Home Nunta mea Nunta mea Cele mai mari regrete ale unei mirese in ziua nuntii: 5 marturii emotionante

Cele mai mari regrete ale unei mirese in ziua nuntii: 5 marturii emotionante

Cele mai mari regrete ale unei mirese in ziua nuntii: 5 marturii emotionante
Violeta Ieremie
Joi, 18.05.2017

Una dintre cele mai importante zile din viata unei femei este cea in care este mireasa. Este ziua la care a visat de cand era mica si in care totul trebuie sa fie perfect. 

Desi isi vede visul implinit, uneori, in ziua nuntii, fericirea miresei poate fi umbrita, mai ales ca atentia ei trebuie sa fie la cote maxime pentru ca sunt multe lucruri la care trebuie sa aiba grija. Din acest motiv, nu reuseste intotdeauna sa se bucure de ziua nuntii.

In amintirea zilei in care au fost mirese, 5 femei care nu au petrecut tocmai bine in seara care ar fi trebuit sa fie perfecta, au avut curajul sa impartaseasca ceea ce ar fi facut altfel.

 

Un look diferit

Prima mireasa marturiseste ca ar fi avut alt stil in ziua importanta din viata ei. Coafura ar fi fost in alt mod realizata. A ales modelul care era atunci in trend, insa, cu timpul, si-a dat seama ca ar fi fost mai potrivita o coafura care sa fie apreciata tot timpul. 

coafura miresei

Foto Pinterest / Modwedding

Apoi, tot in ceea ce priveste stilul, si-ar fi dorit ca rochia sa aiba un model clasic care sa treaca testul timpului. Alegerea rochiei de mireasa este unul dintre cele mai importante lucruri pe care o femeie il face atunci cand se pregateste sa se casatoreasca. 

In acest sens, este important sa ai mai multe optiuni si sa-ti placa extrem de mult pentru ca va ramane o emblema pentru acea zi. Este piesa vestimentara care o sa ramana in istoria momentelor de neuitat. 

Un fotograf bun

O alta marturie atinge subiectul persoanei care a facut fotografiile de la nunta. Imortalizarea clipelor de neuitat de la nunta ta vor ramane dovada toata viata despre acest eveniment. Asadar, calitatea este foarte importanta. 

Din nou, e indicat sa fii atenta la fotograful pe care il alegi si sa-i privesti portofoliul pentru a-i vedea stilul de a face fotografii.

Timpul alocat pentru a avea amintiri cu toti oamenii pe care-i doresti alaturi este vital pentru ca, la sfarsit, sa fii cu adevarat multumita. 

Din amintirile miresei care si-a dezvaluit regretul din ziua nuntii, reiese ca uneori este bine sa-ti asculti inima si indicatiile tale in ceea ce priveste fotografiile in loc sa incerci sa-i multumesti pe ceilalti. 

  rochii domnisoare de onoare

Foto Pinterest / planyourperfectwedding 

Tinuta domnisoarelor de onoare

Urmatorul regret in legatura cu ziua nuntii se refera la domnisoarele de onoare. Desi atunci parea o idee buna alegerea unor anumite rochii, dupa ce evenimentul a trecut, alt model de rochie ar fi fost mai inspirat. Lucrul acesta depinde si de bugetul pe care-l ai la dispozitie, insa, odata luata decizia, e bine sa alegi calitatea si sa se potriveasca personalitatii domnisoarelor de onoare alese de tine. 

Clipele memorabile cu cei dragi

Petrecerea este partea pe care o asteapta toata lumea, este momentul in care invitatii isi doresc sa felicite mirii si sa le spuna cele mai frumoase urari. Acestea sunt clipele pe care o sa ti le amintesti peste ani, conectarea cu oamenii dragi care au venit sa fie alaturi de tine intr-o zi atat de importanta.

Pana la urma, prietenia ramane dincolo de orice ceremonie. Daca o mireasa poate regreta ceva in ziua nuntii, este faptul ca nu a acordat mai multa atentie celor care au venit sa sarbatoreasca alaturi de ea, fiind prinsa cu alte lucruri neprevazute sau de care ar fi putut sa se ocupe altcineva. 

Momente cu parintii inainte de nunta

Cu toate ca evenimentul casatoriei incepe cu intemeierea unei alte familii, parintii sunt printre cei mai importanti oameni. Ei au contribuit la educatia si la devenirea femeii care acum este mireasa si merita din plin toata afectiunea din lume. 

mireasa si mama ei 

Foto Pinterest / weddingwire 

Prinsa fiind cu alte probleme sau cu alti invitati, mireasa nu mai reuseste sa aiba acele momente de intimitate cu parintii, sa poarte o discutie din inima si sa-si exprime iubirea pe care o poarta celor care au crescut-o. In plus, dansul cu tatal miresei ramane o amintire frumoasa pe care nu trebuie s-o rateze nicio femeie in ziua nuntii.

Ziua nuntii este printre cele mai frumoase amintiri pe care o femeie le poate avea. Este recomandat ca inainte sa se ocupe de lucrurile care-i cer atentia pentru ca in ziua cea mare sa se bucure si sa simta cu adevarat ca este fericita.

 

Newsletter