Home Cuplu Psihologia cuplului Semne clare ca sunteti suflete pereche

Semne clare ca sunteti suflete pereche

Semne clare ca sunteti suflete pereche
Ioana Marinescu
Miercuri, 30.03.2022

Sufletul pereche reprezinta ideea de dragoste absoluta, iar persoanele spirituale spun ca atunci cand il intalnesti, stii pur si simplu. Lucrurile nu sunt, insa, atat de simple, iar singuratatea te poate face sa te indragostesti de persoana nepotrivita.

 

Cum nu este un suflet pereche

In incercarea de a avea pe cineva aproape, poti confunda sufletul pereche cu orice trecator prin viata ta. Pentru a nu cadea prada emotiilor tale, trebuie sa tii cont de cateva lucruri.

In primul rand, un suflet pereche nu apare ca sa bifeze calitatile pe care le-ai strans tu pe o lista, pana sa il intalnesti. La fel de important este sa nu te uiti doar la aspectul fizic al unei persoane, la banii si cariera sa, pentru ca risti sa pierzi din vedere oameni importanti.

In al doilea rand, nu vei simti doar o atractie fizica fata de sufletul pereche. Orice relatie incepe cu o scanteie care se aprinde intre doi oameni, asa ca nu te lasa pacalit. Nu orice pasiune trebuie sa devina o mare dragoste. Cand iti vei cunoaste sufletul pereche, vei simti nevoia unei conexiuni mai psihice, nu doar fizice.

Relatiile au nevoie de timp, pentru a creste, iar iubirea nu apare peste noapte. Increderea se formeaza treptat, iar persoana care intra in viata ta vine cu propriul bagaj, asa ca nu va fi un drum fara obstacole. Cand il ai alaturi, insa, pe sufletul tau pereche, orice problema este mai usor de depasit.

Poate cel mai important lucru de care trebuie sa tii cont este faptul ca intr-o relatie cu sufletul pereche nu te vei simti criticata. O astfel de persoana intelege bine fiecare parte a ta si o accepta, asa ca daca iti este greu sa comunici cu partenerul tau, s-ar putea sa fii in relatia nepotrivita.

Ce este un suflet pereche

Sufletul pereche este usor de recunoscut, daca esti atenta. Va fi o persoana care te va intelege, fara sa faca prea mult efort pentru asta. Oamenii au tendinta de a complica relatiile, mai ales cand sunt in cele nepotrivite. Cand esti cu o persoana necompatibila, te simti nesigura si neincrezatoare in celalti.

Cand te indragostesti de sufletul pereche, te simti diferit. Exista o conexiune care pur si simplu te lumineaza, de cate ori apare.

Comunicarea dintre tine si sufletul pereche decurge fara probleme. Daca iti este usor sa discuti cu partenerul tau, atunci esti o norocoasa, pentru ca ai gasit persoana potrivita.

Un suflet pereche este si un prieten foarte bun. Cand esti intr-o relatie, ar trebui sa radeti foarte mult si sa va simtiti bine impreuna.

Printre discutiile voastre, se numara si planurile de viitor. Un barbat care isi impartaseste visurile lui cu tine si te vede in planurile sale te vrea aproape pe termen lung si ar putea fi chiar sufletul tau pereche.

O astfel de jumatate te complimenteaza constant si te face sa te simti bine in pielea ta. In plus, alaturi de ea nu trebuie sa fii atenta la fiecare cuvant pe care il spui si nu trebuie sa ai prea multe filtre. Jumatatea ta perfecta nu va suspecta niciodata ca in spatele cuvintelor tale se afla o intentie rautacioasa si nu se va simti atacata. Daca, totusi, vei spune ceva gresit, iti va spune direct.

Cand ti-ai gasit sufletul pereche, nu te mai simti nicidoata singur, chiar daca el nu este langa tine. Stii ca ai pe cineva care iti asculta problemele si care vrea sa te faca sa te simti apreciata in fiecare zi.

Intr-o astfel de relatie, nu te simti niciodata amenintata si nu simti nevoia sa ii iei independenta celuilalt. Nu cauti sa il indepartezi de prieteni, ci pur si simplu va bucurati de libertatea voastra impreuna.

Odata ce iti vei gasi sufletul pereche, vei vedea clar diferentele dintre relatia actuala si cele anterioare. Totul va merge acum mult mai simplu si te vei simti, pur si simplu, fericita.

Newsletter