Home Moda Tendintele Modei Galbenul - culoarea anului 2008

Galbenul - culoarea anului 2008

Galbenul - culoarea anului 2008
Necunoscut
Joi, 08.05.2008
    Da, anul acesta culoarea galben isi intra in puteri si va predomina moda. Nu-ti fie teama, chiar daca la inceput pare o culoare dificila si greu de asortat nu e chiar asa.

   Galbenul trebuie sa dea viata tinutei si in combinatie cu alte culori terne te va pune in valoare cel mai bine. Rochia vaporoasa si plisata de la mijloc in jos parca nu ar fi avut farmec daca nu ar fi fost de o culoare tare precum galbenul. Daca vrei sa mergi la o petrecere gen cocktail cu siguranta aceasta este tinuta optima. Vei iesi din tiparele obisnuite tocmai prin asortarea cu jacheta gri si geanta foarte mare. Va lasa impresia ca esti doar in trecere pentru ca tocmai te asteapta o mare aventura.


   Galbenul ca si accesoriu. Vei fi mult mai glamourous la o intalnire de afaceri daca pantalonii in stil barbatesc (dar pana la glezne) sunt asortati cu geanta mare si galbena care poate fi purtata pe umar sau tinuta in jos. Anul acesta se poarta un stil barbatesc dar care isi pastreaza totusi o mare parte din feminitate. Tocmai prin petele de culoare.


   Galben total. Tinuta merge aproape in orice situatie. Accesoriile de la gat integrate in rochie iti dau un aer boem si emana senzualitate. De fapt acesta este sinonimul pentru culoarea galben: senzualitatea. Cel mai bine sandalele sunt negre sau asortate cu accesoriile.


   Jacheta galbena. Atat jacheta cat si culoarea galben sunt in tendinta, chiar nu ai cum sa gresesti. Merge peste o rochie alba pana la genunchi sau peste orice alta combinatie uni. Manecile trei sferturi aduc o tenta primavaratica tinutei. Accesoriile sunt la libera alegere mai ales daca le preferi pe cele voluminoase.
Newsletter