Home Cuplu Psihologia cuplului Semne ca ai gasit un barbat bun

Semne ca ai gasit un barbat bun

Semne ca ai gasit un barbat bun
Ioana Marinescu
Miercuri, 30.11.2022

Cand te indragostesti, nu mai esti obiectiv si deseori ajungi sa ignori defecte care pot cauza probleme reale in relatie. Fii, insa, atenta la aceste lucruri. Daca le observi la iubitul tau, inseamna ca ai gasit un barbat bun.

 

1. Nu te lasa niciodata sa te indoiesti de ce simte pentru tine

Multe persoane spun, cand sunt intr-o relatie, ca jumatatea lor nu ii iubeste destul. Daca simti la fel, analizeaza bine motivele pentru care ai ajuns in acest punct si asigura-te ca nu exagerezi. Este important sa stii, insa, ca intr-o relatie sanatoasa, indoiala nu ar trebui sa existe, iar un barbat care te iubeste se asigura ca nu ajungi in acel punct.

2. Este un om bun

Un semn important ca iubitul tau este un om bun este bunatatea fata de ceilalti. O persoana care are compansiune este intelegatoare si stie cum sa prioritizeze si nevoile celorlalti. Ai mare grija, insa, pentru ca prietenos nu este acelasi lucru cu bun. Generozitatea si integritatea sunt calitati pe care trebuie sa le cauti.

3. Este fanul tau numarul unu

Un barbat bun va avea o influenta pozitiva asupra ta si te va sustine in tot ce iti vei propune. Te va motiva si te va impinge sa iti atingi toate obiectivele. Chiar si daca visurile tale par nerealiste, nu iti va spune asta, ci te va ajuta sa ramai optimista si te va incuraja, atunci cand vei simti nevoia sa renunti.

4. Cauta sa aveti o conexiune emotionala

Un barbat bun va dori o conexiune reala cu tine si iti vei da seama de asta daca iti va adresa intrebari despre viitorul tau si planurile pe care le ai. In plus, va dori sa discute mai mult cu tine, sa te cunoasca, iti va impartasi trairile si emotiile lui si va dori mai mult decat intimitate fizica.

5. Lupta sa iti castige increderea

Un barbat bun va face orice pentru ca tu sa te simti confortabil in preajma lui si sa ai incredere in relatia voastra. Pana la urma, stie si el ca fara incredere nu exista dragoste si respect adevarate. Iar increderea nu vine peste noapte, ci se cladeste in timp.

6. Te face sa te simti mereu frumoasa

Daca esti cu un iubit bun, va avea grija sa te faca sa te simti frumoasa mereu, chiar si atunci cand ai o zi in care nu te simti in apele tale. Nu este vorba despre cuvintele pe care le va spune neaparat, ci despre gesturile pe care le va face si despre sprijinul pe care ti-l va oferi.

7. Face mici gesturi pentru tine

Ai nevoie de pastile in toiul noptii sau trebuie sa faci cumparaturi si nu esti in cea mai buna forma? Iubitul tau va face asta pentru tine fara sa ii spui. Nu din obligatie sau din simtul datoriei, ci pentru ca vrea sa profite de momentele in care iti poate arata ca te iubeste.

8. Nu depaseste niciodata limita

Este normal sa nu fiti mereu de acord intr-o discutie, dar lucrurile nu trebuie sa devina personale si nu trebuie sa se ajunga la insulte. Un barbat bun ramane calm in orice situatie si se concentreaza pe dezbaterea voastra.

Newsletter