Home Nunta Accesorii Nunta Modele de invitatii ieftine pentru nunta 2013

Modele de invitatii ieftine pentru nunta 2013

Modele de invitatii ieftine pentru nunta 2013
Louise Tanase
Marţi, 22.01.2013
Invitatia la nunta este unul dintre cele mai importante elemente in organizarea nuntii, deoarece constituie primul mesaj pe care il transmiteti celor pe care ii doriti alaturi in cel mai important eveniment al vietii voastre. Daca bugetul de nunta este limitat, aveti nevoie de idei eficiente pentru invitatiile de nunta. Iata ca va puteti indeplini dorinta ca invitatiile pe care le trimiteti sa reflecte nu doar tema nuntii, ci si personalitatea voastra, fara sa depasiti bugetul alocat. Karena va ofera cateva exemple de invitatii ieftine si frumoase, pentru cinci tipuri sau stiluri de nunti.

 

Invitatii de nunta ieftine, dar romantice

Invitatiile pentru nuntile romantice au un design inspirat din povestile de dragoste ale celor ce se indreapta spre altar si folosesc din plin simbolul dragostei si al romantismului: inima. In cazul in care vreti sa spuneti clar si raspicat ca sunteti foarte indragostiti, nu ocoliti invitatiile de nunta romantice.

 Invitatie romantica

 Invitatie alba cu fereastra. Pe coperta invitatiei sunt modele embosate de culoare roz, iar prin fereastra in forma de inima se poate vedea un trandafir din interior. Plicul invitatiei este alb.

Pret: 1,89 ron (include inscriptionarea si asamblarea).

www.invitatie-de-nunta.ro

 Invitatie de nunta romantica

 Invitatie din carton crem si bej indoit in trei pe verticala sub forma de plic. Capacul de inchidere este crem si se prinde de al doilea carton care este bej, cu un buton decupat sub forma unei inimioare. Pe cartonul din interior este tiparit textul.

Pret: 2,36 ron (pretul include imprimarea si asamblarea)

www.invitatie-de-nunta.ro

 Invitatie de nunta romantica

 Invitatia este din carton verde inchis cu deschiderea in partea de sus, de unde se trage un cartonas alb pe care se imprima textul. In partea dreapta este decupata o fereastra marcata cu un lantisor argintiu cu doua inimioare ce contin initialele mirilor. Prin glisarea cartonasului una din cele doua inimioare se ridica.

Pret: 2,71 ron (pretul include imprimarea si asamblarea)

www.invitatie-de-nunta.ro

Invitatii ieftine si amuzante

Invitatiile de nunta mai relaxate, vesele sau chiar copilarestim au din ce in ce mai multi admiratori. Fie ca tema invitatiilor amuzante este inspirata dintr-un basm al copilariei sau pur si simplu din pasiunile sau chiar glumele voastre, puteti alege aceste modele pentru nunta voastra. Daca si voi faceti parte dintre mirii cu simtul umorului dezvoltat, va prezentam cateva modele de invitatii amuzante.

 Invitatie de nunta amuzanta

 Invitatii de nunta 3D care reprezinta mirii in balconul restaurantului. De acesta se ataseaza un carton destinat textului. Invitatia face parte din colectia Cardnovel. Plicul este inclus in pret.

Pret: 2,90 ron.

www.e-invitatiinunta.ro

 Invitatie de nunta haioasa

 Invitatie de nunta care infatiseaza mirii incercand sa schimbe roata masinii si care ilustreaza motto-ul "la bine si la rau". Invitatia este parte din colectia Cardnovel, iar plicul este inclus in pret.

Pret: 1,88 ron.

www.e-invitatiinunta.ro

 Invitatie nunta amuzanta

 Invitatia ii infatiseaza pe Romeo si Julieta. Carton destinat tiparirii textului care se deschide in trei pe verticala, tiparirea textului se face in partea din mijloc. Legat de snurul portocaliu sunt 2 cartonase cu numele mirilor.

Pret: 2,34 ron.

www.invitatiinunta-ieftine.ro

Invitatii ieftine pentru nunta rustica

Nunta in stil rustic este mereu la moda, mai ales pentru cei carora le plac natura si simplitatea. In cazul in care ati hotarat ca va doriti o nunta in stil rustic, Karena va ofera cateva modele de invitatii in stil rustic pentru a fi in ton cu nunta.

