Home Mireasa Frumusete Cand este timpul perfect pentru implantul de sprancene? Afla de la clinica Dr. Felix Hair Implant

Cand este timpul perfect pentru implantul de sprancene? Afla de la clinica Dr. Felix Hair Implant

Cand este timpul perfect pentru implantul de sprancene? Afla de la clinica Dr. Felix Hair Implant
Corina Naftanaila
Marţi, 21.12.2021
Nunta este un eveniment important pentru viitoarele mirese. Se pregatesc din timp si sunt atente la fiecare detaliu pentru ca totul sa fie perfect in ziua cu pricina. Iar aici nu ne referim doar la pregatirile pentru nunta si pentru invitati, ci si cum vor arata in ziua marelui eveniment. Isi doresc sa arate si sa se simta impecabil, precum niste printese. Si este de inteles. Vor ramane cu fotografii ca si amintire care le vor trezi emotii de fiecare data cand le vor vedea.
Asa ca, se programeaza din timp la saloanele de hair and beauty sau la cele de bronzat. Sunt femei care vor sa isi faca si implant de sprancene, insa aici este cu totul o alta poveste.
Daca pentru un bronzat uniform ai la dispozitie o luna, ei bine, la un implant de sprancene ai nevoie de aproximativ 1 an de zile pentru a arata perfect in ziua nuntii.

Si pentru ca tehnologia este intr-o continua dezvoltare, multe femei opteaza mai degraba pentru implant de par in detrimentul sprancenelor tatuate sau micropigmentate. Au un aspect mult mai natural si mai placut. Ori sprancenele au o contributie importanta in simetria faciala.

Iata ca astfel de tehnici se realizeaza acum si in Romania, la clinici de prestigiu, deci nu mai trebuie sa calatorim in alte tari.

implant sprancene

Dr. Felix Hair Implant - servicii de implant de par cu tehnici evoluate

Dr. Felix Hair Implant, cu pagina de prezentare www.drfelixhairimplant.ro, este o clinica de prestigiu din Romania, ce vine cu servicii calitative si tehnici evoluate in ceea ce priveste implantul de par.

Vom gasi aici chirurgi plasticieni cu experienta vasta in domeniu, ce ofera servicii de calitate ireprosabila. Astfel ca, atat femeile, cat si barbatii pot apela la serviciile clinicii pentru implant de par, de sprancene, barba si mustata.

Revenind la implantul de sprancene pentru femei, unele dintre acestea si le pierd din cauza unor afectiuni medicale sar pur si simplu s-au nascut cu sprancenele subtiri. Astfel ca, implantul de par este o forma de refacere permanenta in ceea ce priveste densitatea firelor de par ale sprancenelor.

Cele care isi doresc un implant de sprancene sau implant de par femei pot apela cu incredere la aceasta clinica. Si asta pentru ca aici sunt folosite tehnici mai putin invazive, ce nu sunt dureroase si nu lasa cicatrici. Aici vorbim despre tehnica Q-FUE ce este realizata, sub anestezie, minutios, fir cu fir.

Durata interventiei este de aproximativ 3-4 ore, iar rezultatele sunt vizibile imediat. Viitoarele mirese ar trebuie sa faca aceasta interventie cu aproximativ 1 an inainte si asta pentru ca rezultatele finale apar in 4-6 luni, chiar si 12 luni.

Intretinerea sprancenelor

Important de mentionat este faptul ca pacientul isi poate relua imediat activitatile. Nu necesita zile de recuperare. Sprancenele implantate provin din parul de pe cap, deci firele vor creste in mod natural. Le puteti tunde fara probleme pentru a-si mentine forma. Acestea se stabilesc pe deplin in aproximativ 6 luni de zile si vor arate perfecte si naturale.

Pe pagina clinici Dr. Felix Hair Implant veti putea vedea si fotografii cu rezultatele clientilor. Iar in ceea ce priveste pretul, acesta difera in functie de cat de complexa va fi tehnica aplicata.

Unele persoane au nevoie de mai multe fire de par, altele mai putin. Cert este ca rezultatele sunt cele asteptate, fiind din ce in ce mai preferate de publicul roman in ultima vreme.

Asadar, daca va doriti un implant de sprancene pentru ziua marelui eveniment sau daca aveti probleme cu podoaba capilara, puteti apela cu incredere la clinica Dr. Felix Hair Implant.

Newsletter