Home Nunta Accesorii Nunta Preturi invitatii de nunta: modele frumoase, sub 4 lei

Preturi invitatii de nunta: modele frumoase, sub 4 lei

Preturi invitatii de nunta: modele frumoase, sub 4 lei
Corina Lesan
Miercuri, 15.05.2013

Lista invitatilor la nunta este gata? Atunci, primul pas pe care trebuie sa il faci este sa cauti cel mai potrivit model de invitatie pentru nunta. Ce buget aloci achizitionarii invitatiilor? Mare sau mic, important este sa stii ca exista preturi foarte accesibile pentru invitatii de nunta superbe. Credeti ca nu veti gasi modele de invitatii de nunta sub 4 lei si cu un design modern, din materiale de calitate? Karena iti va demonstra ca se poate, printr-o galerie superba de poze cu modele de invitatii, sub 4 lei, oferite de furnizori.

Preturi invitatii de nunta: invitatii elegante, sub 4 lei

Eleganta invitatiilor pe care le vei vedea mai jos este data de forma si culoare. Forma alungita si prezentarea nu in plic, ci intr-o cutiuta, precum un obiect de valoare, confera invitatiilor o nota de eleganta princiara, cu linii simple si culori putine, dar perfect asortate. Puteti alege culorile in functie de tema/culoarea nuntii, iar textele sa fie in acelasi stil elegant.

Wedding Angels colectia Erdem - 1,6 lei
Wedding Angels colectia Erdem - 3,30 lei
Wedding Angels colectia Erdem - 3,80 lei Wedding Angels colectia Erdem - 3,80 lei

Atunci cand nu se abunda in culori, ci se porneste de la o culoare dominanta, desfasurata in nuante si tonuri specifice, invitatia denota stil rafinat si bun gust, trasaturi ale elegantei clasice. Acelasi efect il dau si detaliile stilizate si grafica delicata.

Card Distribution model monocolor 1 leu Card Distribution model monocolor 1 leu
Card Distribution model monocolor 1 leu Card Distribution model monocolor 1 leu

Preturi invitatii de nunta: modele de invitatii romantice

Invitatiile romantice sunt usor de recunoscut, prin decoratiunile si aplicatiile tip inimioare, fluturasi, fundite. Materialele din care sunt facute sunt de calitate, iar designul lor este elaborat, incat nu ai zice ca preturile coboara sub 4 lei. Se vor potrivi perfect cu o nunta organizata sub auspiciile romantismului si ale dragostei impartasite.

Card Distribution - 1 leu Card Distribution - 1 leu
Card Distribution - 1 leu Card Distribution - 1,98 lei
Card Distribution - 1 leu Card Distribution - 1 leu

Preturi invitatii de nunta: modele de invitatii dantelate, sub 4 lei

Daca iti pregatesti o nunta romantica si rafinata, cele mai potrivite invitatii sunt cele cu aspect dantelat obtinut prin aplicarea de folii speciale de calc, imprimata astfel incat sa sugereze dantela veritabila. Astfel de modele sunt o optiune si pentru stilul elegant clasic dar vor aduce prin textura inedita si o nota de modernitate.

Card Distribution - pret 1,80 lei
Card Distribution - pret 1,80 lei
Card Distribution - pret 1,99 lei Card Distribution - pret 2,55 lei
Efectului de dantela i se adauga si cel 3D, atunci cand sunt aplicate decoratiuni din texturi pretioase, obtinandu-se un plus de pretiozitate dar si un stil modern-elegant.
Weeding Angels colectia Kristal - 1,60 lei
Weeding Angels colectia Kristal - 2,60 lei
Weeding Angels colectia Kristal - 2,90 lei Weeding Angels colectia Kristal - 1,60 lei

Preturi invitatii de nunta: modele de invitatii haioase

Nunta este un eveniment elegant dar si un prilej de mare veselie pentru voi si toti cei care va sunt alaturi. De ce sa nu incepeti sarbatoarea chiar de la momentul alegerii modelului de invitatie, care sa va reprezinte ca persoane optimiste si cu simtul umorului, cu atitudini curajoase si pline de incredere in voi? Invitatiile simpatice sunt o alegere perfecta in acest sens si nu veti da gres cu ele. Pentru ele ar fi indicat ca si textul invitatiei sa fie unul simpatic.

Card Distribution - pret 1 leu
Card Distribution - 1 leu
Invitatii de nunta - pret 2,90 lei
Invitatii de nunta - pret 2,70 lei

Preturile invitatiilor de nunta sunt orientative, voi putand alege sa faceti mici modificari sau adaugiri la forma, text, inscriptionare. Acestea, bineinteles, vor modifica si pretul. Oricum, a avea invitatii de calitate sub 4 lei este un prim pas pozitiv in organizarea nuntii. Veti incepe cu dreptul!

  In final, te intreb, ce model de invitatie de nunta sub 4 lei crezi ca se potriveste nuntii tale?

Newsletter