Home Moda Tendintele Modei Trend alert: fusta asimetrica

Trend alert: fusta asimetrica

Trend alert: fusta asimetrica
Andreea Catrina
Sâmbătă, 30.04.2011
Dupa ce in sezoanele trecute ne-am familiarizat din ce in ce mai mult cu asimetriile, iar bluzele asimetrice au ajuns in dulapurile noastre de ceva vreme, primavara aceasta un nou curent isi face aparitia - fusta asimetrica.

Iata, mai jos, care sunt principalele tendinte legate de acest curent:

Decupajele

Vorbim aici de designuri cat se poate de sexi si despre o tendinta cu care ne vom familiariza foarte mult vara aceasta. Fie ca apar ca si accente care sa atraga privirea asupra croielii, fie ca apar sub forma de broderii sparte, decupajele aduc o nota de mister tinutei si, de ce nu, atrag privirile tuturor celor din jur. 

fusta asimetrica
fusta asimetrica

Alb

In general in anotimpurile calde albul pare ca renaste de fiecare data, insa vara aceasta vom putea vorbi despre o adevarata revolutie a albului. L-am vazut in majoritatea colectiilor mari, este extrem de practic in zilele caniculare, plus ca arata bine pe pielea usor bronzata si stralucitoare. Iar daca vorbim si despre fustele si rochiile asimetrice, atunci succesul unei tinute este garantat.

fusta asimetrica alba
fusta asimetrica alba

Culori tari

La polul opus, vara aceasta ne vom putea bucura si de culori tari. Pe langa galbenul si albastrul electric cu care ne-am obisnuit deja, oranjul pare sa castige din ce in ce mai mult teren. Nu neglija insa nici tonurile de rosu, rox, verde sau mov. 

fusta asimetrica
fusta asimetrica

Imprimeurile

Rochiile asimetrice s-au adaptat rapid in peisajul modei actuale, asa ca nu-i de mirare ca am putut vedea pe podiumurile de prezentare si variantele print - vorbim aici fie de motive etnice, fie de imprimeuri abstracte, florale sau chiar geometrice. Cele din urma se potrivesc, credem noi, cel mai bine cu o astfel de piesa asimetrica.

fusta asimetrica fusta asimetrica

Tinutele de cocktail vs. Tinutele de seara

Ne-am obisnuit cu o oarecare eleganta clasica atunci cand vorbim de tinutele de cocktail sau de cele de seara, insa, accentele moderne, de ultima ora chiar, cum ar fi fusta asimetrica, pot pune intr-o noua lumina orice tinuta. Si, in plus, nu croiala face diferenta, ci atitudinea.

fusta asimetrica cocktail
fusta asimetrica seara

Tu ai alege o astfel de fusta sau rochie?

Newsletter