Home Concurs Concursuri Castiga o rochie de mireasa Marithe sau unul dintre cele doua coliere placate cu aur

Castiga o rochie de mireasa Marithe sau unul dintre cele doua coliere placate cu aur

Castiga o rochie de mireasa Marithe sau unul dintre cele doua coliere placate cu aur
Karena
De Karena
Joi, 07.02.2013

Karena.ro si Expo Ideal Mariaj te ajuta sa iti creezi nunta la care ai visat dintotdeauna! Participa la concurs si poti castiga o superba rochie de mireasa Marithe si unul dintre cele doua coliere placate cu aur de 18 K! Afla ce trebuie sa faci pentru a castiga!

Ce poti castiga?

O rochie de mireasa Marithe, in valoare de 700 euro.
Rochie Marithe
Unul dintre cele 2 coliere - placate cu aur de 18K, cu cristale Swarovski si/sau perle in valoare de 250 lei/bucata.
Colier

 

Ce trebuie sa faci?

1.       Intra in aplicatie si completeaza cu datele tale personale: https://www.facebook.com/Karena.ro/app_206181049524703

2.       Raspunde la o intrebare simpla.

3.       Invita prietenele tale in concurs (optional).

4.       Da like paginii de Facebook Expo Ideal Mariaj: http://www.facebook.com/idealmariaj.ro

 

Concursul se desfasoara in perioada 7-16 februarie 2013. Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti, cu ajutorul Random.org, in cadrul evenimentului Expo Ideal Mariaj, care va avea loc la Palatul Parlamentului, pe data de 17 februarie 2013. Castigatorii vor fi contactati prin mail sau telefon.

Despre Expo Ideal Mariaj

Un eveniment cu traditie, Expo Ideal Mariaj a fost suportul ideal pentru mii de perechi aflate in prag de casatorie, in cei sapte ani de cand este organizat de cea mai prestigioasa revista din Romania destinata mireselor, Ideal Mariaj.

Cea de-a opta editie este gata sa iti ofere acces in culisele sale intre 15 si 17 februarie 2013, la Palatul Parlamentului.

Alatura-te celor 20.000 de vizitatori si descopera ofertele celor mai importante nume din moda si frumusete!

Cum stim ca nunta presupune o planificare minutioasa, iti intampinam nevoile cu cele mai noi tendinte nu doar in moda pentru miri si mirese, ci si cu idei in alegerea restaurantului, aranjamentelor florale, fotografilor si muzicii pentru o zi asa cum ti-ai dorit-o.

In plus, organizatorii s-au gandit sa iti ofere o atmosfera placuta, asa ca ti-au pregatit evenimente pe toata durata desfasurii expozitiei: prezentari de moda, miniconcerte, demonstratii de dans, machiaj si coafura.

Pas cu pas, vom parcurge impreuna drumul de la idee la nunta propriu-zisa, pentru a organiza, in cateva ore, cel mai important eveniment din viata unui cuplu.

Contact: contact@idealmariaj.ro , http://www.idealmariaj.ro/expo/

Castigatori

Rochia de mireasa Marithe: Ruxandra Maria Chirca

Colier 1:  Alina Valentina

Colier 2: Macovei Nicoleta

Newsletter