Home Cuplu Psihologia cuplului Zodia care rupe casnicii: fereste-te de ea!

Zodia care rupe casnicii: fereste-te de ea!

Zodia care rupe casnicii: fereste-te de ea!
Sorina Corneanu
Joi, 24.02.2022

Te-ai casatorit, esti fericita si lumea nu ti s-a parut nicicand mai frumosa. Dar daca ti-am spune ca exista o nativa care poate sparge si cele mai sudate casnicii? Afla despre cine e vorba din randurile de mai jos!

 

Scorpionul este semnul zodiacal care nu ar trebui luat in gluma. Chiar daca obisnuieste sa spuna o multime de lucruri serioase pe un ton amuzant, niciodata nu poti fi sigura daca glumeste sau...daca in toate povestea se ascunde un sambure de adevar. Neinteresati de laturile prea profunde ale vietii, acesti nativi se vor abate de la aspectele esentiale ale unei relatii si vor discuta in afara cuplului o multime de probleme intime.Scorpionul va dori sa stie totul despre tine si nu va fi multumit pana cand nu va descoperi cele mai adanci si mai intime slabiciuni ale tale. Va examina indeaproape potentialii prieteni si iubiti, iar prada va ajunge foarte repede in ghearele sale. In plus, curiozitatea unui Scorpion este incomensurabil, ceea ce poate reprezenta motivul infidelitatii in cuplu, dar il poate face, de asemenea, un pericol real si pentru cuplurile...stabile. Practic, Scorpionul este zodia care rupe casnicii, si o face constient, cu placere, deci...fereste-te de ea!

Scorpionul iubeste competitia in dragoste, adora sa flirteze, sa isi confirme capacitatile de cucerire si, bineinteles, sa testeze limitele celorlalti. N-ar trebui sa fii surprinsa daca o femeie Scorpion va flirta in prezenta ta cu partenerul tau, nici daca ii va face complimente si propuneri de nerefuzat. Pentru un Scorpion conteaza mai putin mijloacele prin care obtine ceea ce isi doreste...si mai mult scopul: acela de a-si demonstra ca poate cuceri oricand, pe oricine, dar si de a le demonstra celorlalti ca fidelitatea exista numai in filme. Asadar, fereste-te de o astfel de zodie! Dincolo de superficialitatea cu care priveste dragostea si relatiile, placerea cuceririi se opreste imediat dupa ce si-a obtinut prada. Ceea ce a obtinut deja nu prea mai este interesant, deci va trece la o noua cucerire.

In cazul Scorpionului, indiferent daca e vorba de o femeie sau de un barbat, placerea insinuarii in relatiile celorlalti este una enorma. Nu iti imagina ca vei fi tu persoana care va schimba un Scorpion, iti pierzi timpul! In cele din urma, Scorpionii raman experti ai artei manipularii...si cam atat!

Nici macar prieteniile durabile nu vor reusi sa tina un Scorpion departe de placerea flirtului, chiar daca asta va afecta viata unui cuplu. Scorpionul va incerca indelung sa obtina un raspuns la flirtul sau, sa isi hraneasca orgoliul cu micile lui cuceriri si, evident, sa mai bifeze un trofeu pe lista reusitelor. Oricat de stabila ar fi relatia ta, Scorpionul va gasi metodele potrivite sa iti demonstreze ca lucrurile nu stau chiar asa cum crezi tu si sa te faca sa te simti slab si vulnerabil. O intalnire cu un Scorpion te poate lasa cu o multime de intrebari, nelamuriri si o stare profunda de confuzie cu privire la ceea ce se intampla, de fapt, in relatia ta. Inainte de a te afla la aceeasi masa cu acest semn zodiacal, indiferent care sunt credintele tale despre relatii si dragoste, pregateste-te sa fii surprinsa, sa iti privesti partenerul cu alti ochi si, eventual, porneste cu forte solide de a-i infrunta superficialitatea si a-ti pastra casnicia „intacta". Daca reusesti sa fii mai puternica si mai convingatoare decat un Scorpion, ai toate sansele sa-l determini sa bata in retragere. Insa, la cel mai mic semn de slabiciune, te va bate cu argumentele tale!

 

Newsletter