Home Cuplu Psihologia cuplului Ce cauta barbatii la o femeie, in functie de zodie

Ce cauta barbatii la o femeie, in functie de zodie

Ce cauta barbatii la o femeie, in functie de zodie
Ioana Marinescu
Marţi, 28.02.2023

Sunt multi factori care influenteaza preferintele barbatilor, atunci cand vine vorba despre partenera ideala, dar te poti baza si pe astre sa afli detalii. Afla ce fel de femei isi doresc acestia in functie de zodie.

 

Berbec

Barbatul Berbec iubeste aventura si isi doreste o femeie care sa aiba aceeasi pasiune pentru viata. Daca vrei sa fii fericita alaturi de acest nativ, trebuie sa fii pregatita sa iti asumi riscuri si sa traiesti spontan.

Taur

Nativul Taur cauta stabilitatea, asa ca va cauta femei care pun pe primul loc viata de familie. Are, de asemenea, nevoie de loialitate si este extrem de important sa il faci sa aiba incredere in tine. Rafinamentul si bunul gust sunt, de asemenea, calitati pe care Taurul le apreciaza.

Gemeni

Nativul Gemeni este sociabil, asa ca vrea o partenera care comunica la fel de usor si care vrea sa se bucure de viata. Ii place, de asemenea, sa traiasca experiente noi, o seara linistita, la un film, nu se numara printre activitatile lui preferate.

Rac

Barbatul Rac este familist convins, asa ca vrea o partenera care sa ii ofere confort si siguranta. Apreciaza bunatatea la o femeie, pentru ca vrea sa stie ca ii vei fi alaturi si in cele mai grele momente.

Leu

Leul este puternic si foarte sigur pe el, uneori chiar arogant, asa ca isi doreste o femeie asemanatoare, pe care sa nu o poata manipula. Este important sa iti asumi deciziile pe care le ai si sa stii cum sa iti sustii punctul de vedere, daca vrei sa ii atragi atentia. In plus, acest nativ apreciaza umorul, poate chiar mai mult decat frumusetea.

Fecioara

Barbatul nascut in aceasta zodie cauta o femeie organizata, practica si care isi asuma responsabilitatea si pentru lucruri mai grele. Vrea pe cineva cu gandire analitica si foarte atenta la detalii, care poate fi un sprijin real in momente grele.

Balanta

Acest nativ are tone de farmec si poate cuceci orice femeie. Cauta, insa, persoane echilibrare, calme, care apreciaza arta si frumosul si care abordeaza viata printr-o perspectiva unica.

Scorpion

Nativul Scorpion este pasional si vrea acelasi lucru de la partenera. Este atras, de obicei, de femei puternice si misterioase, pe care nu le pot cuceri cu usurinta.

Sagetator

Barbatul Sagetator este aventuros si vrea o femeie care sa aiba o pasiune similara pentru calatorii si explorari. Daca esti independenta si increzatoare in fortele proprii, nu ai cum sa ii fii indiferenta.

Capricorn

Nativul Capricorn este ambitios si vrea sa obtina succesul in viata. Pune pret si pe dragoste, dar vrea o partenera care sa il sustina neconditionat.

Varsator

Barbatul Varsator este inventiv, iar de la partenera lui vreaa ceeasi creativitate si spontaneitate. Va fi cucerit pentru totdeauna de o femeie inovatoare, care isi urmeaza propriile pasiuni.

Pesti

Nativul Pesti este sensibil, asa ca de la partenera lui vrea intelegere in momentele in care este vulnerabila. Apreciaza, de asemenea, creativitatea si perspectiva unica asupra vietii.

Newsletter