 Invitatie de nunta rustica

 Invitatia face parte din colectia CartCollection. Plicul este inclus in pret.

Pret: 3,15 ron. (nu include personalizarea sau asamblarea).

www.invitatie-online.ro

 Invitatie nunta rustica

 Invitatie de nunta in stil rustic cu model frunze.

Pret: 2,13 ron. Pretul nu include personalizarea sau asamblarea.

www.invitatie.com.ro

 Invitatie pentru nunta rustica

Invitatia are tiparirea textului inclusa in pret si este realizata din panza de sac de calitate superioara cu un carton atasat pe care se scrie textul.

Pret: 3 ron.

www.invitatii-nunta.ro

Invitatii ieftine, dar elegante

O nunta eleganta, clasica, are nevoie de invitatii pe masura. Indiferent ca alegeti modele in culori tari, in culori pale sau chiar albe, invitatiile elegante vor transmite cu siguranta mesajul potrivit celor pe care ii invitati sa fie alaturi de voi la cel mai important eveniment al vietii voastre.

 Invitatie de nunta eleganta

Invitatia are la baza culorile alb, negru si gri, care sugereaza eleganta. In centru observam un desen stilizat cu cei doi miri iar in partea dreapta sus se vad scrise numele celor doi miri, cu font negru pe fundal alb. Plicul, avand inserate doua inimioare stilizate, este inclus in pret.

Pret: 1,00 ron.

www.tbz.ro

Invitatia de nunta Dark Chocolate are un rafinament aparte. Invitatia este realizata din carton mat cu textura catifelata de culoare maro si are aplicata o panglica de satin maro. Culoarea recomandata pentru personalizarea invitatiilor este auriu metalizat. Plicul este realizat din carton crem perlat.

Pret: 6,5 ron (include personalizarea).

www.invitatiihelen.ro

 Invitatie nunta eleganta

 Invitatie de nunta confectionata din carton ivoire care se deschide in 3parti pe verticala, tiparirea textului se face in partea de mijloc. Plicul este inclus in pret.

Pret: 1,12 ron.

www.invitatiinunta-ieftine.ro

Invitatii de nunta ieftine, dar moderne

Daca sunteti persoane energice, tinere si moderne, probabil ca va doriti o nunta care sa reflecte aceste lucruri. Bineinteles ca si invitatiile nuntii voastre trebuie sa fie la fel de moderne precum sunteti voi si sa le dea invitatilor cateva indicii in legatura cu stilul evenimentului la care vor participa.

Poezia misteriosului negru revarsa o mare de sentimente in invitatia de nunta Feelings. Albastrul completeaza si adanceste misterul, intr-o splendoare unica. Peste toate, sclipirea cristalului Swarovski dainuieste asupra unui intreg univers. Feelings este invitatia potrivita, pentru o nunta intr-un cadru modern.

Pret: 6 ron. (include personalizarea, plicul si cardul de confirmare).

www.invitatiihelen.ro

 Invitatie de nunta moderna

Invitatie de nunta confectionata dintr-un carton rotund, texturat si alb, destinat tiparirii textului. Peste acesta este prins cu ajutorul unui snur alb un alt carton negru, decorat cu floricele albe si un decupaj in forma a doua inimioare, care lasa sa se vada prenumele mirilor inscriptionate pe cartonasul de dedesubt. Diametrul acestei invitatii este de 16 cm. Plicul invitatiei este alb.

Pret: 2,80 ron.

www.memoires.ro

Eleganta cartonului alb perlat este implinita de combinatia naturala verde-alb. Motivele aurii, pe fondul de un verde viu, ce sunt asezate in stanga invitatiei, confera o tinuta moderna.

Pret: 4,5 ron. (include personalizarea, plicul si cardul de confirmare)

www.invitatiihelen.ro

Care este bugetul pentru invitatiile voastre de nunta? Credeti ca veti putea sa va incadrati in el sau veti alege unul din modelele de invitatii ieftine?

Newsletter