Home Astrologie 8 zodii disperate să fie iubite

8 zodii disperate să fie iubite

8 zodii disperate să fie iubite
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Marţi, 16.04.2024

Există semne zodiacale care simt nevoia de afecțiune și de iubire mai mult decât alți nativi. Prin natura lor, zodiile cer, dar și oferă iubire și visează la o relație de vis, bazată pe pasiune, dragoste curată și sentimente împărtășite.

Nevoia de iubire există în sufletul fiecărui om. O mângâiere, o vorbă bună, un gest tandru sunt foarte importante pentru oricine, dar mai ales pentru 8 din cele 12 semne zodiacale. Conform specialiștilor și astrologilor, acești nativi simt o mai mare nevoie de a fi iubiți decât ceilalți, dar de multe ori nu recunosc că tânjesc după afecțiune și după înțelegere din partea persoanei iubite.

1. Scorpion

scorpion

Nativii Scorpion simt nevoia să fie iubiți, sunt foarte bine ancorați pe plan emoțional, știu ce-și doresc de la partenerul de cuplu și, fiind cel mai intens semn zodiacal la nivel emoțional, Scorpionul are nevoie de iubire mai mult decât oricine.

Fiind cunoscut pentru misticismul de care dă dovadă, Scorpionul tânjește după afecțiune, după înțelegere, dar mai ales după pasiune în intimitate. O trăsătură definitorie a Scorpionilor este dorința și pasiunea intensă și faptul că vor încerca întotdeauna să găsească pe cineva cu care se potrivească din punct de vedere al energiei, al ideilor, al dorințelor și care să le răspundă cu sentimente profunde.

2. Balanța

Guvernată de planeta Venus, Balanța adoră să fie iubită și copleșită cu gesturi tandre și cadouri. Energia planetei Venus determină acești nativi nehotărâți din fire, dar cu o mare dorință de armonie și echilibru să caute iubirea, indiferent că recunosc sau nu acest lucru. În plus, Balanța este un semn pentru care relațiile sunt foarte importante, nativii nu suportă să fie singuri și sunt veșnic îndrăgostiți sau în căutarea jumătății.

3. Leu

leu

Leii reprezentanță elementul foc, adoră să fie în centrul atenției și mai ales să știe că sunt centrul Universului persoanei iubite. Un Leu este cel mai fericit atunci când primește eficientă afecțiune și atenție din partea persoanei iubite și adesea, când relațiile se răcesc sau partenerul nu mai acordă suficient de mult atenție nativului Leu, destrămarea cuplului este iminentă pentru că dragostea contează mai mult decât orice.

4. Vărsător

Atipicul zodiacului, Vărsătorul poate părea distant, uneori rece, și poate da impresia că nu este îndrăgostit sau că nu iubește cu aceeași intensitate ca și partenerul său. De fapt, Vărsătorii simt nevoia de atenție și de a fi copleșiți cu afecțiuni. Vărsătorul este cunoscut ca fiind un semn ciudat și de aceea este posibil să încerce să stabilească o conexiune emoțională și intelectuală, să găsească pasiuni comune cu partenerul până să treacă la dragoste.

5. Fecioara

Perfecționiștii zodiacului, cei care au un program foarte riguros dar și nativii care își fac autocritica simt nevoia cel mai mult de dragoste. Cei născuți în zodia Fecioară pot părea armonioși, eficienți atât în afaceri, cât și pe plan personal, dar de fapt, fie că vor sau nu să recunoască, sunt în căutarea veșnică a unui partener stabil și de încredere. Pe lângă dragoste, Fecioarele caută stabilitate în relații.

6. Taur

Și Taurul tânjește după iubire și stabilitate în viața lui, după o familie cu copii, o relație în care să se simtă bine alături de partener. Taurul oferă dar și cere atenție, vrea să se bucure de devotamentul partenerului, dar și de nopți pasionale și de escapade și excursii de neuitat.

7. Capricorn

Capricornii nu sunt foarte romantici și nu excelează la capitolul emoții și exprimarea acestora, dar de fapt au o inimă foarte mare și simt nevoia să fie iubiți. Fiindcă muncesc foarte mult și încearcă să asigure stabilitatea partenerului de cuplu, Capricornii nu vor să fie nici lăudați, dar nici rănițim ci doar cer iubire și atenție.

Nativii abordează iubirea încet și cu multă precauție pentru că nu vor să fie răniți, dar au mare nevoie de dorință, de pasiune și de recunoaștere. Totodată, Capricornii sunt atrași de parteneri care sunt dispuși să muncească din greu pentru o viață materială solidă, având în vedere că nativii pot deveni dependenți de muncă.

8. Săgetător

sagetator

Aventurierul zodiacului, cel care se îndrăgostește foarte repede, reprezentant al elementului foc, săgetătorul este un semn mutabil, așadar nativii sunt schimbători, neliniștiți, trăiesc pentru aventură, distracție și pentru experiențe noi.

Orice angajament este greu pentru ei, de aceea, prin personalitățile lor strălucitoare, prin carisma lor, Săgetătorii cer iubire, un partener loial, dar dispus să plece în următoarea aventură împreună cu ei și cu care se potrivesc din punct de vedere intelectual foarte bine.

Fără doar și poate, aceste 8 semne zodiacale au nevoie de iubire, de înțelegere, de armonie în relații, iar nativii sunt dispuși, în același timp, să ofere tot ceea ce primesc.

Surse foto: pixabay.compixabay.compixabay.compixabay.com

Surse articol: yourtango.com

Newsletter