Home Mireasa Coafuri Mirese Cele mai tari 5 coafuri pentru vara 2008!

Cele mai tari 5 coafuri pentru vara 2008!

Cele mai tari 5 coafuri pentru vara 2008!
Alexandra Irimiea
Miercuri, 16.07.2008   Chiar daca nunta ta este sambata asta, nu inseamna ca e totul batut in cuie. Inca te mai poti inspira si informa in legatura cu tot ce se poarta, de la coafuri si rochii, pana la decoratiuni si invitatii. Daca rochia poate ai cumparat-o deja, parul il poti aranja in ultimul moment! Am pentru tine cinci stiluri diferite de coafuri de mirese... dintre cele mai hot pentru vara lui 2008. Cel putin asa ne asigura expertul Charley Montgomery.

  Valuri calde... de vara

 

   "Acest look cu parul lasat este nemaipomenit pentru o mireasa care vrea sa adopte un stil estival fara griji cu o atingere hollywoodiana"

   Cum s-o obtii: Foloseste uscatorul pentru a crea volum, iar apoi piaptana parul cu o perie rotunda. Ia ondulatorul si joaca-te cu varfurile pentru a crea astfel niste valuri. Nu este deloc complicat.

  Sarmalute clasice

 

   "Pentru mireasa care vrea o coafura clasica, aceste sarmalute sunt elegante prin traditie, aducand totodata cu ele un aer al anilor 40. Astfel, aceasta coafura o va face pe purtatoare sa se simta confortabil la nunta ei"

   Cum s-o obtii: Fa-ti o carere cum crezi ca iti sta mai bine si usuca parul cu o perie rotunda. Poti folosi ondulatorul pentru a crea carliontii, concentrandu-te mai mult pe varfuri. Poti folosi ace de par pentru a prinde carlionii rebeli intr-o parte.

   Simplu, dar sofisticat


 

   "Aceasta inaltime a cocului este un element de gratie pentru parul lucios"

   Cum s-o obtii: Trage parul intr-o coada de cal mediana, periind marginile din afara pentru a creea o ordine. Intoarce coada in interior si asigur-o cu ace. Aplica spray de par pentru a-i da rezistenta coafurii.

   Coronita de flori

 

   "Mireasa care se va inspira din frumusetea naturala a verii va iubi aceasta coafura. Cocul este fermecator, iar florile dau un aer de renastere"

   Cum s-o obtii: Fa-ti mai intai o coada de cal inalta, rasuceste-o si strange-o folosind ace de par. Creaza apoi o coronita de flori dupa bunul plac si infasoara-o in jurul capului, prinzand capetele tot cu ace pentru a da o nota trendy intregii coafuri.

   Eleganta de August 

 

   "Asta capteaza cel mau bine spiritul relaxat al verii. Este o coafura naturala si, cu toate acestea, destul de formala pentru o zi de nunta"

   Cum s-o obtii: Trebuie sa-ti faci o coada de cal lejera. Imparte apoi coada in doua de la baza, trage lungimea lui spre cap si baga-l inauntru in deschizatura pe care ai creat-o la baza. Rasuceste varfurile si asigura coafura cu agrafe subtile. Permite firelor rebele sa iasa pe ici, pe colo, adaugand astfel textura look-ului tau.

Newsletter