Home Mireasa Accesorii Mireasa Incaltaminte de mireasa: 20 de modele elegante

Incaltaminte de mireasa: 20 de modele elegante

Incaltaminte de mireasa: 20 de modele elegante
Corina Lesan
Marţi, 26.03.2013

Atunci cand iti pregatesti tinuta de mireasa, nimic nu trebuie trecut cu vederea. Rochia este piesa centrala si e firesc sa fie asa. Isi va pierde insa din efectul fermecator daca, de sub ea se va ivi o pereche de pantofi de mireasa nepotriviti ca stil sau calitate. Aura de poveste este intregita de pantofii pe care ii vei alege si ii vei purta cu eleganta, stil si distinctie. Alegerea lor este si partea in care Karena iti da o mana de ajutor prin cele 20 modele de incaltaminte de mireasa propuse de designeri consacrati in lumea creatorilor de pantofi.

 In anul 2013 designerii dau pantofilor de mireasa forme si decupaje inedite, lucrate cu materiale si decoratiuni pretioase. Modelele de incaltaminte de mireasa, propuse pe catwalk, devin optiuni la fel de importante ca si rochia de mireasa. Indiferent de modelul de pantofi pe care il vei alege, vei tine cont de imbinarea pantofilor cu stilul rochiei si, nu in ultimul rand, de confortul pe care il pot asigura pe parcursul zilei de nunta.

Incaltaminte de mireasa peep toe (cu varful deschis)

 Sunt modele confortabile lasand liber varful piciorului. Sunt lucrati din materiale pretioase (dantela, satinul, sifonul) ceea iti permite asortarea cu materialul rochiei. Incrustatiile de pietre pot fi, de asemenea, in acord cu decoratiunile rochiei sau, din contra, pot deveni detalii incitante pentru o tinuta simpla, fara aplicatii. Iata cateva modele ale unor mari creatori din care te poti inspira in alegerea pantofilor care te vor defini si iti vor intregi imaginea de vis in ziua nuntii.

Jimmy Choe - 5099 lei
Joan & David - 804 lei
 Nina - 365 lei
Betsey Johnson - 548 lei

 

Incaltaminte de mireasa tip bootsie


Aceste modele de pantofi de mireasa au o calitate pe care tocmai stilul lor "cizmulita" le-o confera: "imbraca" piciorul ca o manusa, cu arhitecturi nonconformiste. Este adecvat unei rochii cu o croiala simpla, cu broderii, dantele sau pietre ce se regasesc si pe pantofi dar, atentie, nu in exces.
Sergio Rossi, Model Marmaid - 6536 lei
René Caovilla - 4625 lei
Oscar de la Renta, Model Gladia - 3323 lei
Alejandro Ingelmo, Odysey - 6016 lei

 

Incaltaminte de mireasa in stil clasic-modern

Exista modele care nu vor fi niciodata demodate pentru simpul fapt ca rafinamentul nu va muri niciodata. Rafinamentul liniei retro se combina cu liniile moderne ale tocului, platformei sau incisivitatea decoratiunilor, creand o combinatie care te va duce cu siguranta la succes. Forma simpla dar incantatoare, materialele de calitate si delicatetea detaliilor sunt perfecte pentru o mireasa ce se doreste a fi diafana si high class. Pe partea frontala au decoratiuni inedite: brose din cristale, fundite alambicate, fulgi de lebada ori combinatii de perle, dantela si puf.

Betsey Johnson - 621 lei  Paris Hilton, Model Senorita - 340 lei
Badgley Mischka - 895 lei
Manolo Blahnik - 3530 lei

 

Incaltaminte de mireasa extravaganta

Creatori renumiti au decis sa elimine bariera dintre haute couture si pret a porter. Acum ai la dispozitie nu doar modelele "cuminti" de pantofi ci si pe acelea pe care pana de curand le vedeam doar in colectiile avangardiste, excentrice. Nota de extravaganta este data de designul avangardist si de jocul arhitectural al decoratiunilor. Sunt minunati daca vei adopta un stil extravagant si in ceea ce priveste rochia, cu grija ca linia pantofilor sa fie in linia rochiei, iar decoratiunile sa fie in acelasi ton.
Benjamin Adams, model Rihanna - 1200 lei
 Lauren Jones, Model Angel - 340 lei
Brianna Leigh, Model Foxy - 1025 lei
Benjamin Adams, Model Madrid - 1199 lei
Nina_model Bryyce - 664 lei
Sergio Rossi - 3695 lei


Pentru o zi minunata cum este cea a nuntii, nimic nu este prea mult, prea greu. Incaltamintea de mireasa, desi in mare parte acoperita de rochie, este un accesoriu care iti va pune in valoare intreaga tinuta.


Newsletter