Home Mireasa Accesorii Mireasa Accesorii mirese: voaluri, tiare, coliere si cercei la preturi accesibile

Accesorii mirese: voaluri, tiare, coliere si cercei la preturi accesibile

Accesorii mirese:  voaluri, tiare, coliere si cercei la preturi accesibile
Oana Vatra
Joi, 09.05.2013
    Capitolul „accesorii pentru mirese" este unul de importanta majora in lantul pregatirilor pentru nunta. Daca ti-ai ales rochia de mireasa, atunci trebuie neaparat sa cauti accesorii de mirese care sa se potriveasca. Karena a cautat pentru tine preturile accesoriilor de mirese si a selectat voaluri, tiare, coliere si cercei la preturi accesibile.
    Preturile accesoriilor de mirese reprezinta un aspect important atunci cand faci alegerea care iti va completa tinuta cu stralucire si eleganta. Fie ca vorbim despre preturi la voaluri de mireasa, preturi tiare de mireasa sau preturi coliere si cercei, toate acestea sunt bine de luat in seama atunci cand vrei sa arati bine cu bani putini. Din fericire, ai de ales dintre numeroase accesorii de mirese superbe la preturi accesibile, care sa-ti ofere o imagine de printesa intr-o zi atat de speciala.
 

Accesorii mirese: preturi voaluri de mireasa

    Voalul este principalul accesoriu care nu trebuie uitat de nicio mireasa. In functie de lungimea si de croiala rochiei, voalul potrivit poate fi lung, mediu sau scurt, in concordanta cu stilul rochiei. Daca ne indreptam atentia catre preturi la voaluri de mireasa, observam ca acestea variaza in functie de designer, de model si de material. Dintre toate acestea, am selectat cateva preturi la voaluri de mireasa accesibile, care sa corespunda unui buget redus. Acestea nu doar ca sunt ieftine, ci sunt si frumoase, delicate si pot fi asortate cu mai multe tipuri de rochii.
 
   
      Alice Design, AD Clasic - 170 lei        Alice Design, AD Mirage - 200 lei
   
      Alice Design, AD Amore - 250 lei          Alice Design, AD Sweet -350 lei
   
      Alice Design, AD Silk - 350 lei
             Princess Brides - 250 lei
   
           Princess Brides - 300 lei
              Princess Brides - 350 lei

 

Accesorii mirese: preturi tiare de mireasa

    Tiara este un accesoriu dorit de multe mirese care vor sa aiba un look de printesa in ziua cea mare. Completand intotdeauna rochia de mireasa si coafura cu un aer elegant, aceasta trebuie asortata cu rochia pentru a nu cadea in extrema cealalta si a transforma totul intr-un kitsch. Daca ai o rochie cu foarte multe broderii sau pietre aplicate, atunci este recomandat sa-ti alegi o tiara cat mai simpla, care sa scoata in evidenta bogatia rochiei. In schimb, daca rochia este foarte simpla, atunci iti poti permite sa porti o tiara mai voluminoasa sau cu mai multe pietre care sa ofere stralucire intregii tinute.

Cand vine vorba despre preturi la tiare de mireasa, nu putem spune ca acestea sunt foarte mici. Imaginea de printesa costa, iar preturile variaza in functie de model si de materialele folosite pentru a definitiva o adevarata opera de arta. Cu toate acestea, am selectat cateva modele de tiare la preturi accesibile, din care poti alege ce model se potriveste cel mai bine rochiei tale.
 
                           Tria Alfa: diadema argintata cu perle - 109,99 lei
 
                         Tria Alfa: diadema argintata cu perle - 119,99 lei
 
                      Celebration: diadema cu perle si cristale - 120 lei
 
                          Tria Alfa: diadema argintata cu perle - 168,99 lei
 
                  Celebratio: diadema cu perle mici si cristale - 170 lei
 
                                Celebration: diadema cu cristale - 199 lei
 
                                 Celebration: diadema cu  cristale - 210 lei

 

Accesorii mirese: preturi coliere si cercei

    Preturi coliere de mireasa, preturi cercei de mireasa, preturi, preturi si iar preturi... Stim ca eforturile de a arata impecabil in ziua nuntii implica multe cheltuieli si ideal ar fi sa gasesti bijuteriile perfecte la preturi accesibile. Poti opta catre coliere delicate cu perle sau cu pietre pretioase, asortate cu cercei din acelasi material sau poti alege din start seturi de bijuterii pentru a scapa de grija asortarii pieselor diferite. Astfel nu trebuie sa-ti mai faci probleme nici pentru preturi la cercei de mireasa, preturi coliere de mireasa sau bratari, ci impusti doi iepuri dintr-o lovitura, sau chiar trei-patru in unele cazuri. Mai jos avem cateva sugestii de bijuterii de la furnizorii nostri care sa se incadreze intr-un buget redus.

 
     Tria Alfa: Cercei argintati cu perla Made with Swarovski Elements - 61,49 lei
 
    Tria Alfa: Set bijuterii argintat cu perle Made with Swarovski Elements - 70,98 lei                                      (cercei 37,99 lei + colier 32,99 lei)
 
                             Tria Alfa: Set bijuterii aurit cu perle - 61,49 lei
 

       Tria Alfa: Set bijuterii aurit cu perle Made with Swarovski Elements - 132,98 lei                                           (cercei 43,99 lei + colier 88,99 lei)

 
   Tria Alfa: Set bijuterii argintat cu perle made with Swarovski Elements - 153,97 lei                          (inel 37,99 lei + cercei 69,99 lei + pandantiv 45,99 lei)
 
     Tria Alfa: Set bijuterii argintat cu perle Made with Crystallized Swarovski Elements                     159,47 lei (inel 37,99 lei + cercei 61,49 lei + colier 59,99 lei)
 
         Tria Alfa: Set argintat cu perle made with Swarovski Elements - 157,97 lei                                  (cercei 32,99 lei + bratara 39,99 lei + colier 84,99 lei)

 

    Am vazut impreuna ca preturile accesoriilor de mirese variaza in functie de mai multi factori, insa poti face alegerea perfecta dintre accesorii de mirese la preturi accesibile. Ai de ales dintre nenumarate modele superbe de voaluri de mireasa, tiare si seturi de bijuterii, care sa ofere tinutei tale stralucirea de care are nevoie pentru a fi perfecta. Preturile accesoriilor de mireasa se pot incadra si in bugetul tau si poti arata minunat in ziua cea mare fara prea multe cheltuieli inutile.


                          Tu ce accesorii vei purta in ziua nuntii?

Newsletter