Home Mire Costume Mire Narman aduce stilul de care are nevoie un mire elegant

Narman aduce stilul de care are nevoie un mire elegant

Narman aduce stilul de care are nevoie un mire elegant
Raluca Cristea
Vineri, 02.03.2012
Eleganta, bunul gust si aprecierea adusa propriului aspect prin hainele purtate sunt pentru creatiile Narman devize de la care nu se abat niciodata. Hainele si accesoriile de mai jos, doar cateva exemple din creatiile Narman, vin sa intareasca devizele acestui renumit brand dedicat barbatilor.

Vestimentatia de mire 2012 - tendinta stilului NARMAN!

Stilul Italian, sinonim brandului Narman, inseamna nu doar o certitudine ci si un stil vestimentar care atrage si incanta, indiferent de tendintele care vin si pleaca. Acest lucru este posibil pentru ca stilul Narman este unul care nu se demodeaza si care este indicat oricarui mire adept al stilului elegant, fin, studiat. Pentru ca totul sa fie posibil, Narman nu doar respecta tendinte ale modei, ci aduce confort, eleganta, apreciere, materiale de calitate si confectionarea atenta a unor articole vestimentare si accesorii pe gustul chiar si celor mai pretentiosi barbati.

Daca vrei sa fii un barbat elegant, in orice ocazie speciala din viata ta, te poti baza pe experienta de peste 10 ani a brandului Narman in confectionarea hainelor exclusiv pentru barbati, dar pe placul tuturor femeilor!


 

Confortul personal, accesorizat la cureaua NARMAN

Unele dintre accesoriile Narman care fac diferenta raman, fara indoiala, curelele - lejere, rafinate, in pas cu moda. Confectionate din piele de vitel lacuita sau mata, curelele Narman sunt disponibile in diferite variante de model si culoare, pentru ca posesorul sa le poata asorta tinutei sale dupa cum ii place. Pentru ca stilul Italian constituie principala caracteristica a curelelor Narman, acestea beneficiaza de o atenta alegere a culorilor si combinatiilor de culori, pornind de la alb si continuand cu bej, gri, bleumarin, maron sau negru.

Curelele pot fi modificate/ajustate astfel incat sa se potriveasca oricarei marimi.Stil Italian din crestet până în vârful pantofului

Pantofii Narman eclipseaza orice alta aparitie masculina prin luciul lor inconfundabil, prin eleganta si atentie la detalii. Din piele de vitel lacuita sau piele intoarsa, cu talpa de calitate si varful alungit si rotunjit, pantofii Narman ofera stabilitate prin confectionarea ergonomica, dar si prestanta.

Formele si geometria desenelor sunt imbracate in culori si combinatii de culori, bineinteles, elegante - alb si negru, negru, maron. Tendinta stilului Italian este de a evidentia bombeul pantofilor, imbracandu-l intr-un model atent desenat din cusatura, sau, pur si simplu, de a ddelimita circular varful acestora, asemeni unei bolte. Iata cum Narman iti arata ce inseamna sa iti poti alege o pereche de pantofi exclusivista, cu personalitate.

Sfat Narman! Mirele elegant va asorta intotdeauna cureaua cu pantofii, in functie de culoare si desen, fara sa neglijeze in acelasi timp, restul vestimentatiei speciale.
  Magazin NARMAN
 - Cerimonia Uomo

Bucuresti, sector 1, bvd. Magheru 8-10                                            
Tel/Fax: 021 316 67 30 021 316 67 30                                   
E-mail:narmanstore@ginere.ro                  Site:www.ginere.ro                                                                                  
Facebook: Cerimonia Uomo 

Comenzi online cu livrare in 24 ore oriunde in Romania

          
Newsletter