Home Nunta Accesorii Nunta Cat mai costa artificiile pentru nunta?

Cat mai costa artificiile pentru nunta?

Cat mai costa artificiile pentru nunta?
Louise Tanase
Duminică, 18.12.2011
Nunta va fi cel mai frumos eveniment al vietii voastre, asa ca orice cheltuiala isi are rostul ei si orice accesoriu sau decoratiune pot fi de folos, ba chiar pot aduce un plus de stralucire nuntii. Acelasi lucru il putem spune si despre focul de artificii. Ne-am documentat pentru tine si am aflat cat costa diversele pachete de artificii la nunta.

Ziua nuntii este ziua pe care o veti sarbatori an de an, este una dintre cele mai frumoase amintiri ale vietii de cuplu si momentul in care va afirmati dragostea in fata lumii intregi. Nimic nu poate sublinia mai bine acest moment unic decat un foc de artificii spectaculos. Karena iti arata cateva oferte de preturi in ceea ce priveste artificiile pentru nunta ta.

Preturi pentru artificii de nunta de la Carmen Events

Artificii pentru nunta
 

Nuntile anului 2012 vor beneficia de oferte speciale din partea Carmen Events. Astfel, pentru o nunta cu adevarat perfecta, Carmen Events ofera artificii exterioare piromuzicale, cu efecte speciale pe melodiile alese de miri, cu preturi care incep de la 1000 euro pentru o durata cuprinsa intre 5-7min. Carmen Events creeaza un proiect muzical personalizat, iar in buget sunt incluse sonorizarea echipei ce se ocupa de focul de
artificii si toata logistica necesara. Artificiile pentru dansul mirilor au pretul de 25 euro/bucata, iar artificiile de tort reprezinta cadoul facut de Carmen Events mirilor care achizitioneaza un pachet complet.
Mobil:
0731134264; 0745467517
Fax: 0212520911
E-mail: carmen.ionita@carmenevents.ro
Website: http://www.carmenevents.ro/

Cat costa artificiile de nunta de la Yes Events

Artificii pentru nunta

Agentia Yes Events va ofera absolut orice servicii sau accesorii va doriti pentru nunta de vis, incluzand, desigur, artificiile si efectele pirotehnice. Nuntile anului 2012 vor beneficia de artificii la urmatoarele preturi:

• Artficii scena, sol - de la 100euro/set
• Artificii exterior, cer - de la 500euro/3min
• Artificii de tort - de la 2 euro/buc.
• Torte din bambus - de la 4 euro/buc.
• Faclii de gradina - de la 3,60 euro/buc.
• Lampioane zburatoare - de la 1.8 euro/buc.
Nu ezitati sa contactati Agentia Yes Events pentru detalii si oferte personalizate.
Adresa
: Gheorghe Moceanu nr. 2-4, etaj 5, ap. 13, sector 1, Bucuresti
Telefon: 0722899893; 0723034704
Website: http://www.yesevents.ro/home/home.php

Preturi artificii de nunta de la M Events

Artificii pentru nunta
Va doriti o nunta de vis? M Events va este alaturi si va ofera servicii perfect adaptabile bugetului si tipului de eveniment. Focurile de artificii oferite de M Events pentru interior au preturi cuprinse intre 500 si 1.500 ron, in functie de complexitate si durata. Jocul de artificii poate cuprinde jerbe, flash-uri, cascada, vulcani, inima, litere, scantei rotitoare. Preturile pentru focul de artificii de exterior porneste de la 2.000 ron si este un joc de artificii intens, de inaltime medie sau mare cu diverse efecte (crizanteme, salcami, lotusi, palmieri,etc). Artificiile pentru tort reprezinta cadoul M Events pentru fericitii miri.
Telefon
: 0722504952
Telefon/Fax: 0213237803
Email:
office@mevents.ro
Website
: http://www.mevents.ro/

Cat costa artificiile de nunta la Trust FireWorks

Artificii pentru nunta

Trust FireWorks va ofera o larga gama de focuri de artificii pentru nunta voastra. Pentru anul 2012, Trust FireWorks a pregatit cateva pachete care incearca sa satisfaca dorintele celor mai pretentiosi miri.

