Home Mireasa Rochii Mireasa Rochii de ocazie care eclipseaza competitia, de la DyFashion

Rochii de ocazie care eclipseaza competitia, de la DyFashion

Rochii de ocazie care eclipseaza competitia, de la DyFashion
Ana Munteanu
Miercuri, 07.11.2018
Orice eveniment, fie acesta romantic sau fastuos, trebuie sa fie intampinat cu o tinuta pe masura. Este o grija mai ales pentru publicul feminin ce a cautat intotdeauna sa realizeze outfituri remarcabile, care sa il scoata din sfera anonimatului si sa il puna in lumina reflectoarelor. Carei femei nu ii place sa fie admirata, mai ales cand vestimentatia ii evidentiaza trasaturile frumoase, cand ea insasi se simte speciala, feminina?

Rolul unei rochii de ocazie in aceasta ecuatie nu este deloc unul de trecut cu vederea. Din dorinta de a le ajuta pe reprezentantele feminine sa gaseasca rochia ideala usor si fara prea multe batai de cap, DyFashion - magazin online dedicat acestora, vine cu solutii moderne si interesante, pliate pe gusturi vestimentare din cele mai variate.
Desigur ca o astfel de alegere trebuie sa fie raportata la o sumedenie de criterii - conteaza anotimpul, conditiile de vreme, dresscode-ul pe care poate il impune un anumit eveniment, forma corpului celei ce o va purta, preferintele sale, ora din zi si asa mai departe.

Rochii elegante DyFashion

Alegerea unei rochii de ocazie potrivita - o misiune simplificata de specialistii DyFashion

Ca la orice eveniment de avengura, indiferent ca este vorba despre o nunta sau orice ocazie mult asteptata, rochia trebuie sa se incadreze in anumite tipare, fiind permis a fi depasite doar prin eleganta si bun gust.

Dorinta oricarei reprezentante feminine este in general de a eclipsa competitia, adica celelalte participante la eveniment printr-o tinuta pe masura, completata cu o coafura si o accesorizare asemenea.
Cand vine vorba despre rochii de ocazie , DyFashion se intrece pe sine prin modelele pe care le propune in acest sens. Saptamanal isi actualizeaza stocurile cu rochii in designuri dintre cele mai deosebite, astfel ca fiecare clienta sa aiba siguranta ca alegerea pe care o bifeaza nu o pune in situatia de a se identifica cu alte participante la evenimentul in cauza.
Iata cateva tipsuri din partea expertilor DyFashion cu privire la alegerea unei rochii de ocazie:
Raportarea la forma corpului
Nu orice se potriveste oricui, insa acesta este un aspect arhicunoscut. Spre exemplu, o rochie tip creion nu va avantaja o femeie cu silueta tip clepsidra. Conteaza foarte mult croiul, care trebuie intotdeauna raportat la forma corpului.
Raportarea la trenduri
Pentru a avea siguranta ca nici o alta reprezentanta a sexului frumos nu va opta pentru acelasi model de rochie, este ideal a miza pe detalii. Chiar si atunci cand este vorba despre o rochie simpla, aceasta poate prezenta un detaliu decorativ minimalist care sa faca diferenta. Chiar si asa, sunt rochii care se potrivesc manusa unora si deazavantajeaza complet pe altele. Tine de trasaturile fetei, de autonomia corpului si de alte astfel de detalii.
Atat cele care iubesc stilul sofisticat, dar si cele care prefera sa se limiteze la un model cat mai simplu sunt intampinate de optiuni versatile pe www.dyfashion.ro . Costurile sunt echilibrate, iar confortul asigurat. Cele interesate pot accesa site-ul pentru a pregati o tinuta fara repros pentru evenimentul important ce urmeaza.

Newsletter