Home Cuplu Psihologia cuplului Ce secrete ascund barbatii in relatii in functie de zodie

Ce secrete ascund barbatii in relatii in functie de zodie

Ce secrete ascund barbatii in relatii in functie de zodie
Ioana Marinescu
Joi, 27.07.2023

Relatiile necesita multa munca si incredere, dar sunt unele lucruri pe care ar fi bine sa nu le afli niciodata despre partener. Afla ce secrete ascund barbatii in functie de zodie.

 

Zodiile de Pamant

Fecioara: deranjat de cele mai mici greselli

Barbatul Fecioara tinde sa puna presiune pe ceilalti si poate deveni foarte frustrat, atunci cand nu faci ce crede el ca ar trebui. Nu este tolerant si singurul motiv pentru care nu iti spune direct ce gandeste este ca nu vrea sa te sperie. Odata ce va fi sigur pe relatia voastra, s-ar putea sa nu iti placa ce vei descoperi..

Capricorn: speriat ca relatia va sta in calea obiectivelor sale

Capricornul lupta cu ideea de echilibru in viata. Desi doreste sa aiba relatii, este constient de faptul ca acestea reprezinta un angajament pe termen lung si nu vrea sa fie abatut de la alte obiective pe care si le-a stabilit. Aceasta situatie poate deveni dificila pentru el, deoarece intrarea intr-o relatie necesita timp si atentie, iar acest lucru poate sa ii incetineasca evolutia profesionala.

Taur: ii este teama de schimbare

Barbatul Taur este cunoscut pentru atasamentul sau pentru confort si stabilitate. Acesta este un semn de pamant, ceea ce inseamna ca are tendinta de a fi rezistent la schimbare. In relatii, acest lucru poate insemna ca se teme de orice lucru care ar putea perturba rutina sau stabilitatea pe care o are impreuna cu tine. Poate sa tina in secret aceasta teama, deoarece nu vrea sa para rigid sau inflexibil.

Zodiile de Aer

Gemeni: ii va fi mereu dor de momentele in care era singur

Barbatul Gemeni este foarte independent, asa ca poate simti un anumit dor de vremea cand era singur si putea flirta fara constrangeri. Poate fi dificil pentru el sa accepte ideea de a se angaja intr-o relatie si s-ar putea sa nu fie niciodata pregatit pentru asta.

Balanta: ii pasa de ce crede lumea

Barbatul Balanta pune mare pret pe aparente si vrea sa le arate celorlalti ca aveti relatia perfecta. Pentru asta, se va abtine deseori de la a spune ce crede cu adevarat si iti va face pe plac, numai ca sa nu provoace o scena. Cu un astfel de comportament nu poti crede ca te asteapta o relatie autentica.

Varsator: nu ii plac victimele

Barbatul Varsator este obisnuit cu independenta si poate ave dificultati in a gestiona emotiile partenerei. Nu este foarte sentimental si nu ii place sa fie umarul pe care sa se planga.

Zodiile de Apa

Rac: ii este teama sa nu fie folosit

Barbatul Rac este sensibil si emotional, dar uneori ii este teama de aceasta atitudine. Va incerca deseori sa para mai puternic decat este de fapt, pentru ca ii este teama sa nu fie luat in ras si folosit.

Scorpion: crede ca emotiile sale nu sunt apreciate

Barbatul Scorpion este foarte emotional, dar simte deseori ca partenera sa nu il vede cu adevarat. De teama ca s-ar putea sa nu fie inteles, ajunge sa para mult mai rece si mai detasat decat este de fapt.

Pesti: nu vrea sa te plictisesti de el

Barbatul Pesti poate fi deseori nesigur si simte ca in orice moment poate sa te piarda. Daca vrei sa il tii aproape, arata-i ca il iubesti si ca nu are niciun motiv de teama.

Zodiile de Foc

Berbec: vrea sa tina pasul cu tine

Barbatul Berbec este competitiv si oricat de mult te-ar iubi, tot va dori sa nu fii mai buna ca el. Teama aceasta il poate face sa ia decizii gresite si deseori puteti ajunge la despartire din cauza lui.

Leu: ii este teama sa nu fie inselat

Leul este foarte loial, in ciuda aparentelor, si asteapta acelasi lucru de la partenera sa. Desi parte increzator in propriile forte, va sta mereu cu teama ca il vei insela.

 

Sagetator: nu vrea sa isi ia angajament

Barbatul Sagetator vrea sa traiasca diverse aventuri si sa exploreze lumea, asa ca nu va fi niciodata gata sa isi ia un angajament pe termen lung.

Indiferent de zodia partenerului tau, este important sa comunici deschis si sincer cu el. Desi astrologia poate oferi o perspectiva interesanta, nu uita ca fiecare persoana este unica si nu trebuie sa te bazezi doar pe stele pentru a o intelege.

Newsletter