Home Cuplu Dragoste si Sex 5 motive care fac masturbarea mai buna decat sexul

5 motive care fac masturbarea mai buna decat sexul

5 motive care fac masturbarea mai buna decat sexul
Georgiana V Popa
Luni, 15.04.2019
Masturbarea nu reprezinta o activitate pe care sa o practici doar atunci cand un partener lipseste. Sunt mai multe motive pentru care merita sa incerci si atunci cand ai o relatie autosatisfacerea sexuala. Masturbarea este un mod foarte bun prin care iti poti cunoaste propriul corp si acesta este un mod bun prin care fiecare persoana sa stie ce o excita si ce nu.
Persoanele care inca nu s-au autodescoperit prin masturbare pot sa inceapa utilizand jucariile sexuale Crave Vesper si astfel vor descoperi noi senzatii intense. Autocunoasterea propriului corp este un mod bun de a asigura fericirea in cuplu. Sunt si momente in care masturbarea poate fi mult mai eficienta decat sexul.

Partenerul nu se simte bine

In momentul in care partenerul nu se simte foarte bine si este indispus, este posibil sa nu aiba chef de sex. Este normal ca din cand in cand unul dintre parteneri sau chiar amandoi sa nu aiba starea necesara pentru a face sex si in astfel de situatii cea mai buna este masturbarea.

Sex fara sunete

Faptul ca atunci cand te masturbezi lipsesc acele sunete interesante dar deranjante pentru cei din jur, fac ca dupa un moment de intimitate in propriul dormitor colegul de apartament sa nu te priveasca ciudat. Acelasi lucru este valabil si pentru vecini sau pentru parinti atunci cand locuiesti cu ei. Masturbarea se poate face pe silent ramanand la fel de excitanta sau chiar mai excitanta daca folosesti si jucarii.

cuplu

Fara prezervative

In momentul in care faci sex de cele mai multe ori ai nevoie de prezervative pentru protectie si cei mai multi barbati refuza sa le poarte sau le poarta insa spun ca le creeaza un disconfort si le diminueaza placerea. In momentul in care te masturbezi poti sa uiti de grija prezervativelor.

O buna ocazie de a experimenta

Poti experimenta utilizand mai multe tipuri de jucarii sexuale fara sa te gandesti la reactia pe care partenerul tau o va avea. In special pentru barbati ei sunt de obicei mult mai reticenti la jucarii si considera ca nu au nevoie de suplimente atata timp cat exista ei in camera. Jucariile sexuale insa nu au darul de a oferi exclusiv placere ci si de a satisface anumite curiozitati si de a oferi diversitate vietii sexuale. In cazul in care partenerul nu este foarte incantat de ideea de a folosi o jucarie sexuala o buna varianta prin care poti sa o incerci totusi este masturbarea.

Diminetile sunt comode si linistite

In momentul in care te masturbezi, disconfortul pe care il ai atunci cand descoperi ca ai facut sex cu persoana pe care ai cunoscut-o intr-un bar si despre care nu stii absolut nimic, dispare. Acest lucru nu poate fi decat imbucurator avand in vedere faptul ca de obicei dimineata vrei sa te relaxezi.
Acestea sunt cateva dintre motivele pentru care masturbarea poate fi mai buna decat sexul si se pune mare accent pe autocunoastere. Daca toate celelalte motive nu ti se par suficiente, autocunoasterea este cel mai bun mod prin care poti avea o viata de cuplu de calitate.

Acest articol este realizat de LoveIsland.ro

Newsletter