„Mariage Basic" - Un foc de artificii in aer liber de intensitate medie, tras dintr-o singura pozitie cu durata de 3-5 minute, diverse efecte pirotehice (candele, jerbe, vulcani, comete, plamieri, etc.), cu inaltime de 60-100 metri. La finalul spectacolului veti admira o bomba de mare calibru. Pret: 950 euro.

„Super Mariage" - Un foc de artificii in aer liber de intensitate mare, tras simultan din doua puncte diferite cu o durata de 10-12 minute. Acest pachet cuprinde o gama larga de efecte pirotehnice (candele, jerbe, vulcani, comete, palmieri, etc.), cu o inaltime de 100-200 de metri. Finalul focului de artificii este grandios, cu cateva bombe de mare calibru. Veti obtine un foc de artificii complet care nu va fi uitat niciodata uitat. Pret: 2000 euro.

Toate autorizatiile si pregatirea focului de artificii sunt responsabilitatea noastra. Pretul include toate taxele care se platesc catre autoritatile locale si TVA.
E-mail: office@focdeartificii.ro
Telefon: 0744685088; 0722304380
Website: http://www.focdeartificii.ro/

Preturi pentru artificii de nunta de la Piromania

Artificii nunta
 

Piromania va ofera cateva pachete deosebit de atractive in ceea ce priveste artificiile pentru nunta.

1. Foc de artificii Mini Piro - exista doua variante pentru Mini Piro: varianta la sol (compusa din 6 jerbe de scantei ce ard timp de 1 minut la o inaltime de 3 metri si o inima pirotehnica de 1.5 metri inaltime) sau varianta pe cer (2-3 minute) compusa din 1 baterie de 200 de focuri programata sa traga 2 minute cu efecte diferite si 1 baterie de 50 de focuri. Pret Mini Piro - 300 euro.
2. Foc de artificii Clasic Piro - spectacolul incepe cu 2 fantani arteziene ce arunca jerbe de scantei aurii la 5 m inaltime, continuand cu o serie de bombite (100 bucati) ce explodeaza pe cer sub forma de crizanteme multicolore. Spectacolul se incheie cu 2 verighete de culoare rosie sau verde care apar pe cer la mare inaltime. Pret - 500 euro, durata: 3-5 minute.
3. Foc de artificii Memo Piro - denumirea este foarte sugestiva si induce scopul acestui spectacol: cateva clipe memorabile care sigur va vor desfata privirea si simturile. Acesta contine numai efecte pe cer la medie si mare inaltime. Pret - 700 euro, durata 5-7 minute.
4. Foc de artificii Magic Piro - impresionant prin cadenta si efecte speciale. Nunta va capata culoare si lumina, prin diversitatea de efecte ce evolueaza la sol, la joasa si la mare inaltime. La sol spectacolul pirotehnic este asigurat de cei 4 vulcani ce arunca jerbe de scantei la 8 m inaltime, de o inima pirotehnica cu inaltimea de 1.5 m, asezata pe suport si realizata din lumanari bengaleze precum si de 6 tunuri de confetti (pirotehnice-programabile). Dupa finalul programului la sol sunt pornite bateriile de calibru mic si cadenta mare, care efectiv vor umple cerul de comete, sori rotitori si crizanteme si vor continua cu efecte de mare inaltime (crizanteme, palmieri, salcii, candele romane, ploi, pesti zburatori). Finalul este magnific si este punctat cu ajutorul simbolisticii pe cer (2 inimi uriase de culoare rosie sau 2 verighete, etc.). Pret: 1000 Euro; durata 7-9 minute
5. Fantezii Explozive - este o varianta care se stabileste de catre specialistii nostri numai impreuna cu clientul. Pretul acestei variante porneste de la 1500 Euro, iar durata este variabila.
Telefon: 0213323704
Fax: 0213323704
E-mail: office@piromania.ro
Website: http://www.piromania.ro/

Voi cat sunteti dispusi sa platiti pentru artificii la nunta?

Newsletter