Home Nunta mea Nunta mea Ce trebuie sa stii cand alegi fotograful de nunta

Ce trebuie sa stii cand alegi fotograful de nunta

Ce trebuie sa stii cand alegi fotograful de nunta
Karena.ro
Joi, 21.12.2017
Oricine poate face fotografii, cu conditia sa aiba aparatura performanta. Corect? Nu ai nevoie decat de echipamente profesionale, care aproape isi fac treaba singure. Nimic mai gresit! Chiar daca tehnica si tehnologia utilizata evolueaza constant si in domeniul fotografiei, elementul uman nu are cum sa fie inlaturat prea curand.

Fotograf nunta Bucuresti
- cu o simpla cautare pe Google obtii foarte multe rezultate. Cum stii sa faci alegerea potrivita? De ce trebuie sa tii cont? In randurile urmatoare iti vom oferi cateva sfaturi, dar si o recomandare.

Cu siguranta nimeni nu isi doreste ca fotografiile de nunta, botez sau de la oricare alt eveniment deosebit sa fie doar portrete lipsite de substanta. Mai mult, kitsch-ul ori impresia ca albumul foto a fost tras la xerox nu trebuie sa existe. Banalul nu are loc in toata aceasta ecuatie, intrucat fiecare isi doreste ca fotografiile, aceste amintiri ale unor momente memorabile, sa fie cu totul deosebite.

femeie

Apelul la un fotograf profesionist este un sfat de pus in aplicare in acest caz. Fotograful este acea persoana care pune accent pe calitate, nu pe cantitate, si care reuseste sa transforme momentele speciale in amintiri nepretuite. Trebuie sa fie vorba de persoana a carei viziune sa se identifice cu cea a clientului, pentru ca produsul final - albumul - sa fie plin de personalitate si substanta.

Iata si recomandarea: daca iti doresti un fotograf profesionist care sa te ajute sa imortalizezi clipele speciale din viata ta, intra pe site-ul www.degalfoto.ro.

Mai tine cont de cateva lucruri: cantitatea fotografiilor, numarul lor nu este relevant; marca aparatului, tipul obiectivului sunt de asemenea detalii mai putin importante. Ceea ce va cantari foarte mult in alegerea corecta a fotografului de nunta este persoana din spatele aparatului. Regula se aplica pentru orice tip de eveniment la care sunt necesare serviciile foto profesionale.

Prin fiecare instantaneu realizat, fotograful trebuie sa surprinda o emotie, o stare, un mesaj, o anume atmosfera care sa fie mai apoi transmise ori de cate ori este revazuta fotografia. Exista momente atat de pretioase si unice, incat ar fi pacat sa nu poata fi imortalizate de cineva care aduce fotografia la rang de arta. Unele detalii, anumite momente sau stari sunt sesizate doar de acel ochi profesionist care reuseste sa creeze apoi un album unic, memorabil.

cuplu

Dincolo de toate aceste aspecte, va trebui sa renunti la ideea de a alege fotograful de nunta in functie de pretul pentru serviciile pe care le ofera. Munca implicata, profesionalismul si dedicarea se reflecta din portofoliu si nicidecum din tarife. Odata ce ai gasit ceva pe gustul tau, alege fotograful respectiv si stabiliti impreuna toate celelalte detalii. E chiar placut sa stii ca persoana ce urmeaza sa iti imortalizeze momentul deosebit din viata e pe aceeasi lungime de unda cu tine si ca intelege ceea ce iti doresti.

Odata ce ai respectat toate lucrurile de mai sus, te vei asigura ca faci alegerea potrivita. In plus, nu trebuie sa fie neaparat vorba de o nunta. Sfaturile se aplica si in cazul fotografiilor pentru botez, sedinte foto la studio sau fotografii realizate la diverse evenimente. Daca ceea ce cauti este un fotograf profesionist Bucuresti, poti sa accesezi pagina www.degalfoto.ro, unde vei putea vedea portofoliul acestor specialisti, dar si alte informatii utile ce te-ar putea interesa.

Newsletter