Home Nunta mea Nunta mea Trend Alert Arthur Murray: Dansuri de inspiratie retro-vintage, pentru nunti tematice

Trend Alert Arthur Murray: Dansuri de inspiratie retro-vintage, pentru nunti tematice

Trend Alert Arthur Murray: Dansuri de inspiratie retro-vintage, pentru nunti tematice
Karena.ro
Joi, 30.06.2016
Cu sezonul nuntilor oficial deschis, nuntile tematice in stil retro-vintage revin in tendinte, iar mirii incep sa se orienteze din ce in ce mai mult catre dansuri care sustin tematica nuntii.

Fie ca alegi piese jazz, blues-uri, romanesti sau piese pop, momentul dansului ramane unul ce nu are doar rolul de a porni petrecerea, ci si de a intregi atmosfera pe care tinerii casatoriti doresc sa o imprime nuntii.

Dansurile pentru nunti inspirate din anii 20', 30', 40'

Dincolo de fascinatia vestimentatiei si atitudinii specifice epocii, in care regasim ca pregnanta si definitorie imaginea petrecerilor stil Marele Gatsby, intervalul anilor 20'-40' este remarcabil pentru lumea dansului si a muzicii. Aceasta este perioada cand jazz-ul si blues-ul rasuna la fiecare petrecere, iar dansurile precum lindy hop, swing, charleston si boogie woogie sunt reprezentative pentru acea vreme.

Nuntile cu teme inspirate de aceste decade sunt completate perfect prin dansuri energice, cu personalitate, exuberante si savuroase.

Astfel, tinerii care pregatesc dansul mirilor la studioul Arthur Murray Bucuresti pentru nunti in acest stil se delecteaza avand coregrafii personalizate, elegante, create de instructorii scolii de dans. In cadrul nuntii miscarile intr-un ritm accelerat ale acestor dansuri atrag invitatii pe ringul de dans.

Dansurile anilor 50', 60', 70'

Anii 50' debuteaza cu un dans indragit de toata lumea, rock'n'roll-ul. Si aceasta perioada pstreaza ritmurile energice, muzica unde rasuna acorduri de chitara electrica si tempo-ul alert sustinut de instrumentele de percutie. Rock'n'roll-ul este un dans indraznet, iar tinerii vor avea parte de o experienta distractiva pe perioada nvrii acestuia. Este un tip de dans ideal pentru nunt, deoarece acest stil garanteaza un spectacol extraordinar si o atmosfer incendiar.

dansuri de nunta

Nici anii 60' nu se lasa mai prejos si aduc in vizorul dansurilor de nunta un stil caracteristic perioadei, denumit twist. Una dintre cele mai reprezentative piese pentru acest tip de dans este "Let's Twist Again", extrem de apreciat in dansurile de nunta, cand se danseaza integral sau prin fragmente.

dansuri de nunta

Nunile inspirate de perioada disco, ce ncepe odat cu anii 70', au hustle drept dans caracteristic. Acesta este un stil de dans fresh, incitant si plin de energie, acesta a fost indragit foarte repede ramnnd nc, unul din cele mai populare stiluri de dans. Este o alegere ideal n studioul Arthur Murray Bucureti, n special pentru dansurile de nunt de grup, executate de miri alturi de rude sau prieteni apropiai. Acest stil se poate dansa alturi de mai multe perechi, iar partenerii se pot schimba pentru un plus de show.

n general, coregrafiile disco create de instructorii Arthur Murray n acest stil implic mirii, naii, cavalerii i domnioarele de onoare, care creeaz un spectacol de dans mpreun, iar partenerii sunt schimbai pe parcursul coregrafiei.

Anii 80' i 90', ritmuri moderne i micri libertine

La nunile cu aer pop, boem i nonconformiste, tinerii cstorii doresc adesea dansuri excentrice, care ies din tipare. Flash-mob-urile fiind foarte cerute n acest sezon.

dansuri de nunta

Indiferent de preferine i tema nunii, instructorii Arthur Murray Bucureti creeaz dansul perfect de deschidere a nunii, care s reflecte att tematica petrecerii, dar i povestea i stilul tinerilor cstorii.

Studioul Arthur Murray este deschis ntr-un spaiu premium din zona de nord a capitalei, strada Nicolae Caramfil nr. 87 (zona Herstru), iar pentru tinerii ce vor s pregteasc dansul mirilor ofer o lecie introductiv gratuit, la care se pot programahttp://arthurmurray.ro/FB-oferta-nunta/ .

Newsletter