Home Moda Rochii de seara Modele de rochii pentru banchet 2011

Modele de rochii pentru banchet 2011

Modele de rochii pentru banchet 2011
Karena
De Karena
Vineri, 27.05.2011
Banchetul este un moment unic, iar fiecare domnisoara, eleva sau studenta, vrea sa-si aminteasca cu placere si emotie de ultima seara petrecuta alaturi de colegi si profesori. Pentru astfel de momente Cristallini vine in intampinarea lor si le ofera rochiile de banchet pentru o seara de neuitat.

Cristallini Boutique este un magazin multibrand care va pune la dispozitie o diversitate de rochii de seara, rochii de ocazie, rochii de cocktail , rochii de club, rochii de mireasa, rochii de nasa, costume de dama, incaltaminte eleganta si accesorii pentru evenimente si momente speciale, incadrandu-se in parametrii rafinamentului.

ROCHII DE SEARA CRISTALLINI

Rochiile elegante Cristallini sunt rafinate, elegante, accentuand feminitatea si frumusetea celor care le poarta.
Colectiile sunt caracterizate de ultimele tendinte si stiluri, cu imprimeuri exotice si culori vibrante, cu modele variate potrivite oricarui gust si putand satisface chiar si cele mai mari pretentii.

Terani, un designer chic&unique se lauda cu nume internationale precum: Beyonce, Jennifer Aniston sau Kate Winslet. Multe staruri au ales aceasta eticheta pentru red carpet si nu au dat gres.

Colectia Haute Couture reprezinta atractia femeilor cu personalitate care-si doresc rochii speciale pentru evenimentele la care participa. Rochiile de seara Haute Couture reusesc sa aduca in prim-plan alura caselor regale, din vremurile medievale.

Rochiile Blush sunt evidente prin culorile vii, modelele sofisticate si materialele extrem de fine. O multitudine de modele care reuseste sa imbine toate gusturile.

Romantism, rafinament, prospetime si eleganta. Sunt cele patru cuvinte care descriu perfect rochiile din categoria Cocktail.

Cristallini isi intampina clientele intr-un showroom elegant si primitor. Candelabrele, spatiul generos pentru proba, sunt doar cateva elemente pentru a rasfata doamnele si domnisoarele.

Cristallini Boutique

Showroom:
Bd. Splaiul Unirii, nr.108, sector 4, Zona Unirii-Timpuri Noi , Bucuresti
E -mail: info@rochiiseara.ro
fix: 031.437.90.98
mobil: 0723.551.771

Program relatii clienti:
L-V: 10:00 - 19:00
S: 10:00 - 14:00
Vizitarea showroom-ului se face doar cu programare inainte!

 

Newsletter