Home Nunta Accesorii Nunta Cele mai frumoase invitatii de nunta - poze si preturi

Cele mai frumoase invitatii de nunta - poze si preturi

Cele mai frumoase invitatii de nunta - poze si preturi
Raluca Cristea
Miercuri, 14.03.2012
Invitatia de nunta nu mai este o simpla hartie imprimata care anunta nunta unor persoane apropiate. In ultimii ani, invitatia de nunta a primit statutul de simbol al nuntii, un fel de previzualizare a ceea ce va urma si un anunt special facut in functie de personalitatea mirilor si de stilul nuntii.

Pentru nuntile din 2012, Mika Design propune adevarate tendinte in materie de invitatii de nunta, tendinte ce se desprind din linia clasica a invitatiilor cu care ne-am obisnuit dar care aduc un plus de originalitate, culoare si forma. Pe scurt, in 2012, invitatiile de nunta inseamna noutate, prospetime, culoare, spontaneitate. In acelasi spirit, iata propunerile pentru invitatii de nunta din partea Mika Design:

Invitatii de nunta cu accente vintage sau baroc

In 2012 moda vintage pare sa atinga apogeul in vestimentatie, accesorii, obiecte, chiar si in invitatiile de nunta. Fiind o impletitura de ornamente si accente dramatice, elementele vintage sau baroc in invitatia de nunta sunt exact acel "ceva" care aduce o nota aparte mesajului special trimis de miri si care te duce cu gandul la o nunta clasica, eleganta.


              Pret: 6.94 lei

           Pret: 6.64 lei

            Pret: 7.9 lei
www.mikadesign.ro


Invitatii de nunta in culori proaspete, vibrante

Anul 2012 se anunta unul cat se poate de colorat in moda vestimentara si se pare ca aceasta tendinta este adoptata cu succes si in moda invitatiilor de nunta. Culorile fresh si tineresti ocupa un loc important printre invitatiile de nunta menite sa aduca, alaturi de vestea casatoriei, un aer proaspat si un zambet pe chipul celor invitati.


                Pret: 8.54 lei

                Pret: 6.97 lei

www.mikadesign.ro

Invitatii de nunta cu forme deosebite

Un alt element nou in tendintele 2012 pentru invitatii de nunta este atentia pentru forma. O invitatie de nunta intr-o forma altfel decat cea clasica poate fi solutia pentru mirii moderni sau care isi doresc o nunta altfel decat cele la care au participat. Invitatia in forma de frunza se potriveste unei nunti toamna, in timp ce invitatia rotunda vesteste o nunta relaxata, moderna, perfecta ca un cerc bine trasat.


          Pret: 6.64 lei
 
          Pret: 6.97 lei

          Pret: 7.28 lei

www.mikadesign.ro

Invitatie de nunta ca un bilet de avion

De departe cea mai ingenioasa propunere din partea Mika Design este invitatia de nunta identica cu un bilet de avion. Este cu siguranta o idee care va starni zambetele, admiratia si curiozitatea invitatilor pregatiti pentru zborul spre distractie.


                                       Pret: 4.5 lei     www.mikadesign.ro

Invitatii de nunta vesele

Am putea spune ca veselia nu trebuie sa se demodeze niciodata. Foarte multe cupluri tinere stiu asta si aleg pentru nuntile lor invitatii cu mesaje si forme vesele, din dorinta de a-si anunta invitatii ca urmeaza o nunta plina de buna dispozitie, culoare si surprize.


                Pret: 5.79 lei

                 Pret: 8.52 lei

www.mikadesign.ro

Invitatii de nunta cu flori si fluturi

Floarea si fluturele - pereche nedespartita chiar si pe invitatiile de nunta din 2012, perfecte pentru perechile de miri optimisti, exhuberanti. Sunt o alegere excelenta daca iti programezi o nunta in aer liber.


              Pret: 6.97 lei
 
              Pret: 6.97 lei

www.mikadesign.ro

Invitatiile de nunta cu poza mirilor

O tendinta interesanta in 2012 este cea a invitatiilor de nunta imprimate cu poza mirilor. Un mesaj mai personal si mai special de atat probabil ca nici nu exista, creandu-se o legatura intre miri si invitat, odata ce acesta deschide plicul. In plus, invitatia de nunta cu poza este si practica: poate fi inramata.


            Pret: 7.53 lei                                                  Pret: 7.53 lei

www.mikadesign.ro

Materialele si culorile invitatiilor de nunta propuse

Clasicele nuante de alb sidefat si ivory se alatura nuantelor delicate si elegante de auriu, maron, burgundy si violet. Tendinta pentru culori vii continua cu nuante vibrante de roz fuchsia, verde fistic, turcuoaz - nuante ce sparg monotonia si aduc un aer fresh intregului eveniment.

Gama de materiale din care sunt realizate invitatiile cuprinde cartoane fine de cea mai buna calitate, mate sau sidefate, cu aspect si textura catifelata, hartie tip pergament potrivita nuntilor cu tematica vintage sau retro, hartie manuala importata special din Italia (celebra hartie Amalfitana), hartie cu inseratii de petale, flori sau frunze, dantela, catifea. Cea mai interesanta noutate in 2012 este cu siguranta invitatia de nunta realizata din hartie reciclata, 100% ecologica, pentru mirii atenti la mediul inconjurator.

Personalizari

Orice personalizare aduce un ton original si incrusteaza in memoria invitatilor acest eveniment special. Mika Design propune initiale in relief auriu, argintiu, perlat, bronz, sigilii cu initialele mirilor, personalizari ale invitatiilor in termorelief dar si un instrument util, optiunea "Personalizeaza on-line", cu ajutorul caruia fiecare utilizator al site-lui isi poate face o impresie concreta asupra modului in care va arata invitatia finala, adaugand textul, alegand culorile si fontul dorit.


                                                             www.mikadesign.ro

Pentru un efect impresionant, invitatiile de nunta trebuie sa fie insotite si de carduri de masa si/sau plicuri de bani in acelasi ton.

 

MIKA DESIGN

Adresa: Str. Turturelelor 11B, apt. 31, Sector 3, Bucuresti
Tel: 021 312 21 93; 0735.863.534
office@mikadesign.ro;
comenzi@mikadesign.ro

www.mikadesign.ro

Newsletter