Home Cuplu Psihologia cuplului Pshihoterapeutul Daniel Ivan va poate salva relatia de cuplu

Pshihoterapeutul Daniel Ivan va poate salva relatia de cuplu

Pshihoterapeutul Daniel Ivan va poate salva relatia de cuplu
Ioana Marinescu
Vineri, 17.09.2021

Relatiile pe care le avem cu ceilalti pot deveni uneori tumultuoase. Deseori se intampla in relatiile de cuplu sau in casnicii, iar dupa ani de zile de iubire brusc parca totul scartaie, ambii parteneri sunt frustrati, irascibil si nu mai sunt pe aceeasi lungime de unda in nimic.

Asta poate fi din cauza faptului ca nu s-au luat in considerare in timp util nevoile celuilalt si se agraveaza situatia de fiecare data cand trebuie spuse in mod repetat si tot nu sunt indeplinite. Ori poate oamenii ce au pornit odata pe acelasi drum, au ajuns intr-un moment al vietii in care fiecare evolueaza diferit si li s-au schimbat interesele, prioritatile, ori unul stagneaza si celalalt nu mai poate duce greul relatiei. Multe dintre aceste probleme pot fi rezolvate daca ar exista o comunicare eficienta, dar si intelegere a ceea ce se comunica.

Din pacate in Romania terapia de cuplu este cautata numai in ultimul moment, cand paguba e deja prea mare si arareori se mai poate salva ceva. Psihoterapia ar trebuie sa fie ceva normal in rutina noastra, sa mearga toata lumea, indiferent daca exista traume sau nu. Cu ajutorul terapeutului te dezvolti personal pe toate planurile si poti ajunge mai rapid la maximul potentialului tau. Daca simti ca relatia din care faci parte e pe butuci de o vreme, psihoterapeutul Daniel Ivan va poate ajuta pe ambii sa ajungeti la radacina problemelor si sa taiati ce va dauneaza, ca mai apoi relatia sa infloreasca din nou, chiar mai sanatoasa ca inainte.

Terapia de cuplu si familie - la cabinet sau in mediul online

sedintele de terapie de cuplu oferite de Daniel Ivan va vor ajuta sa treceti peste impasul in care va aflati ca parteneri. in urma acestora veti dobandi o perspectiva noua asupra relatiei, dar si asupra partenerului si veti afla metode alternative prin care puteti rezolva eficient problemele de cuplu. Veti ajunge sa constientizati mai bine propriile defecte, propriile vulnerabilitati, iar unde era inchidere interioara acum relatia se va deschide mai mult ca oricand. Va veti cunoaste mult mai bine, comunicarea va ajunge la un nivel la care nu credeati ca este posibil, veti invata cum sa verbalizati corect, cu calm, orice va deranjeaza, pentru ca amandoi sa gasiti o solutie. Lucrurile imbuteliate inauntru si agitate pana in punctul in care explodeaza n-au ajutat vreodata o relatie.

Acest psiholog Bucuresti va ofera posibilitatea de a veni la cabinetul sau, insa puteti opta si pentru sedintele de psihoterapie online. Lipsa timpului ne-a acaparat pe toti si este un alt motiv pentru care relatiile esueaza, partenerii simtindu-se neglijati. Deci, daca programele voastre sunt prea incarcate ca sa mai mergeti si cu masina prin traficul Bucurestiului pana la cabinet, puteti mai bine sa faceti sedintele online. De asemenea, Daniel Ivan ii asteapta si pe cei din restul tarii sau chiar din afara ei cu aceste sedinte online ce le vor schimba viata in bine.

Ce trebuie sa stii despre psihoterapeutul Daniel Ivan

Acesta este un psiholog autonom cu o experienta de peste 7 ani. Acesta isi asteapta clientii intr-un mediu prietenos si confortabil, unde vor putea avea toata increderea sa se deschida. Acesta isi asculta clientii fara idei preconcepute, le ofera prilejul de a se exprima liber, le ofera sustinere completa pe tot parcursul sedintelor, ii pregateste pentru a se descurca in viitor si fara ajutorul sau, ii ajuta sa se dezvolte personal si sa-si creasca stima de sine.

Indiferent de problemele cu care te confrunti in viata, in psihoterapeutul Daniel Ivan vei regasi un confident, ce te va ajuta sa treci cu brio peste ele si sa traiesti o viata cat mai armonioasa, pasnica si sa ai relatii cat mai frumoase cu oamenii din viata ta.

Pentru a afla mai multe despre acesta si despre tipurile de terapii oferite, acceseazadanielivan.ro .

Contact:

contact@danielivan.ro
Telefon: 0761.600.020

Newsletter