Home Cuplu Psihologia cuplului 13 adevaruri crude despre barbatul Berbec

13 adevaruri crude despre barbatul Berbec

13 adevaruri crude despre barbatul Berbec
Ioana Marinescu
Marţi, 07.03.2023

Barbatul Berbec are o o personalitate puternica, increzatoare si curajoasa, asa ca este usor sa te indragostesti de el. In plus, este pasional si energic, iar atunci cand se implica intr-o relatie, o face cu intensitate si devotament. Cu toate acestea, relatia cu acest nativ poate fi uneori dificila, deoarece are cateva trasaturi care pot fi considerate "dure". Descopera 13 adevaruri dure despre Berbec, pentru a sti la ce sa te astepti.

 

 1. Berbecul este o persoana pasionala si plina de energie, iar uneori aceste calitati pot cantari prea greu pentru o partenera care isi dureste, uneori, rutina. Daca vrei o relatie cu el, trebuie sa fii pregatita sa faci fata unui ritm alert si sa te adaptezi rapid la schimbarile sale de dispozitie.
 2. Berbecul este independent si orice manifestare a geloziei il poate scoate din sarite. Are nevoie de toata libertatea din lume si pleaca, atunci cand o simte in pericol.
 3. Nativul Berbec poate fi impulsiv, asa ca uneori va lua decizii fara sa se gandeasca prea mult. Relatia cu el se poate simti, uneori, ca un roller - coaster, pentru ca vei trece des de la agonie la extaz din cauza schimbarilor sale de dispozitie.
 4. Berbecul este o persoana directa si nu sta la discutii, nici nu intra in jocuri. Daca vrei sa stie ca il placi, trebuie sa ii spui, pentru ca nu este genul care sa porneasca in misiuni de cucerite.
 5. Este foarte important sa fii sincera cu acest nativ, pentru ca daca simte vreodata ca este mintit, se inchide in el si isi poate pierde de tot increderea in tine.
 6. Berbecul vrea sa controleze fiecare situatie in care se afla, asa ca este important sa iti spui punctul de vedere si sa nu pleci capul, cand vrea sa se impuna. Dincolo de faptul ca vei avea o relatie linistita, asa il faci sa te respecte.
 7. Acest nativ este competitiv si vrea sa fie in centrul atentiei, asa ca este important sa simta ca este pe primul loc in viata ta.
 8. Berbecul este o persoana sincera si deschisa, dar si o fire geloasa si posesiva, asa ca trebuie sa fii foarte atenta cum gestionezi situatia. Daca nu esti atenta, risti sa te rupi de toti prietenii tai, pentru a nu-i da motive de gelozie.
 9. Acest nativ trece usor de la o stare la alta, asa ca este important sa fii deschisa si sa faci compromisuri.
 10. Berbecul cauta aventura si este dispus sa isi asume riscuri, iar daca vrei sa aveti o relatie linistita, trebuie sa ii oferi libertate. Nu pentru a-i permite sa fie infidel, ci pentru a-l lasa sa isi urmeze pasiunile.
 11. Nativul Berbec are o parere buna despre sine, asa ca va recunoaste cu greu ca a gresit. Intr-o relatie cu el va trebui sa fii toleranta si sa renunti la orgoliu.
 12. Fiind indraznet si curajos, Berbecul poate acapara orice discutie, asa ca trebuie sa ai mult tact si rabdare, pentru a gasi calea de mijloc in relatia voastra. Doar asa puteti avea conversatii constructive, care va intaresc relatia.
 13. Berbecul nu isi asuma usor responsabilitatea, asa ca poate fi greu sa iti planifici viitorul cu el. In plus, va trebui sa il indrumi in directia pe care o doresti, pentru ca nu va lua singur decizia de a-si schimba viata.

 

In concluzia, poate fi intens sa iubesti un Berbec, dar daca reusesti sa ii ramai alaturi, vei fi rasplatita cu momente extraordinare.

Newsletter