Home Cuplu Dragoste si Sex E cod rosu de premii! Rich Girls Studios detine peste 6 trofee castigate vara aceasta

E cod rosu de premii! Rich Girls Studios detine peste 6 trofee castigate vara aceasta

E cod rosu de premii! Rich Girls Studios detine peste 6 trofee  castigate vara aceasta
Ana Munteanu
Vineri, 05.07.2019
Atunci cand jobul le devine pasiune, modelele de la Rich Girls Studios nu mai simt ca muncesc, iar de acest lucru ne conving cele nu mai putin de sase titluri obtinute vara aceasta in cadrul festivalurilor de profil Bucharest Summit 2019 si AW Awards 2019.

 

Un succes divizat in multiple merite, dar si o bucurie impartasita cu aceeasi intensitate.
In spatele povestii de succes se afla o armata de oameni uniti de performanta, valori si pasiune pentru ce inseamna videochatul in Romania si in lume. Intr-o piata aparent saturata, Rich Girls reuseste sa traseze noi standarde, ajungand la nivelul de Top Performance si un studio de referinta pentru tinerele interesate de angajari in videochat.
Rich Girls Studios, rasplatit cu 6 premii pentru performanta in videochat!
Liderul videochatului romanesc concureaza cu el insusi an de an, transmitand acest mindset intregii echipe. Studioul a reusit performanta de a castiga nu mai putin de sase titluri ravnite de competitori in cadrul unor festivaluri dedicate exclusiv industriei de videochat, festivaluri la care sunt alesi sa participe doar marii jucatori din industrie. Cap de lista a fost echipa Rich Girls, care a monopolizat scena la momentul inmanarii celor sase premii.Succese consecutive la AW Awards 2019

Studioul Rich Girls din Bucuresti a fost premiat vara aceasta cu trei dintre cele mai importante tilturi in cadrul AW Awards 2019, care s-a desfasurat in Romania, la Mamaia, respectiv: Best European Live Cam Studio, Best Studio Training Program, Best Glamour Live Cam Model

Modelele au fost "antrenate" pentru succes inca de anul trecut, fiind castigatoarele Premium Queen si Best Marketing Campaign in cadrul aceleiasi gale. Acelasi premiu pentru Best Studio Training Program a fost castigat de Rich Girls in cadrul galei AW Awards 2018. Deloc surprinzator, tinand cont de faptul ca studioul are la dispozitie cea mai buna echipa de training in videochat din Europa.
Premiul dedicat Centrului de Excelenta in Training Rich Girls intareste statutul de lider al studioului, numarul 1 in topul preferintelor tinerelor dornice sa inceapa o cariera in domeniu. An de an, trainerii se specializeaza prin cursuri organizate de partenerii de top ai studioului in locatii exclusiviste, unde au acces la cele mai performante instrumente de promovare si comunicare pentru a pregati noi generatii de modele de videochat.

Performance pe scena Bucharest Summit 2019

Echipa Rich Girls s-a aflat din nou in lumina reflectoarelor si pe scena Bucharest Summit 2019, festival sustinut in Capitala, acolo unde li s-au inmanat urmatoarele premii: Cam Studio of the year, Romanian Cam Studio of the year, Studio Cam model of the year.

In locatiile de lux ale studioului Rich Girls din Bucuresti sunt gazduite numeroasele premii castigate in cadrul festivalelor internationale, iar ultimele trei premii se numara printre cele mai pretioase dintre acestea, mai mult la figurat decat la propriu. Sunt dovezile incontestabile ca se poate face performanta in videochatul romanesc si vor exista intotdeauna studiouri de referinta, "trendsetteri" ai industriei cu castiguri de milioane de dolari la nivel mondial.
Succesele precedente ale modelelor si intregii echipe Rich au insemnat implicit si calatorii in Columbia, Praga si alte locatii in care au avut loc aceste evenimente, prilej numai bun ca modelele sa se rasfete cu sesiune de shopping in lanturile magazinelor de lux. Desi pana sa devina modele, majoritatea dintre acestea nu au calatorit niciodata cu avionul, acum au sansa sa calatoreasca gratuit in intreaga lume, la business class.
Dupa o vara in care a "plouat" cu premii si vacante de lux in destinatii exotice precum Bali si Mauritius, Rich Girls Studios va culege o recolta bogata toamna aceasta. Reprezentantii studioului au anuntat oficial participarea la gala YNOT AWARDS, care se va desfasura la Praga. In editia precedenta a festivalului, Rich Girls a fost recompensat cu premiile Best Live Cam Model si Best Cam Studio Overall, acesta din urma fiindu-i decernat si in 2017.

Newsletter