Home Nunta Accesorii Nunta Verighete cu pietre: modele si preturi

Verighete cu pietre: modele si preturi

Verighete cu pietre: modele si preturi
Oana Vatra
Duminică, 26.05.2013
Unele dintre cele mai frumoase modele de verighete sunt elegantele verighete cu pietre. Acestea sunt innobilate de pietrele pretioase si se vor potrivi perfect pe degetul tau, oferindu-ti eleganta si rafinament. Creatorii de bijuterii sunt preocupati intotdeauna sa-ti ofere cele mai frumoase modele cu un design pe placul fiecaruia dintre voi. Karena iti aduce in acest articol cateva dintre aceste modele de verighete cu pietre pe care le puteti gasi in magazinele de bijuterii, insotite de preturi pentru fiecare pereche in parte.
Dintre nenumaratele modele de verighete cu pietre pe care le gasiti in magazinele de profil este imposibil sa nu gasiti un model care sa fie pe placul amandurora. Daca, totusi, nu reusiti sa faceti asta, vi le puteti face la comanda, dupa propriile gusturi, iar atunci sigur veti fi multumiti de rezultat. Intorcandu-ne la magazinele de bijuterii, acestea iti pun la dispozitie modele de verighete din aur alb, galben, roz sau culori combinate si completate cu eleganta de pietrele pretioase aplicate delicat pe suprafata lor. Poti opta pentru modele care au pietre atat pe verigheta ta, cat si pe cea a viitorului sot, sau puteti alege un model format dintr-o verigheta mai simpla pentru el si una cu mai multe pietre pentru tine. Ideal ar fi sa mergeti impreuna sa alegeti perechea de verighete care va place, eliminand astfel orice fel de neintelegere. Nu uitati ca le veti purta toata viata si ca nu sunt simple bijuterii pe care sa alegeti cand sa le purtati si cand nu, asa ca un model perfect pentru amandoi va fi varianta ideala, iar voi le veti purta cu drag tot timpul.
 
Referitor la posibilele preturi pentru verighete cu pietre pe care o sa le intalniti in magazine, trebuie sa stiti ca acestea variaza in functie de culoarea aurului, de tipul pietrelor, de gramaj, design si alte caracteristici stabilite de fiecare bijutier in parte. In alegerea verighetelor potrivite pentru voi, puteti tine cont si de cat de mult va afecteaza bugetul, asa ca cel mai bine ar fi sa va interesati din timp ce costuri presupun acestea. Sa vedem ce modele ne propun furnizorii Karena si ce preturi au acestea!
   
              Bijuteria Teilor - 4218 lei
               Bijuteria Teilor - 2200 lei
   
                 Bijuteria Teilor - 3996 lei
             Bijuteria Teilor - 3300 lei
   
            Bijuteria Teilor - 3996 lei
                Bijuteria Teilor - 3552 lei
   
               Bijuteria Teilor - 4218 lei
                 Bijuteria Teilor - 3330 lei
   
                Bijuteria Teilor - 3330 lei
              Bijuteria Teilor - 2200 lei
   
                   Bijuteria Teilor - 5106 lei                 Bijuteria Teilor - 4884 lei
   
                Traser Gold - 1530 lei
              Traser Gold - 1989 lei
   
                Traser Gold - 1989 lei
                Traser Gold - 1989 lei
   
              Traser Gold - 2142 lei
                Traser Gold - 2295 lei
   
                DeGeorgia - 3060 lei                   DeGeorgia - 9099 lei
   
              DeGeorgia - 9275 lei
               Zehava - 8700 lei
   
                 Zehava - 6600 lei
                Zehava - 6400 lei
 
 
Am vazut numeroase variante de preturi pentru verighete cu pietre si modele care mai de care mai atragatoare. Magazinele, insa, dispun de o gama mult mai variata de modele, asa ca cea mai buna alegere o puteti face doar daca vizitati mai multe astfel de magazine de profil pentru a vedea si a incerca ce vi de potriveste cel mai bine personalitatii si bugetului vostru. Noua nu ne ramane decat sa va uram succes la cumparaturi si...casa de piatra!

    Tie cum ti s-au parut aceste modele de verighete cu pietre?


Newsletter