Home Moda Rochii de seara Primavara asta se poarta cele mai stilate rochii de ocazie produse in Romania

Primavara asta se poarta cele mai stilate rochii de ocazie produse in Romania

Primavara asta se poarta cele mai stilate rochii de ocazie produse in Romania
Karena.ro
Joi, 29.03.2018

Evenimentele importante ne pun deseori in situatia alegerilor dificile a vestimentatiei potrivite, ce ne va reflecta personalitatea si stilul intr-un mod cat mai delicat si placut.

Indiferent de timpuri si tendinte, alegerea unei rochii de ocazie de aici pentru evenimente importante nu este o pura intamplara, ci semnifica intelegerea stilului personal si al modei, oferind o imagine a diferentierii si un aer proaspat al increderii.

Articolele romanesti autentice produse de specialistii Larysa pentru doamnele pasionate de moda si de stil, au rolul de satisfacere si a celor mai pretentioase idei, reprezentand in acelasi timp o provocare pentru producator si o constanta multumire a cererilor.

rochii

Orientarea catre rezultate impresionante se face din mai multe unghiuri

Toate acestea in functie de importanta evenimentului, ora desfasurarii acestuia si anotimpul in care are loc.

Alegerile speciale implica atat o pasiune pentru moda si estetica cat si cunostinte corecte ale modului de purtare si accesorizare a vestimentatie, pentru a nu influenta negativ calitatea si aspectul rochiei.

Suntem ceea ce imbracam!

De regula, prima impresie este cea care domina tabloul caracterizarii persoanelor cu care avem contact mai rar iar aceasta impresie este influentata in foarte multe dintre cazuri de alegerile vestimentare pe care le facem, atragand priviri sau critici.

Astfel ca in jocul actual al impresiilor si al aparentelor, dorim sa dam dovada de originalitate, bun gust si adaptabilitate pentru a ramane in amintirea celor care ne insotesc sau a celor cu care avem contact, drept o imagine placuta a elegantei.

O rochie, prin felul in care arata, prin materialul din care este realizata si prin felul in care este purtata formeaza un intreg ansamblu al tendintelor, indiferent de varsta, silueta si stil vestimentar.

rochii


Purtam doar ceea ce ne reprezinta!

O intalnire de seara cu reprezentantii companiei pe care o reprezentati si cu partenerii acesteia, impune o prezenta eleganta, dar nu stridenta, iar alegerea unei rochii de lungime medie cu trena sau a unei rochii simple din dantela va oferi o imagine profesionista a elegantei.

Unui eveniment destinat lejeritatii si discutiilor amicale i se potriveste stilul usor accesorizat cu fundite sau cordoane al rochiilor colorate si completate de broderii dar si cele simple, ce ofera o dispozitie cat mai optimista si deschisa cu posibilii interlocutori.

Lucrurile se complica usor in cazul evenimentelor de complexitate mai mare, a nuntilor si a galelor de importanta publica, unde impactul vizual trebie sa fie cat mai deosebit, decent dar nonconformist, inspirand clasa si standardele inalte ale preferintelor si oferind o imagine reala a personalitatii direct de la exterior.

Pentru astfel de evenimente putem alege cu incredere rochiile din brocard, material preferat in tinutele regale ale timpurilor trecute, ce inspirau statutul si prestanta in fata tuturor si care ne ofera un sentiment de regalitate prin prezenta firelor de aur intr-un mod neexagerat datorita delicatetii imprimeurilor si matasei naturale.

rochii

Articole ca salopeta si reinterpretari moderne ale pantalonului se bucura de o oarecare popularitate, dar nu sunt potrivite ocaziilor speciale si nu reprezinta toate tipurile de silueta.

Echipa Larysa.ro, datorita experientei in aria productiei si a personalizarii alegerilor dupa preferintele clientelor, va sta la dispozitie si cu alte detalii suplimentare, dar accepta si ideile proprii pentru comanda unei rochii de ocazie potrivita evenimentului.

Telefon: 0722 219 375
E-mail: contact@larysa.ro

Newsletter