Home Astrologie 5 femei din zodiac frumoase la exterior, dar goale pe interior

5 femei din zodiac frumoase la exterior, dar goale pe interior

5 femei din zodiac frumoase la exterior, dar goale pe interior
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Miercuri, 15.05.2024

Pe cât de frumoase sunt pe dinafară, pe atât de „goale” sunt pe dinăuntru. Aceste cinci native ale zodiacului sunt greu de impresionat, nu își arată sentimentele și pare că nimic nu le mai poate pricinui suferință și durere în viață.

Din cele 12 zodii, 5 sunt femei frumoase la exterior, dar goale pe interior, incapabile de a avea sentimente puternice, curate, adevărate pentru partenerul de cuplu. Pare că nimic nu le impresionează pe aceste cinci native, nimic nu le mai atrage atenția și sunt femei care nu dau totul în relații, deși, de cele mai multe ori așteaptă totul de la partenerii lor.

Nativele acestor semne zodiacale au o mare putere de a depăși obstacolele și durerea, de a trece lejer peste orice despărțire, de a nu pune suflet în relații și totodată de a nu fi rănite. Să vedem care sunt frumusețile zodiacului, goale pe interior, alături de care relația va fi foarte dificilă, plină de obstacole, de absența dovezilor de dragoste și a trăirilor adevărate în cuplu.

Capricorn

capricorn

Femeia Capricorn este puternică, este muncitoare, reprezentantă a elementului pământ, fiind cea care pune foarte mult accent pe job, pe familia de origine, pe ascensiunea socială și profesională. Femeia Capricorn nu este ușor de impresionat, nu intră în relații cu oricine, nu pune pasiune și suflet, de cele mai multe ori pare cu adevărat lipsită de sentimente și de empatie pentru ceilalți, nu numai pentru partener.

Capricornii nu tolerează trădări din partea partenerilor, așteptări spulberate, sentimente nedovedite, cer totul și oferă în schimb prea puțin. Foarte greu cucerești o femeie Capricorn și atunci când aceasta decide să se căsătorească, este un real succes pentru partenerul care va fi nevoit să îi mențină atenția trează pe tot parcursul relației și să nu o dezamăgească în niciun fel.

2. Vărsător

varsator

Femeile Vărsător sunt frumoase, cochete, elegante, sunt atipicele zodiacului, dar uneori par goale pe interior. Vărsătoarele au propriile interese și nu se lasă păcălite ușor de vorbe în vânt, de promisiuni deșarte, fără niciun fel de fundament. În plus, femeile Vărsător preferă bărbații inteligenți, independenți, la fel ca ele, care să le poată oferi tot ceea ce au nevoie, cu care să poată purta conversații lungi, inteligente, interesante.

Adesea, femeia Vărsător este mai interesată de propriile pasiuni și hobby-uri decât de interacționarea cu partenerul de cuplu și cu siguranță în unele contexte este mai sociabilă decât alte semne zodiacale, lucru care ar putea deranja un partener gelos.

3. Scorpion

scorpion

Femeile Scorpion sunt atât de frumoase la exterior, de îngrijite, pentru că pun un mare accent pe aspectul lor fizic, dar uneori par goale pe dinăuntru, au o privire care nu sugerează nimic, nici iubire, nici ură, nici compasiune. Nativele nu arată când sunt deranjate, ci pur și simplu refuză să mai comunice cu partenerul sau cu cei din jur.

Femeile Scorpion își ascund sentimentele de teamă că le vor fi rănite și așteaptă totul de la partener, dar în schimb oferă prea puțin, aproape deloc. O femeie Scorpion va fi foarte greu de impresionat, va avea nevoie de multe dovezi, de iubire, adesea cerându-le partenerilor chiar să renunțe la legătura cu unii membri ai familiei de dragul lor.

Scorpionii se tem cel mai mult de trădare și să nu le fie înșelate așteptările, astfel încât preferă să trateze totul cu multă superficialitate.

4. Taur

taur

Femeia Taur este reprezentată de Venus, este cocheta zodiacului, frumoasa frumoaselor, cea care este aranjează toată ziua și nu iese din casă fără măcar un ruj pe buze. Iubește luxul, arta, armonia, nu schimbă partenerii, ci este constantă în relații, nu înșeală și de multe ori pare lipsită de emoție și de sentimente mai ales când îi sunt înșelate așteptările.

Femeia Taur nu acordă niciodată o a doua șansă, nu este ușor de păcălit, știe ce vrea, știe că se poate descurca și singură și își dorește de regulă un partener stabil și potent financiar, inteligent, care să o venereze. Nativele după ce au trecut prin dezamăgiri de regulă nu mai pun suflet în relații, nu se mai implică, de aceea par de neclintit ca o stâncă…

5. Gemeni

gemeni

Ultima, dar nu cea din urmă, femeia Gemeni este cochetă, frumoasă, dar este o zodie duală. Uneori, femeia Gemeni este încântătoare, fascinantă, pare că te iubește până la cer și înapoi, și alteori este rece, distantă, de nerecunoscut. Atunci când dualitatea începe să își facă simțită prezența în atitudinea nativelor cu siguranță partenerele par distante, reci, fără sentimente, lipsite de empatie, cu o privire care parcă îți străpunge sufletul și trece prin tine.

Cele cinci native ale zodiacului, frumusețile răpitoare, dar pe dinăuntru goale, cu siguranță transmit ceva prin atitudinea lor, acesta fiind fie un mecanism de autoapărare pentru a nu le fi rănite sentimentele sau pur și simplu… felul lor de a fi!

Surse foto: pixabay.compixabay.com

Surse articol: yourtango.com

Newsletter