Home Mireasa Rochii Mireasa Tendinte pentru rochii de mireasa toamna 2015- Partea I

Tendinte pentru rochii de mireasa toamna 2015- Partea I

Tendinte pentru rochii de mireasa toamna 2015- Partea I
Karena
De Karena
Joi, 06.08.2015
Care sunt cele mai noi tendinte in materie de rochii de mireasa in sezonul de toamna-iarna a acestui an? Clasicul se imbina cu modernul, iar unele trenduri vechi sunt reciclate si li se ofera o perspectiva proaspata. Iata o prima parte din cele mai interesante si nonconformiste creatii.

1. Trend alert: V-neck

Una dintre cele mai populare creatii din sezonul toamna-iarna pentru rochiile de mireasa este, fara indoiala, decolteul in V. Iata mai multe creatii cu decolteu in V ce s-au bucurat de un real succes la prezentarile de moda din acest an.Angel Sanchez

Naeem Khan

Mark Zunino

2. Trend alert: taieturi curajoase de material

Designeri ca Rivini au adus in prim plan modelele de rochii pentru miresele neconventionale, prin taieturile curajoase in material, atat la nivel superior (zona taliei), cat si in zona inferioara, in fusta. Iata cateva dintre cele mai interesante modele ce urmeaza aceasta linie de design. 

3. Trend alert: Pene 

Rochiile de mireasa cu pene imbina clasicul cu notele moderne, avangardiste si curajoase, rezultatul fiind o declaratie de stil si eleganta.

4. Trend alert: maneci cu volane

Rochiile de mireasa cu volane sunt de efect, diafane si delicate, si creeaza o tinuta cu adevarat spectaculoasa. 

5. Trend alert: Gulerele inalte

Cei mai cunoscuti designeri au creat pentru sezonul de toamna-iarna o multime de variante de rochii de mireasa cu gulere inalte, potrivite acestui sezon. Iata cateva dintre cele mai nonconformiste creatii.

Cum ti se par tendintele acestui an? 

Surse: brides.com

 

Newsletter