangalia

Mangalia este unul dintre cele mai vechi orase de pe malul romanesc al Marii Negre, un oras turistic linistit, dar vesnic cu o atmosfera voioasa, dar relaxanta. De anul acesta, Mangalia se bucura de prezenta unuia dintre cele mai moderne si impresionante porturi turistice din Europa, iar propunerea noastra este organizarea unei nunti chiar pe unul dintre pontoanele portului sau, de ce nu, la bordul unuia din iahturile ce troneaza impunatoare spre a fi admirate.

O nunta de lux! Daca iti doresti ca bunul gust si eleganta sa fie prezente la cote inalte, portul turistic din Mangalia reprezinta alegerea ideala, imbinand romantismul cu modernismul, luxul si rafinamentul.
Aceasta locatie este, poate, cea mai costisitoare dintre toate cele prezentate deoarece este nevoie de inchirierea iahtului, dar si de rezervarea de camere in cadrul unor hoteluri precum Paradiso, President, Corsa, Sirena, Hora, Astra.

Ca si obiective turistice, statiunea Mangalia se remarca prin prezenta Cetatii Callatis, precum si herghelia Mangalia ce ofera atat sedinte de echitatie, cat si plimbari cu trasura pe faleza statiunii.


Sighisoara

Singura cetate medievala locuita din Europa, un oras ce te intampina cu o atmosfera plina de istorie, cultura si marinimie.

Daca ati ales o tema cu tenta medievala pentru nunta, atunci Sighisoara este locatia ce va v-a transpune direct in acea epoca. Pentru a intra in atmosfera ce se resimte in lungul orasului, recomandat este sa vizitati Cetatea, Biserica din Deal, Biserica Manastire, Scara Acoperita.

Ca si locuri unde este recomandat sa organizati receptia, va recomandam si de aceasta data restaurantul din cadrul hotelului unde va cazati deoarece puteti negocia preturile si veti iesi, cu siguranta, in avantaj. Exemple de hoteluri ce detin restaurant elegante si cu meniuri gustoase se numara Hotel Sighisoara, Hotel Binderbubi, Hotel Poenita, Hotel Transilvania.

Ce destinatie din cele prezentate v-a atras atentia pentru organizarea nuntii?

Newsletter