Home Astrologie 3 zodii protejate de Divinitate

3 zodii protejate de Divinitate

3 zodii protejate de Divinitate
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Marţi, 30.04.2024

Dintre cele 12 semne zodiacale, 3 se bucură de toată „atenția” și protecția astrelor și Divinității. Nativii se nasc sub o stea norocoasă, sunt protejați și chiar preveniți în situații de pericol și nu se tem niciodată de nimic, atâta timp cât simt prezența îngerului păzitor.

Îngerul păzitor este mereu alături de aceste trei semne zodiacale. Chiar și atunci când fac o prostie și își pun viața în pericol, acești nativi sunt protejați de Divinitate. Imediat ce îl cheamă în ajutor, îngerul păzitor se află lângă acești nativi, le oferă ghidare, sfaturi, protecție, iar nativii se pot considera foarte norocoși din acest punct de vedere.

Au un înger păzitor care veghează constant asupra lor și au norocul să trăiască o viață liniștită, lipsită de pericole majore. În plus, acești nativi cred în Divinitate, în existența unor ființe celeste care îi protejează și știu sigur că se bucură de bunăvoința îngerilor păzitori încă de la naștere.

Fecioara

fecioara

Fecioara este un semn zodiacal norocos din acest punct de vedere pentru că nativii au îngerii de partea lor și Divinitatea care îi protejează de orice situații negative. Fiind meticuloși, bine organizați, nativii Fecioară nu ezită să planifice orice lucru până în cel mai mic amănunt. Dar chiar și atunci când nu o fac, Divinitatea este alături de ele și le previne atunci când sunt pe cale să facă o greșeală.

Săgetător

sagetator

Săgetătorul are un motiv foarte bun să fie protejat de Divinitate. El este aventurierul zodiacului, este cel care intră în relații fără a se gândi prea mult, pleacă în diferite excursii și aventuri fără a ține cont de pericolele la care se expune, așa că îngerul păzitor al Săgetătorului are foarte multă treabă. Fiind un semn zodiacal foarte optimist și pozitiv, Săgetător atrage numai lucruri pozitive și oameni buni în viața sa și nu se sfiește să își arate mulțumirea Universului ori de câte ori primește ghidare și protecție.

Gemeni

gemen

Nu în ultimul rând, Gemenii sunt nativi foarte norocoși, fiind în permanență ghidați și binecuvântați. Gemenii au legătură strânsă cu Divinitatea chiar dacă nu au înclinații spre ritualurile religioase tipice. De regulă, nativii sunt ghidați de o voce interioară și primesc sfaturo valoroase în momente de impas, dar și în momente delicate în care trebuie să facă față obstacolelor.

Aceste zodii sunt binecuvântate de Divinitate, își pot alege instinctiv oportunitățile perfecte care le apar din senin în viață, evită persoanele toxice în mod natural și sunt deschise oricărei schimbări care le poate îmbunătăți viața. Sentimentul că au un înger păzitor care îi ghidează mereu le oferă acestor nativi încredere și speranță în cele mai dificile momente ale vieții lor.

Surse foto: pixabay.compixabay.com

Surse articol: shinefeeds.com

Newsletter