Home Nunta Organizare nunta 7 semne ca domnisoarele tale de onoare nu te plac

7 semne ca domnisoarele tale de onoare nu te plac

7 semne ca domnisoarele tale de onoare nu te plac
Ioana Marinescu
Marţi, 12.07.2022

Nuntile sunt stresante, mai ales pentru mireasa, care trebuie sa se gandeasca la tot, pentru ca petrecerea sa iasa bine. Daca urmeaza sa experimentezi acest moment, atunci trebuie sa ai mare grija cum te organizezi. Cel mai important pas este alegerea domnisoarelor de onoare, care vor fi suportul tau atat inainte, cat si in ziua petrecerii. Afla cum iti dai seama ca domnisoarele tale de onoare nu te plac si nu ezita sa le sschimbi, indiferent de relatia dintre voi.

 

1. Nu au niciodata timp pentru tine

Nu este deloc usor sa organizezi o nunta, iar uneori vei dori doar sa vorbesti cu cineva despre asta. In astfel de momente, cel mai bine este sa iti suni domnisoarele de onoare, care sunt, cel mai probabil, si cele mai bune prietene ale tale. Daca, insa, nu au timp pentru tine si gasesc intotdeauna scuze ca sa nu te asculte, atunci cel mai probabil s-au saturat sa auda problemele tale. Nu inseamna ca trebuie sa le stergi de pe lista de prieteni, dar ar fi bine sa aveti o discutie serioasa. Poate si tu ai exagerat sau poate pur si simplu este momentul sa o luati pe alte cai.

2. Fac glume pe seama ta

Simtul umorului poate fi cel mai bun mecanism, pentru a face fata momentelor stresante. Nu inseamna, insa, ca tu trebuie sa fii in centrul glumelor. Vor fi multe momente in care tu si domnosparele de onoare veti fi in acelasi loc, inainte de nunta, iar daca vei observa ca vor face glume pe seama ta, inseamna ca nu mai esti chiar persoana lor preferata. Prietenele tale probabil nu te mai plac si singurul mod in care mai pot sta in aceeasi incapere cu tine este lansand ironii la adresa ta.

3. Te barfesc

Zvonurile care apar in preajma unei nunti ajung intotdeauna si la urechile miresei. Daca afli de prin alte parti ca ai fi insarcinata sau ca ai probleme in cuplu, cel mai probabil domnisoarele tale de onoare au inceput sa vorbeasca despre tine. Nu le condamna, neaparat, mai ales daca si tu ai fost dificila cu ele in aceasta perioada, dar stati de vorba si incercati sa rezolvati problemele ca niste adulti.

4. Tin legatura cu fostii si chiar ii invita in locurile in care iesiti

Inainte de nunta, vor fi multe iesiri in oras cu prietenele tale, ba chiar vei avea parte si de petrecerea burlacitelor. Daca dai de unul dintre fostii tai la astfel de evenimente, cel mai probabil este mana domnisoarelor de onoare. Nu te gandi ca l-au invitat ca sa iti strice momentul, poate doar s-au gandit ca va fi amuzant, dar cel mai bine este sa le confrunti si sa le spui ca relatiile cu fostii tai sunt in trecut. Acelasi lucru este valabil si daca unul dintre cei care ti-au fost iubiti incep sa te caute pe retelele de socializare.

5. Se plang ca esti bridezilla

Atunci cand iti organizezi nunta, s-ar putea sa ai momente in care te vei simti mai tensionata. Ideal este sa nu te descarci pe apropiati, dar daca totusi se intampla asta, prietenele tale nu ar trebui sa faca mare caz din asta. Daca sunt sensibile si starnesc tot felul de discutii, la fiecare inflexiune a vocii tale, cel mai probabil nu te plac si cauta orice motiv sa se ia de tine.

6. Se imbata la orice eveniment care are legatura cu nunta ta

Nunta este un moment important, iar daca esti fericita, si prietenele tale se vor bucura pentru tine. Nu inseamna, insa, ca trebuie sa exagereze cu petrecerea, Daca domnisoarele tale de onoate beau prea mult la astfel de momente, cel mai probabil nu te respecta suficient.

7. Se plang de problemele lor

Sa iesi cu prietenele tale inainte de nunta poate fi un plan foarte bun inainte de nunta. Este o modalitate de a te relaxa si de a scapa de presiunea pusa de nunta. Si este si un moment bun sa spui ce te ingrijoreaza. Daca, insa, prietenele tale schimba constant subiectul si incep sa se planga de problemele lor, cel mai probabil nu te mai considera o prietena atat de buna.

Acum, ca ai aflat cum iti transmit domnisoarele de onoare ca nu te mai plac,nu iti ramane decat sa fii atenta la comportamentul lor si sa iei masuri la timp.

Newsletter